Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

fdferay
TarihTarih: Pazar, Ekim 30, 2005 23:09
MesajMesaj konusu: SEVGİLİ GÜNLÜK
Misafir
Günlük

Bugün yine çok sıkıcı birgün Sad

dedetor
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 31, 2005 16:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 28 Nisan 2005 Mesajlar: 116
eeeeeeeee

melissa__
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 31, 2005 16:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
bugün sabah kalktım ama kalktığımdan beri içimde bi huzursuzluk var,birden kendimi temizlik yaparken buldum!allah aşkına ben napıyorum Sad

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 31, 2005 17:10
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 25 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 732
bu gün çok kötü başım ağrıyor. kafamı sağa sola bile çeviremiyorum oooofff offf Crying or Very sad

maNga
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 31, 2005 18:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
Mr. Green bence bugün cok güzel hava gri ve bulutla kaplı buda beni çok mutlu edio

org_prensi
TarihTarih: Salı, Kasım 1, 2005 01:27
MesajMesaj konusu:
Misafir
EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM ARKADŞALR ELİNİZE SAĞLIKKK Surprised

DeeP_SenSe
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 18:44
MesajMesaj konusu:
Misafir
sevgili günlük...dünü boşver...bşvermezsen daha da çoğalır acılar bilirsin,boşver...bu gün,dün uğradığın haksızlığın hediyesiydi belki,belki de dün okadar kötü olmasaydı bu gün bukadar güzel görünmeyecekti gözüme...şarkı söylettiler bana sınıfta ikinci defa...haksızlık yapan Jason yanıma gelip beni pofpofladı...Allahımmm...büyüksün!Ama masada otururken kendimi ketçap şişesine bakarak daldığımı farkettiğim anın birkaç saniye ötesini yaşamamış olmayı isterdim.Ya da o şişenin üzerinde 'Ümit Burnu nerededir?' diye yazmıyor olmasını...Napalım... ): Bana kendini hatırlatma dedim çünkü yaşadıklarım fazlasıyla hatırlatıyor,umulmadık bir yerde,umulmadık bir anda,bak sıradan bir ketçap şişesinde bile sen...Yemeğe 9 kişi gittik,bu sıcak ortamı yaşamadım daha önce,bazen laubalice konuşmalar olsa da güzeldi,alışıyorum sanırım 'şımarık zengin çocukları işte!' dediğim bu insanlara.Ya da galiba anlamaya başladım onları,onların da ailesi kopuk,onlar da ailesinden kopuklar.Benden en önemli farkları,susarak değil dalgaya vurarak sarmalıyorlar yaralarını.Çok da mantıklıca aslında,üç günlüğüne yaşıyorsun zaten şu dünyada,üzülerek vakit harcayacağına sahte de olsa gül ve gerçekten güldüğüne kendini bile inandır.Bak ozaman nekadar da pozitif,canayakın,sevimli oluyorsun.Kimse sana 'uyuz,somurtkan,...' diyemiyor içinden.Afferim be kızım nasıl da farkettin,nasıl da akıl ettin,hadi bakayım asıl şimdi görsünler seni.Bu gün,noktalar ve başlangıçlar günü.Üzülerek harcadığın zamanlarda ihmal ettiğin derslerin seni bekliyor,bunu dibe vurmadan farkettiğin çok iyi oldu.Geçmişe üzülecek halin bile kalmadı zaten farkettim,fazlasıyla aşmışsın üzülme liminitini,sanırım bu seni üç sene idare eder.Zaten geçenlerde bir söz ; 'ulaşılamamış her arzu,sanat eseri olma potansiyeline sahiptir' diyordu.E sen de bu potansiyelleri ortaya çıkardın zaten,avuçlarında,kaybettiğin çok bişey yok ama durmak gerilemektir,yol almaya başla ki konumunu koru ya da yüksel yükselebileceğin kadar.Ne demiştim,bü gün noktalar ve başlangıçlar günü.Seni sevdim ama gitmek zorundayım site Lavinia,beni bekleyen birçok şey var senin dışında.Sana nokta koymalıyım tam burda . Sana da . ELVEDA

sibeln4
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 18:59
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bugün işeyerime gelen siğortacı cocuğa aşık oldum, çok güzel gözleri vardı ve harıka bakıyordu Confused

