Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Şimdi keşke...

metnazirk
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 00:29
MesajMesaj konusu: Re: Şimdi keşke...
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 23 Eylül 2006 Mesajlar: 213
Nyks (dilara) ..
ya kar topu oynamak için çokta büyük sayılmazsın aslında yani neden yaş meselesi yapmışsın bunu pek anlayamadım ama..
ben de 22 yaşındayım ama bu akşam çıkıp karlarda yuvarlandım Wink

şimdi keşke ben de istediğim şeyi elde etmiş olsaydım Smile

SERAPben
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 01:51
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 491
Nyks (dilara)Çok güzel bi yaştasın bunu unutma canım tadını çıkar Very Happy Ahhhh şu keşkeler ahhh Confused Bak şimdi senin yaşta olmak için bile keşke dedim Wink Keşke aslında hayatlarımızda hiç keşkeler olmasa Crying or Very sad Sadece genç olmak yada yetişkin olmak değilki içimizdeki çocuğu her daim içimizde yaşatmak en güzeli bu değilmi Wink

kawai
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:16
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 28 Eylül 2007 Mesajlar: 69
Nyks bende senin gibi düşünüyorum.Şimdi çocuk olmak,dışarda kar topu oynamak vardı...Ama yine de çok büyümüş sayılmayız öyle değil mi (:

zeynepbetul
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:21
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 18 Mart 2007 Mesajlar: 90
şimdi keşke yanımda olsan.. Sad

yasyaela
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:30
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 77
Arkadaşlar, yaşadığınızın yerin kıymetini bilin. Karın olmadığı şehirler de var. Bu doğananın mucizesi kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Hangi yaşta olursanız olun ama her zaman kendinize çocuk olan bir yan bırakın.

Nyks
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:44
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 23 Aralık 2007 Mesajlar: 64
Dün gece çıktım ve kartopu oynadım Laughing Arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim Smile Aslında ilk başta amacım sizinde keşkelerinizi öğrenmekti...Benim o an içimden keşke kartopu oynayabilsem demek geldi öyle yazdım.Yoksa içimdeki çocuk hala yaşıyor Wink Bazen intihar etmeye kalksada hep vazgeçiyorum ben onu Smile

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:56
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 304
Çok güzel! Ama ben istesem de oynayamam artık! Karlar eridi ve çocuklar bitirdi karı Very Happy artık bidahaki kışa Laughing

Rkoycu
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 14:58
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Dışarda hala kar yağıyor bazen can sıkıntısından alıp elime sağa sola savuruyorum...Hemde deliler gibi....

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 18:40
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
Kartopu oynamak, kar ile oynamak ile çocukluğun ne alakası var ki Shocked Confused

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 18:49
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 304
Ben bu soruyu üzerime alınarak Smile söylüyorum. Alakası yok ama işte insanın içini bazen o kadar hüzün kaplıyor ki kartopu oynamak için, çocuk olmak gerekir diyor! Smile Aslında saçma karşılayabilirsiniz ki doğal olanı da buna saçma demek zaten. Ama çocukluğa bağlamamıştık ki! Konu sonradan hafiften çocukluğa kaydı sanki Confused

Nyks
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 15:27
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 23 Aralık 2007 Mesajlar: 64
Murat abi (umarım böyle dememin bir sakıncası yoktur Wink )Ben ilk başta o an aklıma kartopu oynamayı ne kadar özlemiş olduğum geldi aklıma o yüzden öyle yazdım...Aslında amacım sizinde keşkelerinizi (varsa)öğrenmek, paylaşmaktı :)Yani yaşla alakası yoktu gerçekten Very Happy

Rkoycu
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 16:49
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Hayatta en sevmediğim kelime ama çoook kullandım..

PudiNq
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:16
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Muğla Kayıt: 18 Ocak 2008 Mesajlar: 8
ne acı durum burada kar bile yağmıyor ):

sehrikalp
TarihTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 00:34
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 655
Eskihisar-Topçular feribotunda olsam. Bu saatte, karanlık denizin ortasında, feribotun en önünde rüzgara karşı; kulaklığımdan beynime doğru akan ses denizinde hafif bir çello, David Darling'ten.

naznadas
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 29, 2008 13:13
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 211
içimdeki sesin yolunda gidebilsem.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code