Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Yeni Kullanıcılardan Merhaba

ayseeg
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 17:48
MesajMesaj konusu: Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 21 Temmuz 2008 Mesajlar: 4
merhabalar ben ayseeg... öğrenciyim birşeyler karalamakla,felsefeyle falan uğraşırım genelde Rolling Eyes

divane86
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 21:39
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1168
hoşgeldin ayşegül... Wink

thesin
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 00:31
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 23 Temmuz 2008 Mesajlar: 22
Merhabalar ben. Benim işte. Şımartılmayı isteyen küçük bir kız çocuğuyum. Yolcuyum, evim taşımakta zorlandığım bir siyah bavulda. Gidiyorum geliyorum. Ve yine yolcuyum işte. İşte... İşte.... İşte............... Exclamation

SERAPben
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 01:51
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 491
Hoş geldiniz Ayşegül ve thesin Wink

burcumm
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 21:52
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 24 Temmuz 2008 Mesajlar: 1
merhabalar arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Feridun Düzağaç'ı ben de çok severim...

Safkan
TarihTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 14:18
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
selamlar olsun hepinize

eylulsimla
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 09:54
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Temmuz 2008 Mesajlar: 2
merhaba ...

googlede bir dosya ararken keşfettim burayı bende Smile ve FERİDÜN DÜZAĞAÇ onun yeri apayrıdır bende .. BENİ BIRAKMA kadar muhteşem bir şarkı olabilirmi Smile tebrik ediyorum buradan kendisini ..

ve kendime gelince istanbuldayım, çalışıyorum ( muhasebe ) ve işime aşığım Smile

selamlar herkesee

ESRA

berire
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 23:41
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 31 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Düzce Kayıt: 28 Temmuz 2008 Mesajlar: 2
merhaba. ben berire. lavinya çok hoş geldi gözüme ve ruhuma. içeriğini merak ettim ve hatta lavinyanın anlamını merak ettim de takıldım sitenin rüzgarına. kalıcı ve seviyeli dostluklar dileğiyle herkese merhaba.. Confused

CANER
TarihTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 13:12
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 521
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

missdrajecula
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 23:24
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 31 Temmuz 2008 Mesajlar: 1
Merhaba arkadaşlar ben Deniz. Feridun Düzağaç'ı çok uzun zamandır dinlemiyorum ama inanılmaz derecede seviyorum onu... Bu yüzden siteye üye olarak ona daha yakın olmak istedim ve sizlerle de tanışmak güzel olacaktır eminim...

huroud
TarihTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 00:34
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Ağustos 2008 Mesajlar: 19
Ben Hürrem, İstanbul'dan. F.D'ye dair çok köklü bir geçmişim yok ama kendisinin bende çok önemli bir yeri var. Basit sayılabilecek sözcüklere yüklediği derin anlamlardan mıdır, her ruh halime hitap eden o melankolik havası mıdır, yoksa düş'lerimi anlamlı kılmasıdır buna sebep, bilemiyorum. Pek önemli olduğu da söylenemez zaten. O hakettiği yerlerde olamasa bile ben onu biliyor ve de dinleyebiliyorum ya o yetiyor, yetiyor da artıyor (:
Siteyi bayadır takipteyim ama kayıt olmamıştım, kısmet bugüneymiş (: Sevgi saygı çerçevesinde güzel günler, güzel forumlar diliyorum... Selam olsun herkese...

Adventureman
TarihTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 11:14
Admin Admin
Yaş: 28 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1232
Hoşgeldiniz..

Safkan
TarihTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 14:56
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
herkesin burada mutlu olması dileğiyle

vErda
TarihTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 23:06
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Moda Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mart 2008 Mesajlar: 240
hoşgeldiniz.. Wink Arrow

Safkan
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 12:51
Üye Üye
gülücüklü günler hepimize....... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
101. sayfa (Toplam 104 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 100, 101, 102, 103, 104  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code