Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç

emrepark
TarihTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 15:22
MesajMesaj konusu: Re: Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
öncelikle tekrar merhaba.Bu adreste tekrar böylesine önemli bir konuya yazıyor olmak ve sizlerle buluşmak çok güzel."Zamansızlık" adı verdiğim problemlerden dolayı foruma çook uzun bi süredir yazamıyodum.Ama şu anda muhteşem ve merakla beklenen bir albüm için yazmak farklı ve keyifli.Öncelikle albüm ismi yine farklı ve anlamlı.Albüm kapağında ve isminde sevgili kızına bir ithaf seziliyor.Kanımca kapaktaki kız figürü de kızını simgeliyor."Söz ver" parçası ve klibi de harika bence.Yeniden yeni bir feridun düzağaç masalı için çarpıyor olması kalbimin,tarifsiz...

emos
TarihTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 15:49
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Samsun Kayıt: 28 Ekim 2006 Mesajlar: 132
beklediğim albüm sonunda geliyor. yeni doğmuş bir bebeği kucağıma alır gibi ürkeğim onu sabırsızlıkla bekliyorum...

gldnhmn
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 14:37
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Balıkesir Kayıt: 21 Mart 2007 Mesajlar: 65
çok heycanlandım ya,yeni bir albüm harika.. tam zamanında geldi Wink
söz ver şarkısı ve klip çok güzel.. albüm çıksın alıcam hemen Very Happy

EndlessBliss
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 17:54
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Nisan 2007 Mesajlar: 16
bir arkadaşımız yazmış;''finallerden önce aldığım en güzel'' haber diye... aynen ben de sanırım şu sınav stresinin içinde sevindiğim en güzel haber bu.dört gözle bekliyorum albümü.Emeğe saygı,Sanatçıya Tam Destek!! Korsandan kaçınalım arkadaşlar

ecem
TarihTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 01:43
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Kayseri Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 264
albümün çıkmasına az kaldı ama,bakalım çıktığı gün elimize ulaşabilecek mi Sad benim albüm çıktıktan 1 dk sonraya bile beklemeye tahammülüm yok Sad

sokaklardaevcil
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 11:23
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 50
Albümün hangi firmadan çıkacağını öğrendiğim zamana kadar benim de ecem arkadaşımınki gibi bir sıkıntım vardı. Ancak sony music bmg gerçekten çok kaliteli bir şirket. Albümün insanlara ulaşmaması gibi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

alppp
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 13:44
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Satış / Pazarlama Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Ocak 2008 Mesajlar: 46
iki senedir büyük sabırsızlıkla beklediğim bir albüm daha geliyor herkez gibi benimde heyacanım büyük Smile
söz ver parçasını ilk dinlemeye başladığım zaman kalbim çıkcak sandım yerinden desem yeridir yaani...

oknfdn
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 15:02
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Ocak 2008 Mesajlar: 7
Çok Geç
Beni Bırakma
Yeni Köy
Kara Kara
Söz Ver
Kurumuş Ölüyorken
Çok Aşık
Yüzün
Özledim
Hazır Cevap
Ardından
Senin İçin

şarkıların isimleri...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10760&productid=musicelma295

sipariş bile gönderebiliyoruz.

bu albüme bu kadar yakın olmak gerçekten mükemmel bir olay.

en son albümü yine ocak ayının 4 ünde 2006 da kolinin içinden çekip almıştım. gitmiştim seyhan müziğe yok oraya yok buraya yok, en son biryere gitmiştim gelir birazdan dedi adam bir baktım 5 dk sonra koliler gelmişti ve ınınınınnnnn Very Happy mutlu son.

yine öyle olmaz umarım. Smile

ecem
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 17:51
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Kayseri Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 264
gittikçe daha da heyecanlanıyorum !

sokaklardaevcil
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 23:25
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 50
Sadece 4 gün kaldı. Arşivimize yeni bir Fd albümü ve belleğimize 12 tane muhteşem eseri yerleşecek. Şu an bundan daha fazla heyecan verici bir şey yok hayatımda... Çok tatlı bir heyecan.

signer
TarihTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 23:56
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Manisa Kayıt: 16 Ekim 2007 Mesajlar: 3
işte bu kadar yaa Smile yeni öğrendim dört gün nasıl geçecek bilmemiyorum Razz

gloriuss
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 13:45
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 04 Kasım 2006 Mesajlar: 16
Gelsin artık 22 Ocak!!!

Yine dinlemekten sıkılmayacağım ve her dinlediğimde farklı anlamlar yükleyeceğim bir albüm olduğuna şimdiden eminim.

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 16:14
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 304
Dayanamıyorum artık. Bir çıksa da alsak şu albümü. Eminim mükemmel olmuştur. Söz ver güzel bir parça mutlaka hepsi öyledir.
EMEĞE SAYGI!
KORSANA HAYIR!!

kIzIlgece
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 16:21
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Kayıt: 03 Ağustos 2005 Mesajlar: 134
Yarın masalsız 'uykusuz' kalmayacak Very Happy

MySterY
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 23:44
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 21 Ocak 2008 Mesajlar: 15
Albüme sayılı saatler kaldı. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code