Re: Suçludur Aşk
gönderen SERAPben » Cuma, Ağustos 15, 2008 19:01
Nerelerdeyim şuan bilmiyorum, öylesine sessizliğe büründü ki yüreğim herşey sanki bir nefes alıp verişi kadar kısaldı.Öylesine derin ki kanayan yaralarım, öylesine öksüzüm ki içimi çektikçe bin parçaya bölünüyorum...
Gelişimle gidişim çok sessiz oluyor, sanki sürgünde yüreğim, sanki prangalar vuruldu yüreğime, neyi istediysem daha bulmadan kaybettim!..Yüzümde hep rüzgarın vurduğu ürpertiler kalıyor.Suskun, çaresiz ve savunmasızım.Yapayalnız kalmışım çıplak yüreğimle.Ne bir gelen var ne de yüreğime sarılan.Ölümle yaşam arasında kararsızım, ölüm kurtuluş mu? Yaşam neyin karşılığı? Neden hep kahır dolusu ağlarım, neden hep gözlerim yaşlı, neden acılar kipriklerimde asılı kalır, sancılar yüreğimi kemirir, soğuklar iliklerime kadar işler, neden sıcacık bir kol boynuma sarılmaz, neden üşüyen yüreğimi sıcacık bir yürek sarmaz?
Belki de suçlu benim, belki de kendimi anlatamıyorum yada duygularımı dile getiremiyorum, belki de suçlu aşktaki seçimler!..Bak yine sustum, yine yaşlandı gözlerim.Yaşlı gözlerimle kimin omzuna yaslanabilirim.
Bir nefes gibi susmalıyım yoksa bu acılar beni boğacak.Başımı kaldırıp aynaya bile bakmaya korkar oldum!..Biliyorum aynaya baktıkça sorgular başlayacak, anlatamadıklarımın hesabı sorulacak.Oysa anlatmaya kelimeler yetmez, anlatacak sözcükler bulunmaz anlatmak istesemde!..
Ben hep başkasının bilmediği, duymadığı dilde konuşuyorum susarak!..Çok şeyler anlattım susarak kim anladı, kim duydu!
Konuşan insanın gözleri yaşarınca susar, sustukça anlatamadıklarını da dile getirirmiş.Bende hep susarak dile getirdim aşkımı, sevdamı ama hep susarak dile getirdim...Kim anladı, kim duydu!
Aşk sağırdı...anlamadı beni, duymadı suskunluğumu, kulak vermedi sessizliğime...Aşk anlamadı beni!..