Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

aycell_xxx
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 1, 2006 19:24
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
sevgili günlük... temmuz sonu gelsin artık.. hatta bi an önce polislik sınavında buluvereyim kendimi... sıkılıyorum beklemekten...
Sosyal İmleme

nilay_14
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 1, 2006 21:14
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 451
sevgili günlük ;
dün çok sıkıldım,bugün sıkılıyorum,yarında sıkılıcağım...hayat çok monoton bütün gün evde canım çok sıkılıyor...

okyanus_derin
TarihTarih: Pazar, Temmuz 2, 2006 19:43
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 499
SEVGİLİ GÜNLÜK
bugün benimm doğum günüm! aslında ne boş bi gün! herşey sıradan ve bozuk! bugünün en güzeli ailem; almışlar bir sürü browni yi ve yanına kocaman mumu koymuşlar servis tabağına işte doğummm pastannnn!!! Very Happy diye getirdiler!! çok tatlıydı. HERGÜN YENİDEN DOĞUYORUZ, hergün yeniden ölüyoruz... bu zamanımızın kıymetnini bilmemiz gerekir.herşey sıradan olabilir ama biz sıradan değiliz! Wink Very Happy

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 3, 2006 09:26
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 598
sevgili günlük
bugün uzun zamandır birlikte olamadığım benim gibilerin yanındayım. dinleyemediğim pardon okuyamadığım hislerini,düşüncelerini okuyup güne başlıyorum. çok istediğin bir şeyin gerçekleşmesinin seni sevdiğin başka şeylerden uzaklaştırması üzücü. yanlış anlama günlük bu onlardan soğuduğum anlamına gelmiyor sadece zaman yaratamıyorsun zaman akıp gidiyor ve sen bir gün daha hissettiklerini paylaşamıyorsun. Ama olsun ben onları seviyorum ve böyle arada bir geldiğimde sevdiğimi daha da iyi anlıyorum.
Herkese sevgiler Razz

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 3, 2006 09:58
MesajMesaj konusu:
Misafir
lonely demiş ki:
sevgili günlük
bugün uzun zamandır birlikte olamadığım benim gibilerin yanındayım. dinleyemediğim pardon okuyamadığım hislerini,düşüncelerini okuyup güne başlıyorum. çok istediğin bir şeyin gerçekleşmesinin seni sevdiğin başka şeylerden uzaklaştırması üzücü. yanlış anlama günlük bu onlardan soğuduğum anlamına gelmiyor sadece zaman yaratamıyorsun zaman akıp gidiyor ve sen bir gün daha hissettiklerini paylaşamıyorsun. Ama olsun ben onları seviyorum ve böyle arada bir geldiğimde sevdiğimi daha da iyi anlıyorum.
Herkese sevgiler Razz

Biz de seni seviyoruz dostum. Rahat oL sen... Wink

dengesiz28
TarihTarih: Cuma, Temmuz 14, 2006 21:03
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şebinkara(bük)hisar Kayıt: 02 Haziran 2006 Mesajlar: 92
sevgili terry arkadaşım hepimizin öyle zamanları vardır ki hüzünlerini kederlerini umutlarını içinde saklar bu tamamen o kişinin o anki ruh haliyle alakalıdır.
ama bu panoya bişiler yazmanın amacı kesinlikle paylaşmak belkide kimseye anlatmadığımız dertleri ve sıkıntıları yazarak bir nebzede olsa içini boşaltmak diyebiliriz
şunu da belirtmeliyimki ben bu panodaki arkadaşlarımı gayet ciddiye alıyorum ve yazdıkları yazıları önemsiyorum.
senin hangi psikoloji ile yazdığını bilmiyorum ama herzamanki gibi ben paylaşmak istediklerimi bu panoda paylaşmaya devam edeceğim.

17 temmuzun gelmesini istemem tamamen okula yani arkadaşlarıma uğrayacak olmamdan ibaretti ve ben şu an arkadaşlarımla beraberim..

lonely
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 15, 2006 01:11
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 598
Alıntı:
Biz de seni seviyoruz dostum. Rahat oL sen...

Razz

herkese iyi geceler gözlerinizi kapayın ve sabah açtığınızda altın sarısı güne pespembe bir bakış atın o da size heeep gülümsesin.

seyytan
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 23:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
yaa günlük...
biz bugun halısahaya gittik top oynayamadık... nedeni dolu olması idiii....Smile

carpediem
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 19, 2006 13:28
MesajMesaj konusu:
Misafir
sevgili günlük aklım yine çok karışık Confused

okyanus_derin
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 27, 2006 22:27
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 499
yorgunum ya offf ne zor şey yaşamak veya yaşamaya çalışmak

Bugfixed
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 27, 2006 22:39
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2329
evet sevgili günlük Surprised

az önce büyük bir efor sarfettik köpekten 200m koşarak paçayı zor kurtardık Very Happy

sehrikalp
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 01:02
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 584
Aman Muratcığım, dikkat et kendine. Paçayı bir kaptırırsan vay haline. Laughing

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 10:46
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2329
yaşa sehrikalp Laughing

pene
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 13:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
26.06.2004
bi günlük günlük güneşlik olamıyorsa neye yarar ki böyle bi hayatı anlatmak..
bu sefer yarım kalmasın istiyorum..
yarım kalmayacak..
tortusu bile yok olsun..
ne benim üzerimde,ne senin yüreğinde sızısı kalsın..
tertemiz..
saf masum..
olmalı..

pene
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 13:26
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
temmuz-günlerden bir gün..
al sana temiz..
al sana saf..
al sana masum..
yarım kalmasın istiyordun ya..
al sana bütün..
al sana aşk..
çok şık durdu bu ama itiraf etmeli..
ben bile yapamamıştım bunu kimselere
hakkını vermeli..
hata neydi..
evet belki uzaklar..
buymuş demek ki sonu..
aklına gelirmiydi hiç..
demek ki..
açmamalısın kalbinin kapılarını kimselere,hele önlerine asla koca koca taşlar koymamalısın..
gün gelir alır o taşları kafanda patlatır..
üzülürsün..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 93 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4 ... 91, 92, 93  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code