| Yazar |
Mesaj |
|
Sitemizde sigara içenler vede içmeyenler?
| İçiyorum |
|
[ 54 ] 29% |
| İçmiyorum |
|
[ 128 ] 70% |
Toplam Oylar : 182 |
|
| hakan |
Tarih: Perşembe, Ocak 20, 2005 18:44
Mesaj konusu: |
|
|
Takımdan

Burçlar:
Meslek/Sektör: Şube müd.
|
|
sizlere bırakın diyoruz biz bırakamıyoruz ,hiç tavsiye edilmeyecek bir illet hiç heveslenmeyin .............
|
|
|
|
|
| melissa__ |
Tarih: Perşembe, Ocak 20, 2005 20:48
|
|
|
Misafir
|
|
ben herşeyin dozunda olduğunda " iyi " olduğuna inanan biriyim,arkadaş sohbetlerinde muhabbetlerinde belki kullanılabilir ama asla sınırı aşmamak,sizi onun kölesi hale getirmeyecek şekilde...
|
|
|
|
|
| nova |
Tarih: Perşembe, Ocak 20, 2005 21:13
|
|
|
Misafir
|
|
melis sigaraya başlamaya meillisin , uyarayım ..
|
|
|
|
|
| melissa__ |
Tarih: Cuma, Ocak 21, 2005 00:42
|
|
|
Misafir
|
|
yok güzelim,ben dediğim koşullarda zaten kullanıyorum,ama asla bunu geçmedi...anladın?
|
|
|
|
|
| kumralada |
Tarih: Cuma, Ocak 21, 2005 01:13
|
|
Takımdan

Burçlar:
|
|
bana mutluluk verdiği için tiyatro yaptım,müzik yaptım,şiir yazdım.eger bana mutluluk,huzur getirebilseydi sigarada içerdim,içerim yada,ama ben hiçbi getirisini görmedim,üstüne üstlük dedemide aldı benden,beni hayata bağlayacak seyler somutluktan ziyade soyut seyler oldu hep,inanç gibi sevgi gibi,umarım böylede devam eder.bunu herkes için isterim.sigara berbat bişi,kötü,(yazacak daha caydırıcı sitemli bişi bulamıdm)
|
|
|
|
|
| Bugfixed |
Tarih: Cumartesi, Nisan 2, 2005 15:10
|
|
Site Admin

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet
|
Vay beee
|
|
|
|
|
| tarikbolat |
Tarih: Cumartesi, Nisan 2, 2005 20:07
|
|
|
Misafir
|
MRB VALLAHİ NE SÖYLESEM AZDIR SÜPER OLMUŞ.HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA
TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM BENDE BIRAKMIŞTIM 3 SENE İÇMEDİM AMA
NE YAPARSIN İŞTE BAZI İNSANLARIN VERDİĞİ SİTRESTEN GERİ BAŞLADIK
HER AN İÇİN BIRAKMAYA HAZIRIM BELKİDE BUNDAN SONRA BIRAKA BİLİRİM
|
|
|
|
|
| ebruli |
Tarih: Çarşamba, Nisan 20, 2005 12:39
|
|
|
Misafir
|
|
arkadaslar insan isterse bir cok seyi yapabilir ama yeterki siz isteyin.eger sigarayi birakmak istiyosaniz once beyninizde bittirin bu olayi , sonrasi kolay.bir gun gelecek ve hasta olacaksiniz ve o zaman birakmak isticeksiniz ama sizcede biraz gec degilmi.bence cok gec olmadan icenler hemen biraksin.zararin neresinden donulse kardir. hem sigaranin icinde neler var bi bilseniz hemen birakmak istersiniz.mesala fare zehiri var!!! , asiton var , mozat var ve bunlar gibi bir cok sey
|
|
|
|
|
| Bugfixed |
Tarih: Çarşamba, Nisan 20, 2005 12:40
|
|
Site Admin

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet
|
|
asıl sigara bağımlısı sigarayı ben diyorumki kesinlikle bırakamaz bağımlıdır çünkü. kendi istemese içmeyi vücudu ister . Bırakanlara gelince eminim dudak tiryakileri.
|
|
|
|
|
| Scream |
Tarih: Çarşamba, Nisan 20, 2005 15:35
|
|
|
Misafir
|
|
ne tiryakisiyim bilinmez ama aylar önce yazmıştım ben siğarayı bırakıyorum diye ve bıraktım. evet sonunda bıraktım ehuuh
|
|
|
|
|
| Misafir |
Tarih: Perşembe, Nisan 21, 2005 15:17
|
|
|
|
sigarayı bırakmak o kadar da kolay değil ki...tam 1senedr bırakmaya calışıyorm ama sanki daha da cok içiyorum gibime geldiii
|
|
|
|
|
| Misafir |
Tarih: Cuma, Nisan 22, 2005 10:59
|
|
|
|
|
SCREAM bana da söyler misin nasıl becerdn sigarayı bırakmayı abi deniyorum ama olmuyor ki...
|
|
|
|
|
| Misafir |
Tarih: Perşembe, Ekim 6, 2005 20:55
Mesaj konusu: bir kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo |
|
|
|
|
|
gine baktım çok efkarlandım bir sigara yaktım hata yaptım ama rahatladım
|
|
|
|
|
| lonely |
Tarih: Cuma, Ekim 7, 2005 09:34
|
|
Görevli

Burçlar:
|
Çok güzelmiş. Haksız da sayılmazlar hani.
Ben sigaraya karşıyım. Annem, babam, tüm arkadaşlarım sigara içiyor ama ben hayatta ağzıma sürmedim. Nasıl içtiklerini de hiç anlayamadım. İnsan bile bile zehir içer mi yaa. Hani arkadaş ortamında, efkarlandığında vs. denilmiş ya bence bunlar hep mazeret. ne oluyor efkarlısın o bir kaç nefes zehiri temiz ciğerlerine çekince mutlu mu oluyorsun? ya da sen sigara içmiyorsun diye arkadaşların seni dışlıyorlar mı? Eğer dışlıyorlarsa zaten onların arkadaşlığı yerin dibine batsın.
Arkadaşlar tepkimi anlamanızı ve hak vermenizi istiyorum. O zehir çubukları varya benim de dedemi aldı benden ama ne yapsam boş sevdiklerimin hiç birine bıraktıramadım . İnşallah hiç kimse böyle sonlar yaşamaz.
|
|
|
|
|
| sehrikalp |
Tarih: Cumartesi, Kasım 5, 2005 06:29
|
|
Admin

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans
|
|
Sigara sağlığa zararlıymış. İyi ya... O zaman yak bir tane daha. Dibine vurduğumuz hayattan başka ne çıkaracak ki bizi. Duman, zehir, yavaş yavaş ölmek. Kendinizi düşünüyorsanız bırakmayın. Başkalarını düşünürseniz belki bırakabilirsiniz. Ben ne kendimi ne de başkalarını düşünüyorum. Neden sigara içtiğimi bile bilmiyorum. Bazen iğreniyorum. En fazla iki gün sona devam. Bakalım nereye kadar?
|
|
|
|
|
|
|