Sadece bu hayatta bir kez aşık oldum yani aşk kapımı bir kez çaldı bundan sonra çalar mı bilmem.Sadece bir kez mi çalar bu hayatta başka çalmayacak mı?
Valla çalsa o kadar güzel olur ki anlatamam.Birini sevmeye çok ihtiyacım var bu aralar.Ey aşk!nerdesin.güzel yerdesin,sen her yerdesin,tamam da nerdesin???
gönderen nidanur » Çarşamba, Temmuz 28, 2010 10:08
insan hayatında bir kez aşık olur ama bir çok kez sever siz sevenler gurubuna giriyorsunuz aşk gerçek aşk karşınıza çıktığında onun aşk oldğunu ozaman anlıycaksınız insan ikinci kez aşık olursa bir önceki kişi için aynı şeyi düşünmez aslında ben ona hiç aşık olmamışım der yeni kişi için yeni bir sayfa açılır ve oda sonsuza dek giderse gider o kişi için... umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir arkadaşlar.