Re: Suçludur Aşk
gönderen SERAPben » Çarşamba, Mart 18, 2009 01:07
Aklımdaydın gün geceye devrildiğinde...gece uzundu, yağmurluydu, hava soğuk, karanlıktı her yer.Sen uzaktın!..Yoktun yanımda...
Oysa bir sen vardın içimi ısıtacak, bu karanlık geceleri aydınlatacak bir sen vardın...Kuşkularım olmayacaktı, üşümelerim, korkularım olmayacaktı sen olduğunda ama yoktun, en ihtiyaçlı zamanlarımda beni kendimle bir başıma bıraktın bilmeden.Ben sana ''Dur, kal yanımda'' diyemedim.Biliyor musun sancısı en çok bundan yüreğimin!..
Çok defa kendime söz verdim hatırlamamak için ve her seferinde sözümden geri döndüm.Çok da canım yandı Yalan yok!
En güzel yerinde yarım kalan bu aşkı özledi yüreğim...
Sen yoktun, düşlerde vardın sadece...
Düşlerde kaldın!...
Hani sorarsın ya bazen kapatıp gözlerini usulca dünyaya bu yürek sancısının sebebini, bilirsin aslında yaşadığın sancıyı.İliklerine işlenen, kanını bazen kaynatan bazense donduranın Aşk olduğunu.Kimi zaman onsuz olamayacağını yapamayacağını, yarım kaldığını hissedersin, kimi zamansa nefret edersin; hem kendinden, hem ondan hemde Aşk'tan.
Şimdi benim hissettiklerim bunların hiç birine benzemiyor aslında.
Sadece; gözlerimi kapatmak istiyorum.Kapatmalıyım ki gördüğüm en güzel düşlerde buluşalım, kapatmalıyım ki gözlerimi seni daha fazla bekletmemeliyim düşlerimde.Kapatmalıyım gözlerimi ben yine sana gelmeliyim hiç kaybetmediğim en güzel heyecanlarımla.
Sen yoktun, düşlerde vardın sadece...
Düşlerde kaldın!..
Ve biz hep düşlerde Aşk'a doyacaktık seninle...