Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Teoman

yalnizligimsanaemanet
TarihTarih: Pazar, Temmuz 23, 2006 22:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Kayıt: 21 Temmuz 2006 Mesajlar: 80
her albümüyle biraz daha itici geliyor bana.kalitesini gittikce düsürüyor.halbuki ilk zamanlar cok severdim kendisini.zaten bi kardelen, o , papatya tadında değil artık sarkıları.yada ben o tadı alamıyorum niyeyse...

defne
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 10:35
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: talebe şimdilik.. Şehir: Trabzon Kayıt: 18 Ocak 2006 Mesajlar: 133
ben bugüne dek sadece"gemiler"i ondan dinlemeyi sevdim.. başka da hiç bi şarkısını beğenmem.. tarzım değil sanırım...

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 14:39
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
neden se oldum olaı sevemedim teo yu yaaa... ama gonulcelen sarkısını dinlerim... zaten o da bir kitap ismidir... ama yazarını hatırlayamadım... kusura bakmayın...

defne
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 15:14
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: talebe şimdilik.. Şehir: Trabzon Kayıt: 18 Ocak 2006 Mesajlar: 133
en sinir olduğum da bi klibinde agzını kocaman açıp dişlerini gostermesi...
cok korkardım
Crying or Very sad

emrepark
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 22:49
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
seyytan demiş ki:
neden se oldum olaı sevemedim teo yu yaaa... ama gonulcelen sarkısını dinlerim... zaten o da bir kitap ismidir... ama yazarını hatırlayamadım... kusura bakmayın...

seyytan gönülçelen kitabının yazarının ismi Jerome David SALINGER
hatırlayamamışsın,yardımcı olayım dedim Wink yazarın bir diğer ünlü romanının adı da "çavdar tarlasında çocuklar"

zomzeus
TarihTarih: Cuma, Ağustos 4, 2006 21:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
yaptığı müzikte zamanla sertleşen bi rock müzik şarkıcısıdır eskiden pop yapıyodu ama şu an rock yapıyo ilk kasetinden beri severim kendisini ki bir ara bitti falan sandıydık üretkenlik olarak ama bizi utandırdı Exclamation Exclamation

zomzeus
TarihTarih: Cuma, Ağustos 4, 2006 21:17
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
defne demiş ki:
en sinir olduğum da bi klibinde agzını kocaman açıp dişlerini gostermesi...
cok korkardım
Crying or Very sad
o sadece şarkı sölüyo başka amacı yok korkmana gerek yok Laughing

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 12, 2006 22:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
saol emrepark ilgine... yardım oldugun icin tesekkur ederim... buna ihtiyacım vardı..

delisugar
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 21:08
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenim görevlisi :) Şehir: Tokat Kayıt: 04 Ağustos 2006 Mesajlar: 40
Teoman'ın kendisini pek sevmesemde şarkılarını severek dinlerim. gerçekten iyi yazıyo ve yorumluyo bence....

defne
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 09:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Alıntı:
delisugar Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 20:08

--------------------------------------------------------------------------------

Teoman'ın kendisini pek sevmesemde şarkılarını severek dinlerim. gerçekten iyi yazıyo ve yorumluyo bence....

teomana sinir olduğumu söyleyince herkes bunu diyo,, bunu dikkate alıp dinlemeye çalışıyorum ama yok yok... gene sevmiyorum etkileyici bi tarafını göremiyorum...

defne
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 09:13
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
o klibinde korkmamak elimde değil,,, napim Sad

yaskaman
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:05
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence tartışılması gereksiz kişilerden biridir teoman. kim ne derse desin bi haluk levent, bi feridun düzağaç gibi aynı jenerasyonun adamıdır ve bu adamları birbirinden ayrı tutamayız. tamam tarzı veya tavrı itibariyle sevilmeyebilir ancak şu an sevdiğim şarkılarını yazmaya kalksam uzun bir liste oluşturacağımdan fazlasıyla eminim. tüm şarkıları var elimde, teomanı iyi bilirim, severim, dinlerim Wink

melodi
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:32
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
yaptığı müziği çok beğeniyorum yazdığı sözlerde insan kendini bulabiliyo güçlü bi yoruma sahip.

prenses
TarihTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 14:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 74
bir iskambil falında çıkmştık birbirimize...o güzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense...gece yarısı o perşembe rastladım köprü üstünde..''ağlama'' dedim o ağladı trabzanlardan indiğimde...
''saçların mı ıslak yoksa ıslakmı yaşamak'' dedim senın için rüzgarda hep yağmır mu var..gözlerin mi daldı yoksa sıkıldınmı sorulardan hiç geçmes mi gözlerinden bu sonbahar.... Crying or Very sad Crying or Very sad

papatya
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 9, 2006 15:17
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Bursa Kayıt: 29 Ağustos 2006 Mesajlar: 59
oooo durmuş kimi tartışıyosunuz.Aynı jenerasyon yada aynı tarz vs. olabilir ama Feridun Düzağaç'la kıyaslamamalısın bence Wink
onun yeri apayrı.Ayrıca teomanın şarkılarından güzel olan 3-5 tane var.fazla yok

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code