Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Sigara sağlığa zararlıdır....

Sitemizde sigara içenler vede içmeyenler?

İçiyorum  
29%
[ 54 ]  29%
İçmiyorum  
70%
[ 129 ]  70%

Toplam Oylar : 183
P0W3RZ
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 16:01
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 14 Burçlar: Akrep Şehir: şebinkarahisar Kayıt: 29 Mayıs 2006 Mesajlar: 2
çok garip birşey Smile

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 17:44
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
P0W3RZ demiş ki:
çok garip birşey Smile

garip ama gercek buu...

YaSiN17
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 23:40
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: elektronık(uygulama) -bilgisayar Şehir: **istaBluE** Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 2
seyytan demiş ki:
sigaradan ölenlerin teror den olenlerden daha fazla oldugunu biliyormusunuzz?? zaten sigara iyii bir sey olsa ben içerdim zaten...
no smoking...

+1905 arkadaşım yararlı olsaydı gunda 5 paketi gözden çıkarırdım.... Exclamation

007ela
TarihTarih: Cuma, Temmuz 21, 2006 08:51
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: mersin Kayıt: 24 Mayıs 2006 Mesajlar: 61
çok güzel ya çok güldüm....

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

emrepark
TarihTarih: Cuma, Temmuz 21, 2006 23:57
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
maalesef halkının büyük bir çoğunluğu sigara kullanan bir ülkeyiz.Sigara içme yaşı tek hanelere kadar düştü ne yazık ki,içmeyenin hiç düşünmemesini içenin de bırakmak için gayret etmesini dilerim.Gerçi belli bi zamandan sonra bağımlılığı tamamen kazanıyosun,o zaman da bırakmak çok zorlaşıyo.

GoZdE
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 26, 2006 23:30
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
evet çok komik Razz artık sigara kullananlar bırakırlar değil mi?

sehrikalp
TarihTarih: Pazar, Eylül 24, 2006 00:47
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 668
Sigara sağlığa zararlıymış. İyi ya... O zaman yak bir tane daha. Dibine vurduğumuz hayattan başka ne çıkaracak ki bizi. Duman, zehir, yavaş yavaş ölmek. Kendinizi düşünüyorsanız bırakmayın. Başkalarını düşünürseniz belki bırakabilirsiniz. Ben ne kendimi ne de başkalarını düşünüyorum. Neden sigara içtiğimi bile bilmiyorum. Bazen iğreniyorum. En fazla iki gün sona devam. Bakalım nereye kadar? (Kasım 2005)

Evet, bu başlık altına geçen yıl Kasım ayında bunları yazan ben, 15 gündür sigara içmiyorum ve bir daha da asla içmeyeceğim. Size bir şey söyliyeyim mi arkadaşlar: Her şey kafada bitiyor. İnsan isteyince yapamayacağı şey yok. Hiç bir zaman bırakamam, esiriyim dediğim sigarayı bıraktım ve arkama dönüp bakmıyorum bile.

Kendime yeni uğraşlar buldum. Spora başladım. Ağırlık, yüzme çalışıyorum. Hem de aralıksız her gün. Spor yapınca daha bir motive oluyor insan. Sigarayı bırakmaktaki amacım, sağlıklı olmak, iyi yaşamak gibi şeyler değil. Sadece ne kadar saçma olduğunu anladım birden. Bilmiyorum nasıl oldu ama birden kendime yakıştıramamaya başladım sigarayı ve işte bıraktım. Sizlere de bırakmayı tavsiye ediyorum, demeyeceğim; kafanıza göre davranın. İçin içebildiğiniz kadar. Benim hikayem bu. Sevgilerimle... Wink

yaskaman
TarihTarih: Pazar, Eylül 24, 2006 09:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
süpersin.. tebrikler Wink
umarım sigara kullanan birçok insan bu yazıdan ilham alır ve bırakmayı başarır... Arrow

CreepWeirdo
TarihTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 02:47
MesajMesaj konusu: Re: Sigara sağlığa zararlıdır....
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Mayıs 2006 Mesajlar: 59
zararlı ama napıyım param olduğu sürece beni terketmeyecek bir dost Very Happy

yaskaman
TarihTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 13:52
Misafir
insanın kendisini öldüren ve ona dost dediği şeyler hep bu bağımlılık yapan maddeler. beyine ben senin dostunum diyen ama içten içe vücut sistemini çökerten maddeler. uyanın arkadaşlar, gösterilenleri değil, perdenin arkasını görün, ölüyorsunuz her nefeste..
tamam belki bazıları için çok da problem olmayabilir ama en azından hayatı, yaşamayı sevenler birşeyler yapsın kendileri için. Idea

seyytan
TarihTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 18:26
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Her ne kadar insanlar sigara yı bırakmak isteselerde sigar ı insan ı bırakmaz

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 19:04
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
beyinde bitirmek yeterli bence.yani içmeyen biri olarak konuşuyorum ve hani beni anlamazsın mantığı oluşabilir herkeste ama günde bi buçuk paketi rahat içen bi eniştem vardı ramazan ayında içmeyeceğim dedi ve hala içmiyor.yani beyinde bitirdikten ve insan önce KENDİNİ frenledikten sonra...

ponnik
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 13:16
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Şehir: Sakarya Kayıt: 08 Aralık 2006 Mesajlar: 639
kurgu gerçekten iyiydi Laughing Very Happy

blackpearl
TarihTarih: Pazar, Aralık 10, 2006 20:42
Misafir
Böle bi konu tartışılamaz bile..Yane aklından zoru olmayan herkes bu illetin zararlı oldunu bilir..

susmasinsarkilar
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 21:16
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 456
Sigaraya sonsuza dek hayır!

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code