Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  sizi en çok etkileyen şarkı nedir?

ucuckelebek
TarihTarih: Cuma, Temmuz 1, 2005 20:33
MesajMesaj konusu:
Misafir
buralarsoguk demiş ki:
Son dönemlerde birde leonard cohene taktım kafayı doğuştan katıller filmini çok beğendim filmin müziği de onun şarkısı ,harika. seside oyle çok seviyorum ve bu sanatçıyı şimdiye kadar tanımadığım için çok üzüldüm elbette söyleyemem belkide sace bir şarkısı boyle güzel

aaaaaa !....bir tanedir cohen..inan bana tüm şarkıları birbirinden güzel ve etkileyici.sesi zaten muhteşem buğulu ve derin.susanne diye bir şarkısı var ben can çekişiyorum dinlerken.sözleride müthiş.kesinlikle dinlemelisin coheni.albümlerini kolaylıkla bulabilirsin.keşke sana birkaç şarkısını gönderebilseydim...

buralarsoguk
TarihTarih: Cuma, Temmuz 1, 2005 22:51
MesajMesaj konusu:
Misafir
teşekkur ederim zaten onu bilmek istiyordum başka şarkıları nasıl diye kendim albumlerini bulurum

yalnızgezenindüşleri
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 2, 2005 10:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
bulutsuzluk özlemi :sözlerimi geri alamam
düş sokağı sakinleri :sevdan bir ateş
FERİDUN DÜZAĞAÇ (ÜSTAD):YALNIZLIĞIM SANA EMANET :roll:

Minnak_Kışkışım
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 4, 2005 15:42
MesajMesaj konusu:
Misafir
tam bir lavinya hastasıyım

MaSaL PeRiSi
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 4, 2005 15:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
ferudunumdan beyaz, yalnızlığım sana emanet, nadas...vb ya aslında bir sürü varda düşününce insanın aklına gelmio Smile

Serendipity
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 4, 2005 19:47
MesajMesaj konusu: Re: sizi en çok etkileyen şarkı nedir?
Misafir
aslında özel şarkı deyince beni mutlaka bir yere yada bir kişiye ait hissettirebilmeli. Dinlerken peşinden gitmek, yada dur gitme die haynkırabilmek gücünü buldurabilmeli. Sadece acı değil aşkı da barındırabilmeli... Hissttiğim zaman bir şarkı var sadece Sevdan bir ateş...

romantic_dewil
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 6, 2005 16:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
bnm hayatta vazgeçemeyeceğim tek bi grup var o da vega Arrow bu sabahların bi annamı olmalı...çok anlamlı güzel bi şarkı Wink

deck82
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 6, 2005 16:54
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence cumartesi inanılmaz
söylenebilecek tek kelime İNANILMAZ

umit_shady
TarihTarih: Cuma, Temmuz 8, 2005 10:20
MesajMesaj konusu: beyaz
Misafir
uzun uzun ferıdun duzagac albumunde dınledıgım 'beyaz' benı cok etkılemıstı cogu kez bu sayfaya yazarken onu dınlıyorum ,...........duslerıme merdıven gızlenen beyazları aramısım durmusum yrulmusum ,,olmusum beyazlardan sorulmusum......Sad

Bozcaada
TarihTarih: Cuma, Temmuz 8, 2005 11:35
MesajMesaj konusu:
Misafir
Evet cumartesi de harika !!
Abi hepsi güzel yaa!!

MaSaL PeRiSi
TarihTarih: Cuma, Temmuz 8, 2005 11:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
Benim içinde beyazın ayrı bi yeri var o şarkıyı gerçi bira geç keşfettim ama olsun konserde onu dinlemek bi başka oluo umit_shady ben buna canlı şahit olup eşlik ettim ahh ahh cnm konser çekti be Sad

Bozcaada
TarihTarih: Cuma, Temmuz 8, 2005 15:17
MesajMesaj konusu:
Misafir
Beyaz' ı Zafer abim çok sever Feridun'un adamlarından !!
Bu şarkıyı sevenlerin buluşması lazm aslında! bence çok anlamlı bir şarkı bence de... :wink:

Minnak_Kışkışım
TarihTarih: Pazar, Temmuz 10, 2005 20:39
MesajMesaj konusu:
Misafir
saymakla bitmez ki Smile

yagmurlar
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 11, 2005 13:34
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 24 Burçlar: Koç Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Temmuz 2005 Mesajlar: 142
benim için feidun düzagaç'in bütün sarkilari özel ama seçmek gerekirse. adi sevda içimden sehirler geçiyor ve biterken hersey diyebilirim.

flylover
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 11, 2005 17:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
Benim için en özel fd parçası lavinya söylermisiniz bana kaç insan lavinya dediği sevgilisinden lavinya çalarken ayrılmıştır lavinya yı her dinleyişim bu nedenle ayrı bir ölüm ama yinede severim ayrıca adı sevda ve oysa ellerin de enfes parçalar...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code