Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Teoman

Yaşanınca Tükenir_
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 12:16
MesajMesaj konusu:
Misafir
kendisini sevmem ama 'GEMİLER'e bayılıyorum Shocked

mimosa
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 17:54
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 01 Mayıs 2006 Mesajlar: 8
son albümüde iyi bence, bütün şarkıları iyi ama Confused ben özellikle teomanın hiç bi şarkısını dinlemem yaa Confused öyle denk gelirse falan dinlerim..
farklı olması dikkat çekiyodu ama artık farklılığının da sıktığını düşünüyorum Exclamation bi tek gemiler şarkısına bayılıyorum Exclamation Very Happy
diğerleride güzel işte Confused

zeyil
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 3, 2006 22:00
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ÖGRENCİ Şehir: İSTANBUL Kayıt: 28 Nisan 2006 Mesajlar: 9
teomanın en çok dikkat çeken tarafı şarkı sözlerinin farklılığı.öyle alışılmış sözlerden çok farklı kelimelerle farklı anlamlar veriyo.özellikle şu sözü harika
nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatla geçiyor!!!!!!!!!!!

fd_rocker
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 3, 2006 23:48
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
teomanın ilk üç albümü süpperdir benim için çok önemlidir.Severim teo'yu Very Happy

nilay_14
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 4, 2006 10:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
burda konser vermişti ben gitmiştim.çok güzel geçmişti ama yağmur başladığı için erken kesmişti...teoman ı çok fazla sevmem ama şarkılarını gerçekten beğenerek dinliyorum.

vedat_fd
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 12:45
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şehr_i yalnız Kayıt: 22 Nisan 2006 Mesajlar: 44
yaramaz adam biraz fd yi örnek al kendine en azından 5 dakka ansan taklidi yapsın

sanatçı her yönüyle dinleyicilerine örnek olmalı
dinleyiciler farkında olmadan taklit ederler
ayrı tarz oluşturmak bu kadarda olmaz

sanat ve sanatçılık ayrı kavramlar

çilekeşgirl
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 18:17
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence farklı olduğu için dikkat çekmio çünkü o farklı olmaya çalışmıo ben ilk albümünden bu yana hepsini çoook beğeniyorum ayrıca şebnem ferahlada sesleri inanılmaz derecede birbirini tamamlıo iki yabancı şarkısındaki düetleri çok güzeldi yeni bi düet yapsalar süper olur bence

pyrazine
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 19:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 424
vedat_fd demiş ki:
yaramaz adam biraz fd yi örnek al kendine en azından 5 dakka ansan taklidi yapsın

Sanatçının eserleri kişiliği ile şekillenir.Bu yüzden herkes aynı uslu çocuk olsaydı yada sadece uslu çocuklar üretselerdi tek tip eserle karşı karşıya kalınırdı.

emrepark
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 21:58
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
vedat_fd demiş ki:

görüşlerini belirtirken kullandığın kelimelere biraz dikkat etmeni tavsiye ederim arkadaşım,sevmiyosan dinlemezsin ama bu şekilde eleştirmemelisin.Magazinde gördüğün şekliyle teoman hakkında pek bilgi sahibi olunamaz die düşünüyorum.

TEOgirl
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 10, 2006 13:49
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: grafiker Kayıt: 10 Haziran 2006 Mesajlar: 1
flylover demiş ki:
teoman seviyesini sürekli düşüren dengesiz bir sanatçıdır tamam belki sözler güzel misal 17 hoş bir parça fakat hiç bir zaman bir fd değil.zaten fd nin şarkıların dineyen hiç kimsenin teoman ın şarkılarına bayılacağını zannetmiyorum
ama ben herikisinide dinliyorum ve ikisinide çok seviorum ve teonun hayrnıyım şarkılarınada bayılıyorum hiç bir zaman fd diil olamaz zaten fd de teo olamaz herkez neyse odur iksinin yeride ayrı tabi ama teoman benim gözümde başka

prenses
TarihTarih: Pazar, Haziran 11, 2006 19:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 74
kişiliğini bilmem ama 2 yıl once rumelı hisarındaki konseriyle başladı hayranlığım...o kadar sevmiodum açıkçası ama yinede dinnerdim..eve bi geldimki aşık olmuşum... Embarassed tüm gece onu düşündüm 1 saat oncesine kasar onu gorebiliodum ama şimdi yoktu...harıkaydı herşey..1 yıl boyuncu teomen için kimseyle çıkmadım...ama artık düzeldim çok sevsemde o kadar diil...

demir1854
TarihTarih: Cuma, Temmuz 7, 2006 13:19
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İSTANBUL Kayıt: 07 Temmuz 2006 Mesajlar: 1
teoman bir tane onun gibi yok o harika

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 8, 2006 10:50
MesajMesaj konusu:
Misafir
prenses demiş ki:
kişiliğini bilmem ama 2 yıl once rumelı hisarındaki konseriyle başladı hayranlığım...o kadar sevmiodum açıkçası ama yinede dinnerdim..eve bi geldimki aşık olmuşum... Embarassed tüm gece onu düşündüm 1 saat oncesine kasar onu gorebiliodum ama şimdi yoktu...harıkaydı herşey..1 yıl boyuncu teomen için kimseyle çıkmadım...ama artık düzeldim çok sevsemde o kadar diil...

bayaa abartmışsın yani Very Happy

KURBANN
TarihTarih: Pazar, Temmuz 9, 2006 19:54
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: DENİZLİ Kayıt: 09 Temmuz 2006 Mesajlar: 14
teomanı çok fazla sewmem ama gidişat hiç ii deil

ParanoyakPesimist
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 12, 2006 21:28
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Kayıt: 12 Temmuz 2006 Mesajlar: 1
türkiyenin en iisi demem şimdilik yeterli

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder