Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  Yaşar

seyytan
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 01:12
MesajMesaj konusu: Yaşar
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Yaşar hakkında yorumlarınız...
Sosyal İmleme

blackpearl
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 01:17
MesajMesaj konusu: Re: Yasar
Misafir
Yaşar duygu düklü şarkılar yapıyor ve yaptığı hemen hemen her şarkıda kendime ait birşeler oluyor..Ben seviyorum..

yaskaman
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 13:33
Misafir
hiç haz etmediğim pop müzik piyasasında tahammül edilebilir güzel şarkılar yapabilen birkaç insandan biri. Wink

Bozcaada
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 20:22
Görevli Görevli
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1159
Yaprağın kadari düşmekmiş...

Anlatır yorumlarımı...

En son Bozcaada tarafından Çarşamba, Aralık 20, 2006 23:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

benkisacafd
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 20:25
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
oldukça karizmatik,romantik bir ses ve yoruma sahip olan ara sıra dinlediğim bir sayılı popçulardan.....son albümü Sevda Sinemalarda güzel olmuş...ilk klibi Hayırdır İnşallah'ıda beğendim doğrusu hoş... Rolling Eyes Wink

bigmerLin
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 20:36
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Çanakkale Kayıt: 27 Mart 2006 Mesajlar: 227
Benim ortaokul yıLLarı akşamLarımın sıkı dostudur O.. Smile O zamanLar her akşam mırıLdanırdı bana...

GözLerindi iLk içimi çeken.. YemyeşiL sıcacık bakışın.. GözbebekLerinde binLerce (binLerce) Seni buLuyorum.. Göz görüpte gönül serince, her gece sana uyuyorum.. Döndüm sırtımı acı ezgiLere.. Sadece seni dinLiyorum.. Bir deniz gibisin ben de.. SakLa beni derinLiğinde.. Koy beni gözLerine... Koy beni gözLerine...

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 21:11
Takımdan Takımdan
Yaş: 16 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 767
beğenmiyorum pek Rolling Eyes sesi boğuyor sanırım biraz...yani doğruları söyleyeyim dedim.. Laughing

seyytan
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 22:05
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Hmm ilginc bir yaklasım yaprak...

Adventureman
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 15:07
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1147
kuşlar, aldanırım, onbir ay, hasret ayazları, beni koyup gitme gibi şarkılarını severek dinlediğim bir sanatcı ...

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 21:12
Üye Üye
Evet aldanırım parcası oldukca hos... Wink

emrepark
TarihTarih: Pazar, Aralık 17, 2006 19:26
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
bana herşeyin eskisi güzeldi lafını bir kez daha dedirten sanatçı.Hala eskisi kadar severim ama bence ilk 2 albümü son albümünden çok daha güzeldi.Edebiyata ilgisinden dolayı takdir ettiğim,üstad Cemal SÜREYA'ya hayranlığıyla tanınan başarılı bir sanatçıdır.Son albümünde rahmetli Atilla İLHAN'ın "beni koyup gitme" şarkısını bestelemişti.Çok güzel olmuş herkese dinlemesini tavsiye ederim.

NIHAL
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 20, 2006 02:44
MesajMesaj konusu: Re: Yasar Günaçgün
Yeni Üye Yeni Üye
YAŞAR GÜNAÇGÜN,10 YIL BOYUNCA BIKMADAN,USANMADAN HER GUN SARKILARINI DİNLEDİĞİM BİR MÜZİK USTADIDIR. HELE HELE GUNUMUZDE BESTE YAPMAYI,GUZEL SARKILAR URETMEYİ BİLMEYEN SARKICI BOZUNTULARI DİYE TABİR EDEBİLECEĞİMİZ İNSANLARLA AYNI SEKTORDE BULUNMA ZORUNLULUGU ICERISINDE OLSA BİLE,10 YILDIR SESİYLE,O ESSIZ YORUMUYLA[/color],O SAHANE ANLAM YUKLU SARKI SOZLERIYLE HER ZAMAN FAVORİM OLMUSTUR. VE BENCE TURKIYE'DE ''BESTECİ VE MÜZİSYEN'' KİMLİĞİNİ LAYIGIYLA TASIYAN ENDER SANATCILARDAN BİRİDİR. Exclamation

infbd
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 23:59
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 28 Burçlar: Aslan Kayıt: 25 Aralık 2006 Mesajlar: 1
öncelikle merhaba arkadaşlar.ilk mesajım ama gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum Smile Hayırdır İnşallah klibinde oynayan kızın kim olduğunu bilen var mı ??

biryorgunerkek
TarihTarih: Salı, Aralık 26, 2006 03:12
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Temmuz 2006 Mesajlar: 329
son albüm ''sevda sinemalarda'' süper olmuş, mutlaka dinleyin derim.

violet
TarihTarih: Salı, Aralık 26, 2006 16:18
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 24 Aralık 2006 Mesajlar: 85
hiç bir albümünü alacak kadar fanatik olmadım. ehh işte dediklerimden biridir Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code