Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  TANER KELEŞ

taner
TarihTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 15:31
MesajMesaj konusu: Re: TANER KELEŞ
Takımdan Takımdan
Yaş: 38 Burçlar: İkizler Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Aralık 2005 Mesajlar: 48
Desteğinize çok teşekkürler arkadaşlar. Şu aralar forumu türkçeye çevirmeye uğraşıyoruz. inşallah yakında biter..

MetinAy
TarihTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 22:57
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 174
İnşallah taner abi..

shezofren
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 19:01
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 18 Kasım 2006 Mesajlar: 17
Taner abi siten çok güzel ama forum ne zaman aktif olur? bu arada Ankara'daki konserede gelmeyi çok istiyorum..hatta evden kaçmam gerekicek o gece Smile

sokaklardaevcil
TarihTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 01:12
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 12 Aralık 2006 Mesajlar: 50
taner abicim siten hayırlı uğurlu olsun.ben de dört gözle bekliyorum forumun açılmasını.sadece bu değil dört gözle beklediğim.şubat 23-24 tarihlerini de bekliyorum.BURSA'DA müthiş konserler bizi bekliyor:D

taner
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 12:57
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar galeriye 14 Şubat konserinden resimler eklendi. Merak edenler bakabilir. www.tanerkeles.com/galeri.htm

bozcaadali
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 19:14
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 469
Bilgilendirme için teşekkürler harika çıkmışsınız hepiniz Wink

Nazli
TarihTarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 08:12
Takımdan Takımdan
Yaş: 33 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Şubat 2007 Mesajlar: 3
taner abi !!!!
siten güzel olmuş...
ellerine sağlık...
bir sürü fotoğrafın var bende...
işine yarayanlar olabilir, hatırlatayım istedim...

kemanci
TarihTarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 12:11
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 418
Very Happy ne güzel siteden haberleşmeye başlamışsınız.sizin yazılarını okuyunca ağzımla kulağım arasındaki mesafe kısalıyor Very Happy bende de var birsürü fotoğraf.hatta seninkilkeri galeriden nazlı başak diye aratabilirsin nazlı abla ya birşey diyeceğim.oya erkaya neden gelmiyor siteye?onu da çok seviyoruz biz=) bu arada site çok güzel olmuş taner abi.ama galerideki fotoğrafları görünce çatladım çok karizma çıkmışsınız grupça valla

kemanci
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 18:30
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 418
az önce okuldan dönerken beşiktaştan motora biniyordum ki,bir de baktım taner keleş ve mert alkaya Shocked ben nasıl olduysa kendimi yanlarında buldum.normalde konserlerde bile gidemem yanlarına.karizmatik olduklarından ,insan garanti soğuktur diye bakıyor nedense.halbuki,o kadar sıcak davrandılar ki,fd ayrıcalığını yeniden farkettim.ayrıca yakından ikisi de daha yakışıklı Very Happy bir de nazlı ablamı görmeye başlasam vapurda falan
Very Happy ama o elimden kurtulamaz, vıdı vıdı konuşurum heralde ah keşke yanımda emre(sokaklardaevcil) de olsaydı.iki gün önce bursa resimllide kulise falan girmiş,çok mutluydu.taner keleş de onun idolü de=) ben bu gazla sabaha kadar keman çalışırım artık Wink

sokaklardaevcil
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 16:37
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 12 Aralık 2006 Mesajlar: 50
keşke yeldacm keşke ben de o ortamda olup o iki eşsiz insanla sohbet etme şansını yakalayabilseydm.ama olsun resimlideki birkaç küçük hatıra bile bir ömür boyu büyük bir yer kaplayaak kalbimde.ya taner abi benm için idolden de öte bir şey abartmıyorum.o birtane ya Smile ama ben mert abinin de bu siteye katılmasını istiyorum.belki üyedr bilemiyorum ama olursa harika olur.seni de bekliyoruz mert abi.saygılar

taner
TarihTarih: Salı, Mart 6, 2007 19:15
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar.. Açılış sayfasına bir solo yerleştirdim.. Meraklılarına...
www.tanerkeles.com

sehrikalp
TarihTarih: Salı, Mart 6, 2007 20:53
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 676
Abi sen ne yapmışsın öyle ya. Shocked Ağzım açık kaldı. Saniyede kaç nota basıyorsun sayamadım. Pes, bitirdin beni. Helal olsun sana.
Muhteşemsin. Rock

Bozcaada
TarihTarih: Salı, Mart 6, 2007 22:09
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1235
süper abi teşekkür ederiz.

yaskaman
TarihTarih: Salı, Mart 6, 2007 23:22
Misafir
ben duyamadım Confused
kaldırıldı mı acaba?

taner
TarihTarih: Salı, Mart 6, 2007 23:47
Takımdan Takımdan
Çok özür diliyorum arkadaşlar.. Bazı çevrelerde kendini ispat çabası olarak algılanmış. Kaldırmak zorunda kaldım. 10 dakikada yaptığım eğlencesine birşeydi. Öyle ki gitarı bilgisayara direk bağlayarak çalmıştım..
Ama inşallah 27 Mart Frankfurt Müzik fuarında Randall Endorser'ı olarak bir gitar şov sahnem olacak.. Onun kayıtlarını koyarım artık.
İlginize çok teşekkürler..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code