tatil

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..

Mesajgönderen melissa__ » Pazar, Haziran 26, 2005 23:13

:shock:
nası???sevmiyo musun?
melissa__

Sponsor

Sponsor

Mesajgönderen ucuckelebek » Salı, Haziran 28, 2005 22:01

uzaklaşma.....sıyrılma.......keşfetme.....gerçek bir ihtiyaç bende keşke hiç geri dönmesem bulunduğum yere...her yerden bir kez geçsem..
ucuckelebek

Mesajgönderen Minnak_Kışkışım » Pazar, Temmuz 10, 2005 21:09

benimde en büyük hayalim tüm dünyayı bir kez de olsa gezebilmek tabi sevdiğinle :wink:
Minnak_Kışkışım

Mesajgönderen buralarsoguk » Pazar, Temmuz 10, 2005 23:21

sasirma melissa gercekten sevmem ve ailemdede benim disimda herkes gidiyor sevmiyorum yani tatil dedigim guneslenmek yani zaten yaz mevsimini de hic sevmem ben hep kar yagis yel bulut olsun isterim hava tutuk felan olsun gunesli havayi hic sevmem o yuzden kisi karda tatil yapmayi severim tatilde demeyim dolasmayi daga felan gitemek :shock:
buralarsoguk

Mesajgönderen Bozcaada » Pazartesi, Temmuz 11, 2005 09:31

Ben de yağmurlu kapalı havaları severim !!
Böyle ayrı bir hüznü olur , aşkınıda alırsın yanına ıslanarak gezersiniz elele :P
Yaz bana göre değil!!
Bozcaada

Mesajgönderen melissa__ » Pazartesi, Temmuz 11, 2005 16:39

buralarsoguk yazdı:sasirma melissa gercekten sevmem ve ailemdede benim disimda herkes gidiyor sevmiyorum yani tatil dedigim guneslenmek yani zaten yaz mevsimini de hic sevmem ben hep kar yagis yel bulut olsun isterim hava tutuk felan olsun gunesli havayi hic sevmem o yuzden kisi karda tatil yapmayi severim tatilde demeyim dolasmayi daga felan gitemek :shock:

yoo kısıtlama yok ki zaten,tatil demek sadece güneşlenmke diil,herkesin tatil anlayışı farklı,senin ki de bu demek ki :wink:
melissa__

Mesajgönderen éLIF » Perşembe, Temmuz 14, 2005 12:13

Yaz bana göre de değil Emrah. İste ben bu yüzden adayı yaz dışında tercih ediyorum.
é.
éLIF

Mesajgönderen hakan » Perşembe, Temmuz 14, 2005 12:17

Bence tatil için yaz yada kış olmasına gerek yok yeterki tatil olsun.Herşeyden uzak kafamı dinlemem yeterli......
Kullanıcı avatarı
hakan
Takımdan
Takımdan

İsim: Hakan

Mesajgönderen éLIF » Perşembe, Temmuz 14, 2005 14:53

Verdiğim site adresleri neden siliniyor :?: :?: :?:
éLIF

Mesajgönderen Bugfixed » Perşembe, Temmuz 14, 2005 15:20

Senin çok daha iyi bilmen gerek elif :)
sitede ne olursa olsun her duyuruda olduğu gibi site yasak. ne olursa olsun. Geçerli inanılmaz sebeplerim var bir gün yazar bana çokca hak verirsin o zaman eminim. o yuzden lütfen saygı duyun eleştiri yerine.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

İsim: Murat

Mesajgönderen éLIF » Perşembe, Temmuz 14, 2005 16:36

Pardon haklısın Murat, ben bunu atladım...
Bir ara konuşuruz. :)
é.
éLIF

Mesajgönderen dj_ets » Perşembe, Ağustos 18, 2005 11:45

tatıl dedıgınızde eglence yuzmek gezmek alısverıs guneslenmek gelır ınsanın aklına degılme bence oyle degıl ...bence tatıl dınlenmektır..hıcbısey yapmadan yatmak uyumak bedenını ve kafanı dınlendırmek ....hıcbısey dusunmemek ...ıste tatıl bu ....sesız bır ortam da kafanda kı herseyı bırakmak .....
dj_ets

Mesajgönderen éLIF » Perşembe, Ağustos 18, 2005 16:26

dj_ets yazdı:tatıl dedıgınızde eglence yuzmek gezmek alısverıs guneslenmek gelır ınsanın aklına degılme bence oyle degıl ...bence tatıl dınlenmektır..hıcbısey yapmadan yatmak uyumak bedenını ve kafanı dınlendırmek ....hıcbısey dusunmemek ...ıste tatıl bu ....sesız bır ortam da kafanda kı herseyı bırakmak .....

Herkesin kafasındaki her şeyi bırakma şekli farklıdır, bunu unutma...
é.
éLIF

Mesajgönderen melissa__ » Perşembe, Ağustos 18, 2005 20:29

dj_ets yazdı:tatıl dedıgınızde eglence yuzmek gezmek alısverıs guneslenmek gelır ınsanın aklına degılme bence oyle degıl ...bence tatıl dınlenmektır..hıcbısey yapmadan yatmak uyumak bedenını ve kafanı dınlendırmek ....hıcbısey dusunmemek ...ıste tatıl bu ....sesız bır ortam da kafanda kı herseyı bırakmak .....

bencedee....
melissa__

Mesajgönderen DeeP_SenSe » Pazar, Ağustos 28, 2005 21:05

Daha önce bana tatil denildiğinde farklı yerlerde dolanmak,bara gitmek,arkadaşlarla güneşin doğuşunu izlemek,havuzda yüzmek,vb geliyordu aklıma.Bu sene bunların biçoğunu yapmadım,çok sıkıcı şeyler gibi geliyor artık bana.Artık bence tatil kendini iyi hissettiren herhangi birşeyi yapmak.Ben bu gün gelirken otobüs camından etrafı izledim,galiba tatilimin en güzel günüydü bugün :)
DeeP_SenSe

ÖncekiSonraki

Dön Sanatsal

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir