Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  siz ne zaman tanistiniz onunla?..

ortayaslicift
TarihTarih: Cuma, Mart 2, 2007 10:50
MesajMesaj konusu: Re: siz ne zaman tanistiniz onunla?..
Üye Üye
Yaş: 48 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: MEMUR Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Aralık 2006 Mesajlar: 102
Serkan yazıyı gönderdikten sonra farkına vardım,küçük harfle yazmak gerektiğini.Özür dilerim.Acemilik bitecek elbet.

Edit: sehrikalp Rica ederim Hakan Abi. Smile

LAVINYA79
TarihTarih: Pazar, Mart 4, 2007 19:06
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 30 Burçlar: Aslan Şehir: Düzce Kayıt: 11 Şubat 2007 Mesajlar: 8
ilk albümünden beri bilirim fd'yi.Tüm 'hakları yalnızlığıma aittir' le daha da sevdim 'orjinal altyazı'yla aşık oldum.Konser albümü bir başkaydı benim için.'Bir devam filmi' için ise söylicek söz bulamıyorum...

Rkoycu
TarihTarih: Pazar, Mart 4, 2007 20:15
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 705
Tanıdığım değerli biri dinlerken yavaş yavaş bende alıştım...

cmrtsi
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 17:50
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
f.d. ilk çıktığından beri dinlediğim bir isimdi.ama ne yalan söyleyeyim klip şarkılarını bilirdim, taa ki tüm hakları yalnızlığıma aittir albümünü dinleyene kadar... Wink ve sadık bir f.d. dinleyicisi oldum diyebilirim... o gün bugündür dinlerim... ama başka bir faktör daha vardır ki f.d. dinlememde, o da bana kalsın... (çok severdi f.d.yi o da benim gibi... Wink )

bluedeathdL
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 20:53
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Kayıt: 25 Mayıs 2006 Mesajlar: 270
Köprüden Önce Son Çıkış'la tanıdım,sanırım ya orta 2 ya da 3 teydim.O zamanlar yaşıma göre çok büyüktüm,ama çabuk olgunlaşmamda ve hayatı çözümlemeye çalışıp ona dair cümleler kurmaya başlamamda DSS ile birlikte en büyük katkıya sahip insandır.Bu albümdeki Unut Beni şarkısı hep çok özel olmuştur benim için.

guzeliha
TarihTarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 22:57
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 14 Eylül 2006 Mesajlar: 8
sanırım ben_de gec tanıyanlardanım ne_zaman tanıdıgımı hatırlamıyorum ama gec oldugu kesın Sad(

---------------------
edit: yaska
lütfen kelimeleri yazmaya üşenmeyiniz.
düzgün kelimelerle anlaşılır cümleler kurunuz.

EmelSevgi
TarihTarih: Salı, Mart 20, 2007 01:30
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 19 Mart 2007 Mesajlar: 484
ben de çok geç tanıştım ne yazık ki Sad ..ama hayatımın en özel anlarından biriydi.. 30 temmuz 2004 te altınoluk amfi tiyatroda konserden sonra.. hayatımın en çılgın anlarında biriydi..uzuun bi kuyrukta onunla konuşabilmeyi beklerken dünya iyisi bi abi Smile beni öne aldı ve kendimi onun karşısında buldum!ne yapacağımı şaşırdım öyle baktım bi an..konser biletimi imzalattım ve sizi öpebilir miyim diye sordum!bunu nasıl yaptım hala anlayabilmiş değilim ama sanki az önce olmuş gibi hala sarıldığımız anı hissedip yaşıyorum:D konser çıkışı tel örgülerdeki büyük bez konser afişini ve posterini çıkarmıştık Laughing konserden çıkan herkes bana deliymişim gibi bakıyordu ama umrumda değildi! Very Happy hala odamda duruyo onlar ve bana gerçek anlamda büyülü bi yaz gecesini hatırlatyolar... Embarassed

beyaz01
TarihTarih: Salı, Mart 20, 2007 13:21
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 20 Ocak 2007 Mesajlar: 49
ONUNLA NE ZAMAN TANIŞTIĞIMI TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM.ABLAMLA DİNLERDİK BİZ TÜM SARKILARI Bİ GUN BAK YENİ BİRİ ÇIKMIŞ DEDİ, (LAVİNYA YI ÇIKARTTIĞI YILLARDI O ZAMAN) SÜPER ŞARKILARI VAR DEDİ..
ALBUMUNU ALDIK DİNLEDİK ÇOK BEĞENDK O GUN BUGUNDUR TANIYORUM KENDİSİNİ..HALA İLK GUNKİ TADINDA Very Happy Very Happy Very Happy
ABLAM SAĞOLSUN Wink
(YA BU ARADA O FERİDUNLA YÜZ YÜZEDE TANIŞANLARDAN Wink AMA BEN O KADAR ŞANSLI DEĞİLİM Sad

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız...
Duyuruları okuyunuz...

