Re: Suçludur Aşk
gönderen SERAPben » Salı, Kasım 11, 2008 00:49
Yüreğime indi bu aşkın perdesi, uzun bir bölümden oluşan bir film gibiydi bu aşk...Tadı güzeldi, heyecanlı, duygusal ne varsa içinde hepsi de vardı aşk adına...
Bir ara bu film saçma sapan bir hale geldi...Senaryolar değişti, repliklerimiz değişti...Yanlışı biz yaptık aslında...Acımasızca davrandık yaşadıklarımızın adına.Saçma sapan rolleri üstlendik üstümüze...Kıskançlık girdi ruhumuza, farkına varamamışken daha hapsetti bizi koynuna...Biz biz olmaktan çıkmıştık artık, saygımızı yitirdik huzurumuzu bozarak.Yıprattık her şeyi, parçaladık umutları, hayalleri çöpe attık.
Ve bitti...
Şimdi çaresizim...Acıyor her yanım sensizlikten.Her sabah omuzlarım ağrıyarak uyanıyorum.Takati kalmamış bedenimin yokluğunun yükünü çekmekten...Sana da kızamıyorum ki üstelik...
Geceler sensiz daha da mı uzadı ne?..
Düşünüyorum da; ilk başlarda ne güzel bir ilişkimiz vardı...Sohbetlerimiz, şakalaşmalarımız, tartışmalarımız...Artık yoklar!..
Ve o kadar çok kırdık ki birbirimizi, o kadar acımasızdı ki tafralarımız birbirimize karşı, istesemde elim uzanamıyor telefona...Belki de sende aynı duygulardasındır...Belki de bir telefon yetecek herşeyi çözmeye...Ama...
Ama, yapamıyorum!..
Oysa her tartıştığımızda telefonun başında beklerdik, ilk kim açarsa; ''Neden aramadın bu saate kadar?''
''Peki ya sen, neden aramadın?'' der gülerdik...
Şimdi herşey farklı, birbirimizi çok kırdık, özür dilemek isterdim senden hemde karşılık gözetmeksizin, hesapsızca, çıkarsızca özür dilemek...Sonra da ''Hoşçakal'' diyip kapatmak...Ama yapamıyorum, utanıyorum!..
Yüreğime indi bu aşkın perdesi, yanlışı biz yaptık...Tadında bırakmalıydık herşeyi, bu aşkı böylesine yıpratmamalıydık!..