Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  sıkıldığınızda yaptığınız ilk iş?

seyytan
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 13:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
yaa hakan abiii sigara icmesen iyi olurdu yaa...SadSad saglıgın icin yanii... hani bırak diyeceğim ama o seni bırakmaz:)Smile

evanescense
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 13:34
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 13 Ağustos 2006 Mesajlar: 9
Ben canım sıkılınca bunalıma girerim kendimi öldürmek isterim tabi o cesarete ulaşmışlığım yoktur hiç bir zaman:)))

WeRwE
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 14:13
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: maalesef ogrencı Şehir: istanbul Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 4
msnde geyiik Exclamation sonraa milletide sıkarımm,, dahada sıkılırım ,,kendı kendıne gecerr sonra heralde sıkıntım Rolling Eyes

okyanus
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 14:35
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 28 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: hukuk Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 4
bağlama çalarım eğer eğer derinlere daldıysam ve hala çıkamadıysam biraz da müzik dinlerim ve ardından uyurum uyanınca bi başka insan olarak hayata devam ederim...

gizkuasss
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 01:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
oturur susarım bu huyumdan da nefret ederim ya da yatarım direk. Evil or Very Mad

SeDeF
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 23:07
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Samsun Kayıt: 15 Ağustos 2006 Mesajlar: 49
Bence sıkılmak insanın canının hiçbir şey yapmak istemeyişidir.Yani yapacak bir şey bulamamakla alakası yoktur.Çünkü yapılacak şeyler muhakkak vardır,yada yapılması gereken işler:çalışılması gereken sınavlar,ne zamandır arayıp sormadığın dostların,okunacak kitaplar,izlenecek filmler…Beklide bu işlerden sıyrılmak isteyipte bunu başaramamanın verdiği bir buhrandır.Vesselam benim çok sık yaşadığım bir durumdur.Hani biri tutup boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin diye sorsa hayatımın o vazgeçilmez eylemi olan sıkılmayı söylerim herhalde.Sıkıldım,sıkılıyorum,sıkılacağım.O benimdir o benim özümün ta kendisidir ancak. Twisted Evil

desperada
TarihTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 01:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Düsünürüm, düsündükce dahada kötü olurum, neye taktigima bagli olarak ya deli gibi alakali alakasiz sarkilara yine alakali alakasiz sekilde dans ederim, ya resim yaparim, ya tirat ezberlerim, ya keman calarim, ya gitar, yada sebnem ferahin cikardigi sesleri cikarmaya calisirimki bu bana dertlerimi unutturan en güzel seydir... komsularin kapiya dayanmalarini saymazsak Embarassed

okyanus_derin
TarihTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 13:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
şuursuzca dolaşır cart sesimle şarkı söylerim Twisted Evil sonunda kimse dayanamaz Evil or Very Mad beni kurtarmaya çalışırlar

katya
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 18:07
MesajMesaj konusu: Re: sıkıldığınızda yaptığınız ilk iş?
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Mayıs 2006 Mesajlar: 47
almanca ögrenme calışmalarıma devam ederim..
evet hep bir ağızdan alalım:
MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

terry
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:25
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
playstation oynarım

sinful
TarihTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 17:35
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: ögrencı Şehir: Sivas Kayıt: 21 Nisan 2007 Mesajlar: 44
gezerim kafamı dagıtırım

blackpearl
TarihTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 21:10
Misafir
yürürüm,bir şeyler yerim,kendi kendime şarkı söylerim,uyurum..

nilay_14
TarihTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 23:25
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
çıkıp dolaşırım uzunca yürürüm...rüzgar yüzüme çarpar rahatlarım...

defne
TarihTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 10:59
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: talebe şimdilik.. Şehir: Trabzon Kayıt: 18 Ocak 2006 Mesajlar: 133
müzik dinlerim ya da dinletirim Cool

CimCozZz
TarihTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 19:44
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2007 Mesajlar: 19
müzik dinlerim genelde sıkılınca..ya da abimi ararım o iyi geliyor bana(:

-----
Edit: lonely

Lütfen yazım kurallarına uyalım.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code