Türkçeye uygun yazım dili ile ilgili duyuru

aDaLI
TarihTarih: Pazar, Mayıs 6, 2007 12:01
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Çanakkale Kayıt: 15 Mart 2007 Mesajlar: 24
Ben fdyi abim sayesinde tanıdım :)Abim müthiş bir fd hayranı.Şimdi abim gibi bende şarkılarına bayılıyorum Very Happy

siyahmawi
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 7, 2007 00:52
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Çanakkale Kayıt: 28 Ağustos 2006 Mesajlar: 122
Dostum sayesinde...Emrah'ı hepiniz tanıyorsunuz.Tanıştığımız ilk gün de şimdi olduğu gibi F.D'nin şarkıları dilindeydi Very Happy

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 7, 2007 21:48
Görevli Görevli
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1337
Alıntı:
Ben fdyi abim sayesinde tanıdım :)Abim müthiş bir fd hayranı.Şimdi abim gibi bende şarkılarına bayılıyorum Very Happy

salih fazla bayılma ayıltamayız. İçimizden sevelim Wink

siyahmawi seninle ilk tanıştığımız günlerde(4 sene önce) elimde kalemlerle düşler sokağını çalarmışım sıralara vura vura... Bana da hatırlattığınız zaman o günleri mutlu oluyorum. Wink

En son Bozcaada tarafından Salı, Ağustos 28, 2007 10:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.

EmelSevgi
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 7, 2007 22:46
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 19 Mart 2007 Mesajlar: 484
ya ben bu başlığı yanlış anlamışım cevap yazdığım zaman Embarassed Embarassed Sad nedense birebir tanışmak olarak algılamışım Embarassed ..
ben yıllar önce hep radyo dinleyerek uyurdum ve geceleri genellikle slow şarkılar çalındığı için lavinya yı sık sık dinlerdim.fakat FD nin söylediğini bilmiyordum. Sad sonra bir gün dipteyim sondayım depresyondayım ı duydum. ilk tepkimin "bu ne biçim şarkı be" olduğunu şimdi büyük bir üzüntü ve utançla itiraf ediyorum Embarassed Crying or Very sad fakat sonra çok sevmeye başladım gerçekten. ama o zamanlar sadece bir sanatçı olarak beğeniyodum FD yi.. herşey orjinal-altyazılı albümünün çıktığı ilk günlerde başladı Laughing FD yi bir gece rüyamda gördüm Smile o zamana kadar kısa saçlı halini hiç görmemiştim ama rüyamda kısa saçlıydı. o zaman hakkında hiçbirşey bilmiyordum Sad ama rüyamda çok üzgündü ve "kızımı göremiyorum onu çok özlüyorum.." gibi birşeyler söylemişti..(bir kızı olduğunu da rüyadan çok sonra öğrendim) bu rüyadan çok etkilendim neden bilmiyorum. ertesi gün hemen gidip orjinal-altyazılı yı aldım. o günden itibaren şiddetli ve sadık bir FD hayranıyım Laughing sonra küçük bir ilçede onun eski albümlerini bulma çabası verdim uzun bir süre Laughing ve öğrenci indirimi hariç hepsine sahibim şimdi Very Happy onlara ne kadar zor sahip olabildim ya!gözümün içi gibi bakıyorum hepsine Very Happy feridun düzağaç a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum burdan Laughing Embarassed Embarassed

sembolist24
TarihTarih: Salı, Haziran 19, 2007 13:38
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: rocksever... Şehir: Kayseri Kayıt: 15 Ekim 2006 Mesajlar: 66
üniversiteyi uzattığım yıl...

anlamsz
TarihTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 00:00
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 28 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğretmen Şehir: Ankara Kayıt: 21 Haziran 2007 Mesajlar: 14
98 de aşkın e-hali ile tanıdım. ama 2002 ye kadar pek dinlemedim. "orijinal alt yazılı" albümü çıkmadan birkaç ay önce konserine gittim ve o günden beri en sevdiklerim arasında parçaları.

ChileCash
TarihTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 02:01
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Şehir: Bursa Kayıt: 28 Ağustos 2007 Mesajlar: 13
3 yıl önce kadar FD şarkıları dinlemeye başladım. Birgün youtubede LAVİNYA klibini izledim ve o zamandır FD şarkılarının bende ayrı bir yeri oldu. Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code