Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  TANER KELEŞ

son-nefesim
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 12:07
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
sizi bilmem ama ben ne Fd'nin ne de Taner abinin dış görüntüsüyle ilgilenmiyorum.taner abi gerçekten çok iyi bir gitarist...buna denilecek birşey yok ayrıca ben de çok seviyorum ama sadece dış görüntüsü nedeniyle değil...

weine
TarihTarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 02:19
MesajMesaj konusu:
Misafir
walla çok begeniyorum çalış stilini cidden harika ...

melissa
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 20:59
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
arkadaşlar taner keleş'in gitar çalışını büyülenerek izleyenlerdendim ve 4mart ankara konserinde kendisiyle tanışma şansını yakaladım,kendisi çok alçak gönüllü ve çok sempatik bi insan,konserden sonra birazcık konuşabildim kendisiyle çünkü onların etrafını saran bi insan kalabalığı yoktu,hatta konserde tanıştığım bikaç arkadaş bizden sonra onlarla minibüse bile bindiler oya hanım da mehmet bey de çok şekerdi gerçekten!!ah beni bekleyenler olmasaydı... Very Happy konserde tanerin hemen önündeydim ve biçok şarkıyı o ambiansta paylaşmak gerçekten müthişti!penasını alamadım ama kendisiyle güzel bi fotom var artık Wink

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 00:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Evet çok doğru.Çıkışta ben de konuştum.Hatta bayağı bi muhabbet ettik.Kızların beyendiği kadar var.Çok sempatik ve tatlı.Gerçekten sanatsal yönden de çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Ama geçen konserde ''boş ders şarkısı''nda yanlış çaldı.Feridun yine o karizmatik bakışını atınca kendine geldi Very Happy

melissa
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 00:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
ronal nasıl oldu da biz senle bi türlü görüşemedik hala anlamış değilim Very Happy beni sorupta bulamaman normal çünkü o sorduğun afedersiniz dangalaklar benim yerimde oturdukları için ( tabi bende biraz geç kaldığımdan )1.bölümde başka bi yerde oturdum beni sn farkla kaçırmışsın ben yerime geçerken elif geldi ve biz 10 dk boyunca sahnenin önündeydik tek başımıza!bende de kocaman yaka kartı vardı nasıl görmedin hayret Laughing

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 11:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
walla ben de bilmiorum.Ama bayağı bi baktım.Deli gibi herkesin üstüne bakıyorum.Yaka kartı takan var mı diye Very Happy belki beni görmüşsündür.üstümde yeşil,kapşonlu bi polar vardı.çok değişik bi saç modelim vardı. Razz Dur ben resmimi galeriye ekleyeyim

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 11:50
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Ya bu resimleri nasıl ekliyoduk?Bana yardım edebilir misiniz?

Bugfixed
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 11:54
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 28 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2381
üye girişi yapıp, galeri de ilgili kategoriye girdikten sonra sağ üste "yükleyin" var oradan.

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 12:33
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
ya onu yapıyorum da resmi küçültemiyorum.Bende 'adobe photoshop cs' war ama kullanamıyorum.

scalon
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 12:51
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 508
onun menülerinin birisinde "resize" diye bi seçenek yok mu? sanırım oradan boyutları değiştirebilirsin?

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 13:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yardımınız için sağolun ama olmuyo.Bu photoshop biraz cins.Eğer yapabilirsem yüklerim

melissa
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 20:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
valla konuşmalardan belli oluyo ki yanyana bile gelmişiz Laughing kader diyelim ronal ama saklıkent konseri olursa emin ol hepberaber ordayız Wink

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 21:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
olacak ya taner abi öyle dedi.O zaman kesin birlikte oluruz.

melissa
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 21:24
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
bu sefer daha bilinçli olacağımdan emin olabilirsin??biraz daha havalar düzelince olsa keşke

RONAL
TarihTarih: Cuma, Mart 17, 2006 10:36
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Düzelir herhalde ya geçen konser sonrası neydi öyle.Az kaldı donuyodum.Keşke ODTÜ konseri gibi olsa.Hayatımdaki en güzel konserdi.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code