Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  yeniden dönsem sana

selcukaydin
TarihTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 21:43
MesajMesaj konusu: yeniden dönsem sana
Misafir
affeder misin beni bunca yılın hatırına... aramızda geçenleri unutup bağışlar mısın beni? onca yaramazlıklarıma ve umarsızlıklarıma eklediğim kalp kırıklıklarını affedebilir misin? gerçekten dönsem bir daha hiç gitmemecesine, sözünden çıkmamacasına, sarılıp öper misin yanaklarımdan... hastalandığımda başucumda bekler misin eskiden olduğu gibi? özlediğim kokunu hissettirir misin bana yeniden... şimdi gelsem sana... çıkıp hiçbirşey olmamış gibi... ellerini öpsem, sarılsam, dizlerine yatırıp saçlarımı okşar mısın? beni bağışlar mısın anne?

bennn
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 12, 2007 00:08
MesajMesaj konusu: Re: yeniden dönsem sana
Üye Üye
Yaş: 35 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: akademisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Ekim 2006 Mesajlar: 60
anneler kıyamaz... anneler beklentisiz sever... anneler bağışlamaz çünkü zaten kırgın olamaz...
teşekkür ederim sana, bu güzel yazın için

MetinAy
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 12, 2007 23:27
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 174
Anne'den yine güzel bir cevap... :wink:

---
Düzenleme : Adventureman
hine = yine

blackpearl
TarihTarih: Salı, Şubat 13, 2007 00:57
Misafir
Bin kere de kırsan bin kere de git desen gider gibi görünse de gitmezler onlar..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code