Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Görüş İstek  :  Şiirler

layya
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 26, 2007 18:00
MesajMesaj konusu: Şiirler
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Terazi Kayıt: 26 Şubat 2007 Mesajlar: 3
MERHABALAR KÜÇÜK Bİ SORUNUMUZ VAR GALİBA ŞİİRİ VE ŞİİRLERİMİZİN GÖNDERİLMESİ UYGUN DEĞİLMİ BİLMEK İSTERİM TEŞEKKÜRLER LAYYA:)
Sosyal İmleme

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 26, 2007 20:42
MesajMesaj konusu: Re: Şiirler
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Web Şehir: cinstanbul Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2036
bahsettiğniz konu, geçen hafta eklediğiniz ve kilitlenen başlıkla ilgili sanırım. www.lavinya.net/phpBB2/siirler-ve-okunmasi-t3898.html

siteye kendi şiirlerinizi, makalelerinizi ekleyebilirsiniz. eklediğiniz ( gitme kal ) şiirin yazarı görüyoruz ki Arif Damar. eğer bu kişi iseniz sorun yok elbette.

"Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz" forumlarına yalnızca kendi ürettiğiniz eserleri yayınlayabilirsiniz. açtığınız konunun altına yazar olarak isminizi ve size ait olduğunu gösterecek bir kısım bilgileri eklemeniz gerekiyor.

layya
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 17:00
MesajMesaj konusu: GİTME KAL VE ARİF DAMAR :)
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Terazi Kayıt: 26 Şubat 2007 Mesajlar: 3
Merhaba evet o konuyla ilgiliydi ve bende unutarak en büyük yanlışlığı yapmış oldum teşekkür ederim. Yinede Arif Damar ve gitme kal adlı şiirin kime ait olduğunu yazmam iletmem gerekli, okuyanlardan şiiri Arif Damar'ın olduğunu bilerek okumalarını rica ediyorum . Sizede tekrar teşekkürler bilgilerinizle ve arif damar benzetmesi harikaydı okurken yanlışlığa sebep oldum birkez daha iyi anladım ve sevindim de

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız. Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz. Aksi halde mesajlarınız onaylanmayarak direkt silinir.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code