Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  TANER KELEŞ

burrrcu
TarihTarih: Perşembe, Ocak 12, 2006 21:44
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Şehir: Çanakkale Kayıt: 24 Ekim 2005 Mesajlar: 173
ben konser sonrası tanıştım Taner abiyle.mail adresini vermişti sen yaz birşeyler ben söz cevap yazarım dedi.ben mail gönderdim cevap alamadım Crying or Very sad sağlık olsun.çok iyi çalıyor bu gerçek.repertuar köpekleri diye bi grup kuduklarını dumuştum.çaldıkları yerde onları dinlemeyi planlıyan arkadaşlarım vardı.onlarada selam olsun.çok yakışıklı buda bir gerçek bide cevap yazsaydı... neyse abimde iyi çaldığını söylüyor haklıdır...

burrrcu
TarihTarih: Perşembe, Ocak 12, 2006 22:53
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
bu arada taner keleş fotosu istemişsiniz bende var ama içinde bende varım fotoğrafın o yüzden göndermek istesemde komik çıkmışım gönderemiyeceğim

bozcaadali
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 02:25
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 464
Taner abimiz Repertuar Köpekleri adlı grupla çalıo valla gitarı gerçekten konuşturuyor.Ayrıyetten FD'mizin bateristi Mert'te o grupta güzel bi takım oldukları kanaatındayım başarılarının devamın diliyorum.

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 12:31
MesajMesaj konusu:
Misafir
bozcaadalı istihbarat geniş bakıyorum Wink
Yanlış anlama harikasın Razz

bozcaadali
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 17:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 464
Very Happy saol canım yaa FD ile ilgili olan tüm şeyler ilgimi çekmiştir ve gerçekten harika bi gitarist,gitarla aram iyi olduğu için Taneri de seviyorum Wink

siyah
TarihTarih: Pazar, Ocak 22, 2006 16:40
MesajMesaj konusu:
Misafir
bende var onun fotoğrafları ama siteye koyabilmem için biraz yardıma ihtiyacım var ben de çok seviyorum onu hatta duvarımda asılı bi fotosu da var:)

bozcaadali
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 11, 2006 19:59
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
3 şubattaki konserde Feridunum en son Taner'in ismini söyledi hatta bi ara söylemedi de başladım Tanerrr diye bağırmaya sonra Taner Keleşş dedi süper çaldı yine ya.Ama kemancı pek bişe yapmadı öle dikildi insan bari şarkılara eşlik eder hiç gülmüoda sevmedim yane Wink

hseven359
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 11, 2006 20:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
yok yok kemancı da iyidir..belki bi sorunu vardır.

sibirya prensesi
TarihTarih: Çarşamba, Mart 1, 2006 20:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
yavuz demiş ki:
amaan aman ne karizmatik be..

zaten konserlerde fd'den çok tanere bakıyosunuz,ben sadece bir kere bakarım ona sonra şarkılaa eşlik ederim feridun düzağaçla........
Very Happy

sibirya prensesi
TarihTarih: Çarşamba, Mart 1, 2006 20:59
MesajMesaj konusu:
Misafir
arkadaşlar benim kadar faridun hastası varmıdır acaba.taner konusuna gelince evet güzel kızlarla gayet samimi ve sıcak.bizzat gördüm

burrrcu
TarihTarih: Cuma, Mart 3, 2006 00:14
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
ben de katılıyorum buna

hseven359
TarihTarih: Cuma, Mart 3, 2006 19:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
bana hiç de öyle gelmedi..2 konserini canlı olarak izledim fd nin.en önlerdeydim..2 sinde de tam karşımdaydı taner..

fdselinfd
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 11:16
MesajMesaj konusu:
Misafir
BAYAN DEĞİLSİNN SANIRIM Very Happy

fdselinfd
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 11:19
MesajMesaj konusu:
Misafir
FERİDUN KONSERİNDE SAHNEDE İLGİMİ ÇEKEN TEK ŞEY FERİDUN DÜZAĞAÇ ,TANER BENİM İÇİN SADECE İİ Bİ MÜZİSYEN YENİ MELEK KONSERİNDE KEMANLAR HARİKAYDI MESELA AMA TANER DE BU TADI BULAMADIM ÇOK VASATTI

hseven359
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 11:33
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
fdselinfd demiş ki:
BAYAN DEĞİLSİNN SANIRIM Very Happy

evet Laughing

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code