Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  TANER KELEŞ

sehrikalp
TarihTarih: Çarşamba, Mart 7, 2007 01:24
MesajMesaj konusu: Re: TANER KELEŞ
Admin Admin
Yaş: 36 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 743
Yasin kaçırdığına üzüldüm. Kendini ispat çabasıymış. O arkadaşlar herhangi bir FD konserine gidip görsünler Taner'i yeter. İspat gerekli mi gereksiz mi anlarlar. Tanercim ne ispatı sen aşmışsın abicim.

Bugfixed
TarihTarih: Çarşamba, Mart 7, 2007 11:51
Site Admin Site Admin
Yaş: 29 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2493
Abi ne ispatı ya?
Neler var be. Biz biliyoruz taner abiyi.

nilay_14
TarihTarih: Çarşamba, Mart 7, 2007 20:33
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 461
Taner Keleş ten bahsediyoruz...gitarı konuşturuyor; kendini ispat ne demek?

En son nilay_14 tarafından Perşembe, Mart 8, 2007 21:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

taner
TarihTarih: Perşembe, Mart 8, 2007 03:13
Takımdan Takımdan
Yaş: 39 Burçlar: İkizler Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Aralık 2005 Mesajlar: 48
Desteğinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ama uzatılacak ya da büyütülecek bir konu değil. Tadınızı kaçırmak istemedim.. Biz daha güzel sohbetlerimize devam edelim..

bozcaadali
TarihTarih: Perşembe, Mart 8, 2007 13:55
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 474
Öncelikle geçmiş olsun Taner Bey ama ne olursa olsun sizin performansınızı etkilemiyor.Harikaydı dün akşam ki performansınızda,27 Mart Frankfurt Müzik fuarında da başarılar diliyorum.

yaskaman
TarihTarih: Perşembe, Mart 8, 2007 16:25
Misafir
gülmek için güzel bir sebep aslında bu çaba konusu Smile
bence bu tür dedikodular, onları çıkaranların ego tatminkârsızlıklarından ileri geliyor. neyse ki fuarda yapacağın şovu paylaşacaksın taner abi. ama ben anasayfaya eklediğini de çok merak ediyorum. keşke bir şekilde paylaşıma açık olsaydı. myspace'de adresiniz varsa olabilirdi mesela Smile

destina7
TarihTarih: Perşembe, Mart 8, 2007 17:05
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İçel-Mersin Kayıt: 24 Mayıs 2005 Mesajlar: 104
Gerçekten çok güzel bir site olmuş taner abi çok sağol ayrıca sitedeki oner music linkinde akord kısmını çok sevdim benim gibi gitara yeni başlamış birisi için çok faydalı oluyor. Ayrıca nette gitarlar hakkında güvanilir bilgi alabileceğim bir yer bulmuş oldum. Bir de Feridun Düzağaç şarkılarının akor ve tablarını eklerseniz çok iyi olur. İnşallah bende bir gün sizin kadar güzel olmasa da iyi bir gitarist olurum Wink tekrar başarılar taner abi... bu arada fikirlerinizi burda bizimle paylaştığın için teşekkürler Wink

ozen
TarihTarih: Perşembe, Mart 8, 2007 17:08
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 44 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğretmen Şehir: Konya Kayıt: 04 Mart 2007 Mesajlar: 4
bilmem hiç dinlemedim Embarassed

sokaklardaevcil
TarihTarih: Cuma, Mart 9, 2007 18:50
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 51
ya ne ispatı Allah aşkına gülüyorum öyle algılayanlara...saçmlaık resmen.üzüldüm kaldırıldığına taner abi ama başka performanslarını bekliyoruz siteye..

miyavzi
TarihTarih: Cuma, Mart 9, 2007 22:08
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Mimar Şehir: Ankara Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 319
bu arada taner keleş'in bizimle burada bir şeyler paylaşması çok güzel ya!teşekkür ediyorum efendim Very Happy

taner
TarihTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 15:35
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar, Randall Endorser'ı olarak Frankfurt Müzik Fuarında yapacağım gitar kliniklerinin tarih ve saatleri belli oldu. Ola ki birinizin yolu oralara düşerse beklerim. Diğerleri için bu kliniklerin video kayıtlarını website'me Nisan ayında yerleştiririm.
Tarihleri merak edenlere.: www.tanerkeles.com/sahne.htm

defne
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 11:59
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: talebe şimdilik.. Şehir: Trabzon Kayıt: 18 Ocak 2006 Mesajlar: 134
yahu ben nasıl farketmedim bu başlığı taner abi bizzat aramızdaymış haberim yokmuş.. böyle kaliteli müzisyenleri aramızda görmek çok gurur verici.. abi siten de çok hoş, sık kullanılanlara ekledim.. girer dururum artık :)başarılarının devamın dilerim..

fulyaa
TarihTarih: Cuma, Nisan 13, 2007 11:04
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 30 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: X Şehir: İstanbul Kayıt: 13 Nisan 2007 Mesajlar: 9
bir izmir konserinde tanıdım* kızlar f.d nin konserinden sonra imza için sırada beklerken ona seslendik.hemen yanımıza geldi ve bizlerle muhabbet etti.çok hoşuma gitmişti.çok içten. Smile

aDaLI
TarihTarih: Pazar, Mayıs 6, 2007 11:58
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Çanakkale Kayıt: 15 Mart 2007 Mesajlar: 24
Özellikle konserdeki sololarına bayılıyorum

taner
TarihTarih: Pazar, Haziran 3, 2007 21:56
Takımdan Takımdan
Website'mdeki forum sayfası sonunda açıldı. İlgilenenleri beklerim.
www.tanerkeles.com

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code