Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Sigara sağlığa zararlıdır....

Sitemizde sigara içenler vede içmeyenler?

İçiyorum  
29%
[ 54 ]  29%
İçmiyorum  
70%
[ 128 ]  70%

Toplam Oylar : 182
andmaiyesi
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 13:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: yaşamaya çalışmak... Kayıt: 10 Mart 2006 Mesajlar: 76
SEBEP-SONUÇ İLİŞKİSİ YANİ BU KADAR OLUR,MÜKEMMEL.GERÇİ BİRAZ ESPRİLİ VE ABARTILI OLMUŞ AMA OLSUN.ZİRA BÖYLELİKLE İHTİMALLERİ GÖRMÜŞ OLDUK.SİGARANIN İNSAN HAYATINA VERDİĞİ ZARALARIN HADDİ HESABI YOK Exclamation YARARIDA HİÇ YOK Exclamation SİGARADAN İNSANA GELMEYECEK KÖTÜLÜK YOK BENCE ..BİRÇOK ŞEYİN DE TELAFİSİ YOK.MESELA KANGREN VE KANSER EN KÖTÜ YAN ETKİLERİ SİGARANIN.. Exclamation DAHA BAŞKA SÖZE GEREK VARMI Question BENCE YOK Exclamation BOŞU BOŞUNA KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN DERİM BEN .. Exclamation Sad

nilay_14
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 20:56
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
Aaa,arkadaşlar sigaranın yararlarıda vardır...
1)sigara içeni köpek ısırmaz çünkü yanında baston taşır.
2)sigara içen yaşlanmaz çünkü genç yaşta ölür.
3)sigara içenin yüzüne renk gelir çünkü bıyıkları ve dişleri sapsarı olur.
4)sigara içenin evine hırsız girmez çünkü sabaha kadar öksürür.
5)sigara içenin vücudu bir kuş gibi hafifler çünkü en sononda ayaklarını keseceklerdir.
Umarım içenler artık içmez Wink

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 21:06
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
alışmamak için herşey yapılmalı alıştıktan sonra hiçbirşey bir işe yaramıyor çünkü ve asıl bağımlılar %99 ihtimalle ne denese sigarayı bırakamıyor. Herşeye ilaç buluyorlarda buna da bulsunlar da insanlar bıraksınlar zararlarını içenlerde biliyor zaten. neden bulmuyorlar peki???

Onları tartışmak bence daha yararlı bön bön sigaranın zararları anlatılıyor. Sigara firmalarını kapasınlar belki önlem olur. Ya da ilaç daha mantıklı çünkü bütün içiçiler o ilacı kulllanacaktır. DÜnya devleri sigara firmalarının heral de işlerine gelmiyor bilemiyorum.

scalon
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 1, 2006 23:35
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
teyzem bi ara koluna yapıştırılan nikotin bantlarını kullanmıştı.. işe yarar gibiydi önceleri ama sonra baktık teyzemin bırakmaya niyeti yok, biz onu bıraktık kaderine... aslında insan istemeli önce.. istemediğin zaman sana %100 sigarayı bıraktıracak birşey getirseler de hiç bir işe yaramaz..

sokaklarda evcil
TarihTarih: Salı, Mayıs 2, 2006 01:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
valla hiç bi işe yaramıyo ben bırakmaya çalışıyorum 2 senedir aktif içiciyim bir yararını da görmüş değilim vallaa Laughing

nilay_14
TarihTarih: Salı, Mayıs 2, 2006 10:01
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
gerçekten yaa insan önce kendi kafasına bırakıcam diye yerleştirmeli
ondan sonra bırakmak için uğraşı vermeli...Allah'tan ne annem ne de babam sigara içiyor!yani ben anlamıyorum bir dumanı içine çekmenin nesi zevk verebilir ki??

medya(ti)q
TarihTarih: Salı, Mayıs 2, 2006 11:17
MesajMesaj konusu:
Misafir
güzelmiş paylaşımın için sagl :L

onuncuayinonuncugunu
TarihTarih: Salı, Mayıs 23, 2006 20:20
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Kayıt: 23 Mayıs 2006 Mesajlar: 30
Sağlık da sigaraya zararlıdır Laughing

canddido
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 27, 2006 23:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 20 Mayıs 2006 Mesajlar: 44
yaa ben sigara içmiyorum ama yanlışlıkla ankette içiyorum a tıkladım... Embarassed Sad

terry
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 19, 2006 15:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
ya sigara içerek rahatlıyoruz diyenler var bence insanın en kolay rahatlama tekniği derdini anlatma olmalıdır
en iyi arkadaşınız sigara olmasın lütfen bırakın

yaskaman
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 19, 2006 17:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
güzel video, taşlar yerinde...

yaskaman
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 19, 2006 17:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
yalnız ilk izleyişimde sessiz izlemiştim. ikincisinde fark ettim ki kapanış şarkısını da süper yapmışlar. çok komikti yahu Laughing

zomzeus
TarihTarih: Perşembe, Haziran 22, 2006 19:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
sigar tamamen piskolojiyle alakalı eğer o sıralar canınız çok sıkın ya da sıkılıyosa bırakamıyosunuz ve içme süreniz üç yıl falan olursa tiryaki oluyosunuz kötü bişey ben beş yıldır kullanıyorum hiç bi yararını görmedim henüz... Sad

zomzeus
TarihTarih: Perşembe, Haziran 22, 2006 19:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
sigar tamamen piskolojiyle alakalı eğer o sıralar canınız çok sıkın ya da sıkılıyosa bırakamıyosunuz ve içme süreniz üç yıl falan olursa tiryaki oluyosunuz kötü bişey ben beş yıldır kullanıyorum hiç bi yararını görmedim henüz... Sad

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 15, 2006 22:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
sigaradan ölenlerin teror den olenlerden daha fazla oldugunu biliyormusunuzz?? zaten sigara iyii bir sey olsa ben içerdim zaten...
no smoking...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code