Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Teoman

melissa__
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 25, 2005 00:56
MesajMesaj konusu:
Misafir
teoman,kişilik olarak pek tasvip etmediğim sonderece başarılı bulduğum bi insan o!dediğiniz gibi gerçekten çok kuvvetli bi söz yazarı,müziğiyse ben onu da beğeniyorum!
aklın kayarsa ellerinden
sen alışırken tam severken
gökyüzüne bak bak da söyle yıldızların en küskününe......

abdurrahimaykas
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 25, 2005 16:13
MesajMesaj konusu:
Misafir
Teoman'ın özellikle son albümü çok iyi, en güzel hikayem'in sözleri ve enstrümental bitişi harika.
Ayrıca Teoman'ın filmini izleyemedim ve merak ediyorum.

requiem
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 25, 2005 20:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
buralarsoguk demiş ki:
abi biz 100 yildir karton deriz

hımm.. ok

buralarsoguk
TarihTarih: Pazar, Haziran 26, 2005 11:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
kişiliğide çok hoşuma gidiyor sevdiğini ve aklına dürüst geleni yapıyor ve kimse onu kısıtlıyamıyor cok ta şeker birisi filmindede zaten bir sürü sınırları sındırmış ve bu çok hoşuma gidiyor filmini türkıyede cok eleştirdiler ama yene o devam etti
abi eyer böyle sahneleri olan filmleri sevmiyorsunuz o zaman neden yabancı bir sürü filme atlaya atlaya gidiyorsunuz ne yani bir yabancı sevdiği her şeyi yaparda bir türke gelince yok abi bu türk halkına yakışmaz ne yani

teo
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 11, 2005 12:22
MesajMesaj konusu:
Misafir
teooooo iyi de adam manyakkk......

umit_shady
TarihTarih: Salı, Temmuz 12, 2005 02:16
MesajMesaj konusu:
Misafir
nasıl oluyor vakıt bırturlu gecmezken yıllar hayatla gecıyor...bu sarkısıyla tanıdım onu..bu sozunden gercekten cok etkılenmıstım...eywallah...

emrepark
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 13, 2005 17:58
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
teoman müzikal anlamda bi takım şeyleri aşmış bence herşey onun kontrolü altında yani profesyonellik dedikleri tam anlamıyla bence bu f.d gibi felsefi ve enteresan sözler yazabilen birisi ikisi de hayran olduğum sanatçılar onları çok seviyorm Cool

flylover
TarihTarih: Cuma, Temmuz 15, 2005 15:40
MesajMesaj konusu:
Misafir
teoman seviyesini sürekli düşüren dengesiz bir sanatçıdır tamam belki sözler güzel misal 17 hoş bir parça fakat hiç bir zaman bir fd değil.zaten fd nin şarkıların dineyen hiç kimsenin teoman ın şarkılarına bayılacağını zannetmiyorum

emrepark
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 16, 2005 17:53
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
ben o ikisini kıyaslamadım ortak bi yönlerini yazdım sadece ayrıca onları birbiriyle kıyaslamak da hata olur zaten çünkü kulvarları farklı

bellatrix
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 4, 2005 17:51
MesajMesaj konusu:
Misafir
adam filozof yahuu!!! sozlerini hakkaten bi kitapta toplamak icabediyo!!

eda_angel
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 6, 2005 11:29
MesajMesaj konusu:
Misafir
COOOOOOOOK TATLI COOOOOOOOOOK BASARILI BİR MÜZİSYEN O BENCE BİR NMARA GERİSİ PALAVRA Wink

emrepark
TarihTarih: Pazar, Ağustos 7, 2005 01:53
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
harbi öyle sana katılıyorm eda bu akşam saat 9 gibi trtde yedikule hisarı konseri vardı umarım izleyeniniz vardır mükemmeldi yaa adam çok karizmatik ve sahneye tamamen hakim özellikle istanbulda sonbahar şarkısını ıslık çalarak ve akustik gitar eşliğinde söylemesi çok hoştu.

_paranoya_
TarihTarih: Pazar, Ağustos 7, 2005 23:04
MesajMesaj konusu:
Misafir
teoman'ın söz yazarlığı tartışılmaz mesela İstanbulda Sonbahar ve Gemiler gerçekten mükemmel şarkılar...

kIzIlgece
TarihTarih: Pazar, Ağustos 14, 2005 21:06
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Kayıt: 03 Ağustos 2005 Mesajlar: 134
Çok orjinal sözleri var, kendisine bir hayranlığım olmasa da bu yönünü beğeniyorum.

kIzIlgece
TarihTarih: Salı, Ağustos 16, 2005 19:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Kayıt: 03 Ağustos 2005 Mesajlar: 134
'Sonra kendime baktım, tıklım tıklım yalnızdım.'Gökdelenler' şarkısında geçen bu söz müthiş, zaten şarkı da öyle...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code