öncelikle tekrar merhaba.Bu adreste tekrar böylesine önemli bir konuya yazıyor olmak ve sizlerle buluşmak çok güzel."Zamansızlık" adı verdiğim problemlerden dolayı foruma çook uzun bi süredir yazamıyodum.Ama şu anda muhteşem ve merakla beklenen bir albüm için yazmak farklı ve keyifli.Öncelikle albüm ismi yine farklı ve anlamlı.Albüm kapağında ve isminde sevgili kızına bir ithaf seziliyor.Kanımca kapaktaki kız figürü de kızını simgeliyor."Söz ver" parçası ve klibi de harika bence.Yeniden yeni bir feridun düzağaç masalı için çarpıyor olması kalbimin,tarifsiz...
gönderen EndlessBliss » Çarşamba, Ocak 16, 2008 16:54
bir arkadaşımız yazmış;''finallerden önce aldığım en güzel'' haber diye... aynen ben de sanırım şu sınav stresinin içinde sevindiğim en güzel haber bu.dört gözle bekliyorum albümü.Emeğe saygı,Sanatçıya Tam Destek!! Korsandan kaçınalım arkadaşlar
Albümün hangi firmadan çıkacağını öğrendiğim zamana kadar benim de ecem arkadaşımınki gibi bir sıkıntım vardı. Ancak sony music bmg gerçekten çok kaliteli bir şirket. Albümün insanlara ulaşmaması gibi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
iki senedir büyük sabırsızlıkla beklediğim bir albüm daha geliyor herkez gibi benimde heyacanım büyük söz ver parçasını ilk dinlemeye başladığım zaman kalbim çıkcak sandım yerinden desem yeridir yaani...
bu albüme bu kadar yakın olmak gerçekten mükemmel bir olay.
en son albümü yine ocak ayının 4 ünde 2006 da kolinin içinden çekip almıştım. gitmiştim seyhan müziğe yok oraya yok buraya yok, en son biryere gitmiştim gelir birazdan dedi adam bir baktım 5 dk sonra koliler gelmişti ve ınınınınnnnn mutlu son.
Sadece 4 gün kaldı. Arşivimize yeni bir Fd albümü ve belleğimize 12 tane muhteşem eseri yerleşecek. Şu an bundan daha fazla heyecan verici bir şey yok hayatımda... Çok tatlı bir heyecan.
Dayanamıyorum artık. Bir çıksa da alsak şu albümü. Eminim mükemmel olmuştur. Söz ver güzel bir parça mutlaka hepsi öyledir.
EMEĞE SAYGI!
KORSANA HAYIR!!