Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Sizce de aşk herşeyi affeder mi? Affetmeli mi?

blackpearl
TarihTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 02:09
MesajMesaj konusu: Re: Sizce de aşk herşeyi affeder mi? Affetmeli mi?
Misafir
Affetmez..Kesinlikle affetmez..İmkansız hatta varsa onunda ötesi..

DeepSenSe
TarihTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 01:10
Misafir
aşk sonsuza dek sürecek bir bağışlama eylemi,alışkanlığa dönüşmüş bir yumuşak bakıştır

...diyor bugün tesadüfen baktığım bir küçük kitapta...belki de sadece bunu başarabilen şey aşktır kim bilir...

cmrtsi
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 18:52
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
affetmez, affetmemeli de... Wink

Rkoycu
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 22:06
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Affetmez ama duruma gore yani konuya göre belki olabilir diye düşünüyorum.. ama.. yine de affetmez..

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 22, 2007 22:08
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1236
Rkoycu demiş ki:
Affetmez ama duruma gore yani konuya göre belki olabilir diye düşünüyorum.....ama....yinede affetmez....

kendinle bari çelişme... Wink Razz

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 00:55
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Önerin icin tesekkur ederım ama yıneden ben duruma gore dıyorum ...belkı affedılecek bır seydır...konu hakkında ayrım yapılmadıgı ıcın ben boyle dusunuyorum...

yasemin
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 02:44
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 103
aşk herşi affetmez bence ihanet gibi Confused affetmemelidir de zaten.bir bakış bile çok iğrenç bi ihanet bence Twisted Evil

blackpearl
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 02:55
Misafir
Şu ana kadar affettiğimi sanmışım..Meğerse etmiyormuşum eder gibi yapıyormuşum..

suppsugar
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 11:21
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ihracat&ithalat Şehir: Gaziantep Kayıt: 28 Aralık 2006 Mesajlar: 462
Aşk herşeyi affeder aslında,
aşıkken kördür insan,mantıklı düşünemez çünkü,takıntılıdır,her haliyle kabul eder karşısındakini...ama bence affetmemeli,duygularını bikenara bırakabilmeli bazen,yoksa kendine saygını kaybedersin...!

valerie
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 11:30
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 773
affeder ama içinde kalır yine bir şeyler. dökülen gözyaşlarının bıraktığı kırıntılardan olsa gerek...

witcher
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 12:50
Misafir
affetmemeli nasıl ki kırılan vazoyu fiziksel yollarla eski haline döndüremiyorsan... bazı şeylerinde moleküler dengesi hatta atomlarının elektronları bile yerinden oynamıştır geri donüş imkansızdır kimyasal reaksiyonlarda.... kizse simdi aşk kimyasal reaksiyon mu filan diye mesaj atmasın... örnektir o

SONBAHAR
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 15:48
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 04 Haziran 2006 Mesajlar: 275
elinde olmadan affeder insan kendine hayı diyebilir ama ona hayır diyebilmek hiç kolay değil... bu yüzden affeder ama herşeyi mi....? bunu düşünmek lazım.

susmasinsarkilar
TarihTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 22:24
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 456
Bence herşeyi etmez.Örneğin aldatmayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marziye
TarihTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 07:52
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
aşk bir körlük durumudur af gerekecek birşey yapıldığında gözün açılır insanın ve yapmazsınn yapmamalısın.. insan gözü körken büyük hatalar yapar büyük hatalar af kapsamına girmez!
ama sevgi öyle değildir onu yumuşak ve aşktan uzun kılan yönü bağışlayıcı olmasıdır..

susmasinsarkilar
TarihTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 16:50
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 456
Aşkı sözlükler tanımlayamaz biliyorum.Onu en iyi yaşayanlar tanımlar.Ama o da bir noktaya kadar.Benim anladığım aşkın insanı kör ve sağır yapması.Ama aldatmayı affedecek kadar mı orasını bilemem.Peki aşk insanı dilsiz yapar mı?.....buna inanmıyorum.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code