Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Yeni Kullanıcılardan Merhaba

TÜRKAN OCAK
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 19, 2005 09:51
MesajMesaj konusu: Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Misafir
Bugfixed demiş ki:
Merhabalar.
Yeni Gelen arkadaşlar buraya bir merhaba yazar kısaca kendilerinden bahsederlerse seviniriz.

Merhabalar Ben Türkan Kayseri 'den kişinin hissettiklerini hiç tanımadığı biri nasıl bu kadar iyi anlatabilir bilmiyorum ama Feridun Düzağaç bir harikasın iyi ki varsın ve bu site harika olmuş herkese selamlar ve teşekkürler

bardacık
TarihTarih: Perşembe, Ekim 20, 2005 14:44
MesajMesaj konusu:
Misafir
merhabaaa bardacık ben, burayı yeni keşfettim, çok hoşlandımm Razz
görüşmek üzere bye Very Happy

coolrap
TarihTarih: Cuma, Ekim 21, 2005 23:23
MesajMesaj konusu:
Misafir
merhaba arkadaşlar ben rap müzikle ilgileniyorum. Ama her düşünce paylaşılmalı diye düşünüyorum. Siteyi çok sevdim. Ayrıca söylemem gerk Şebnem Ferah'ın son şarkısı süper.
recpect

DuMaN
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 22, 2005 10:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
Selam Arkadaslar ßende Yeni Uyelerden ßiriyim Feridun Duz Agac Sarkılarını Cok Sewiorum Super Sarkıları war ßu Arada ßen DuMaN Hastasıyım Smile DuManı cok sewiorum Aramızda DUMan Sewen War mı Acaßa :p

hasta
TarihTarih: Pazar, Ekim 23, 2005 10:46
MesajMesaj konusu: selam
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 16 Mayıs 2004 Mesajlar: 244
Merhaba arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz... Twisted Evil

sevcan_sulky
TarihTarih: Salı, Ekim 25, 2005 13:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
meraba ben Sevcan_Sulky matematik bolumu ogrencisiyim siteye google da rastladım hemen geldim.gorusuruz

burrrcu
TarihTarih: Salı, Ekim 25, 2005 20:20
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: Çanakkale Kayıt: 24 Ekim 2005 Mesajlar: 173
merhaba burcu ben uzun süreden beri feridun diliyorm ve 'hayatmın suyu ve oksijeni 'olduğu icin tesekkür ediyorum iiiki varsın feridun

mısırcı kubra
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 26, 2005 18:08
MesajMesaj konusu:
Misafir
selam ben kubra eger bir mısır hayranı olmasaydım sitenize dahil olamayacaktım.msırla ilgili yazılanları okudum.gerçekten kimilerinizi kıskandım Sad

-goNca-
TarihTarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 14:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
mrb.gonca ben.öğreciyim ve rock dinliyorum...

melisia
TarihTarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 15:14
MesajMesaj konusu:
Misafir
herkese merhaba .. bir tesadüf sonucu buradayım , ilgimi çekti ve siteye kayıt oldum . aslında güzel bir winamp programı arıyordum nasıl olduysa kendimi burada buldum .. Smile

tekrar herkese merhaba ..

green
TarihTarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 22:33
MesajMesaj konusu:
Misafir
meraba ben çanakkaleden hilal cok hoş bir site galiba sizlere katlmakta biraz geç kalmısm.(buarada burcu naber güzelm :wink:haklıymşsın burası cok guzel)herkese sevgilerrrr

loser
TarihTarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 23:34
MesajMesaj konusu:
Misafir
merhaba ben betül 16 yaşındayım ve feriduna hastayım ayrıca çoğu rock grubunu ve sanatçısını dinlerim
google da feriduna bakarken siteyi gördüm tabi hemen üye oldum bu siteyi yapanlara ayrıca teşekkürler çok güzel olmuş Very Happy
bu arada feridunu çok feci bir şekilde kıskanıyorum bir insanın kelimeleri bu kadar güzel bir şekilde kullanması çok güzel.çok uzattım galiba herkese tekrardan selamlar Very Happy

hasta
TarihTarih: Cuma, Ekim 28, 2005 02:49
MesajMesaj konusu: selam
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 16 Mayıs 2004 Mesajlar: 244
hoş geldiniz arkadaşlar Wink

green__LAL
TarihTarih: Cuma, Ekim 28, 2005 13:26
MesajMesaj konusu:
Misafir
Slm arkadaşlar ben Emine.Manisalıyım.Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu siteyi FD ile ilgili bişeyler araştırırken buldum ve burdayım...Şu ana kadar msj yazmak istememiştim ama ben de merhaba diyeyim dedim Smile HERKESE MERHABA.....

gülce
TarihTarih: Cuma, Ekim 28, 2005 20:26
MesajMesaj konusu: düşlerime kal...........
Misafir
feridun a we onu sewenlere yeni şahıstan merhaba..........düşlerinize kalın.........

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 99 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4 ... 97, 98, 99  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code