haldunbar
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 19:54
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
DeeP_SenSe demiş ki:
sevgili günlük...dünü boşver...bşvermezsen daha da çoğalır acılar bilirsin,boşver...bu gün,dün uğradığın haksızlığın hediyesiydi belki,belki de dün okadar kötü olmasaydı bu gün bukadar güzel görünmeyecekti gözüme...şarkı söylettiler bana sınıfta ikinci defa...haksızlık yapan Jason yanıma gelip beni pofpofladı...Allahımmm...büyüksün!Ama masada otururken kendimi ketçap şişesine bakarak daldığımı farkettiğim anın birkaç saniye ötesini yaşamamış olmayı isterdim.Ya da o şişenin üzerinde 'Ümit Burnu nerededir?' diye yazmıyor olmasını...Napalım... ): Bana kendini hatırlatma dedim çünkü yaşadıklarım fazlasıyla hatırlatıyor,umulmadık bir yerde,umulmadık bir anda,bak sıradan bir ketçap şişesinde bile sen...Yemeğe 9 kişi gittik,bu sıcak ortamı yaşamadım daha önce,bazen laubalice konuşmalar olsa da güzeldi,alışıyorum sanırım 'şımarık zengin çocukları işte!' dediğim bu insanlara.Ya da galiba anlamaya başladım onları,onların da ailesi kopuk,onlar da ailesinden kopuklar.Benden en önemli farkları,susarak değil dalgaya vurarak sarmalıyorlar yaralarını.Çok da mantıklıca aslında,üç günlüğüne yaşıyorsun zaten şu dünyada,üzülerek vakit harcayacağına sahte de olsa gül ve gerçekten güldüğüne kendini bile inandır.Bak ozaman nekadar da pozitif,canayakın,sevimli oluyorsun.Kimse sana 'uyuz,somurtkan,...' diyemiyor içinden.Afferim be kızım nasıl da farkettin,nasıl da akıl ettin,hadi bakayım asıl şimdi görsünler seni.Bu gün,noktalar ve başlangıçlar günü.Üzülerek harcadığın zamanlarda ihmal ettiğin derslerin seni bekliyor,bunu dibe vurmadan farkettiğin çok iyi oldu.Geçmişe üzülecek halin bile kalmadı zaten farkettim,fazlasıyla aşmışsın üzülme liminitini,sanırım bu seni üç sene idare eder.Zaten geçenlerde bir söz ; 'ulaşılamamış her arzu,sanat eseri olma potansiyeline sahiptir' diyordu.E sen de bu potansiyelleri ortaya çıkardın zaten,avuçlarında,kaybettiğin çok bişey yok ama durmak gerilemektir,yol almaya başla ki konumunu koru ya da yüksel yükselebileceğin kadar.Ne demiştim,bü gün noktalar ve başlangıçlar günü.Seni sevdim ama gitmek zorundayım site Lavinia,beni bekleyen birçok şey var senin dışında.Sana nokta koymalıyım tam burda . Sana da . ELVEDA

Deep_Sense bu bir veda yazısı ise siteye; yolun açık olsun. Yok bu sadece bir noktalı virgülse sözüm sana sevgili günlük; bugün de olağan bir gün,henüz bir arkadaş yitirmişliğimiz yok idare ediyoruz durumu. Malum dünyanın gelgiti içinde gidip geldik gene... Kaptanın seyir defteri, bilmemkaçıncı ışık yılı...

haldunbar
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 19:58
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
Bir de unutmadan bugün yine kimseye aşık olmadım koca uzay boşluğundan. Belki de bütün bunların toplamına aşık olduğumdandır.. dandır.. ndır..dır..ır... Arrow

Bugfixed
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 20:40
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 28 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2461
ben günlüğe yazmıyacağım arkadaşlarım benim günlüğüm Smile ya herkesin her istediğini yapmayınca gidenler oluyor da işin tuhaf tarafı haldunum ben hiç üzülmüyorum pardon önemsemiyorum niyee?

nihan
TarihTarih: Salı, Kasım 8, 2005 21:59
MesajMesaj konusu:
Misafir
sevgili günlük bugün çoo...k güzeldi....zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadm!!! neden acaba??Razz arada aklımı karıştıran olayalarda olmadı diil napmaya çalışıyo bu insanlar allah aşkına???

melissa__
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 12, 2005 01:09
MesajMesaj konusu:
Misafir
bugün ve bikaç gündür garip bi huzur hakim tüm zihnime ve bedenime!sebebini çok merak etmekle birlikte hiç araştırmıyorum da...istiyorum ki hiç bitmesin!yoksa fırtına öncesi sessizlik dedikleri şey bu mu?ne dersin

saadettabak
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 12, 2005 01:29
MesajMesaj konusu:
Misafir
bugün aksiliklerle doluydu iki aydır hazırlandığım sunu ödevimi hocaya beğendiremedim ayrıca sınıf içinde tartıştık ağlattı beni...
sonrasında ayağımı sakatladım şimdi üstüne basamıyorum... Crying or Very sad

DeeP_SenSe
TarihTarih: Cuma, Kasım 25, 2005 20:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bugfixed demiş ki:
ben günlüğe yazmıyacağım arkadaşlarım benim günlüğüm Smile ya herkesin her istediğini yapmayınca gidenler oluyor da işin tuhaf tarafı haldunum ben hiç üzülmüyorum pardon önemsemiyorum niyee?

Yanlış anlaşılmak istemem bu yüzden yazıyorum,istediğim yapılmadı diye değil,gitmem gerektiği için gittim ben.Hatta daha önce gitmeliydim belki de hiç gelmemeliydim,herneyse.Haldunbar arkdaşım çok duyarlı bir insansın,sağol.Sayın Bugfixed,sana da sağol ama sadece iyi niyetlerin için.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 97 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3 ... 95, 96, 97  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code