SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesajgönderen Bugfixed » Pazartesi, Şubat 23, 2009 16:44

Günlük; Ben, etrafım ve tüm dünya tek bir amacı var. Çalış para kazan, kazandıkça daha rahat yaşa, yaşlan öl. Yapılışı olmasa da düşüncesi görünüşü çok basitçe... Herkes güdümlenmiş gibi. Amaç 1 tane. Bu olmadan da olmuyor işin gerçeği. Sinir bozucu.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

İsim: Murat

Sponsor

Sponsor

Mesajgönderen Safkan » Çarşamba, Şubat 25, 2009 20:18

Sevgili Günlük,
Bugün hep cevapsız sorular sordum kendime.
Yaşayıp öğrenmeliyim sanırım.
Çok yorgunum...
Safkan
Üye
Üye

İsim: Şahika

Mesajgönderen vErda » Pazartesi, Mart 2, 2009 22:53

Sevgili Günlük zamanın bereketsizliğini bir kez daha farkettiğim şu zamanlarda çok stresli günler geçiriyorum,,Yapmam gereken işlerim aksi gidiyor..Bütün terslikler bana uğruyor..Kısaca her türlü olumsuzluk benimle birlikte.Ben yinede yapmam gereken çizimlerimi yapıorum, tasarımımı yetiştirmeye çalışıyorum, kafa tutuyorum her aksiliğe fakat yoruluyorum çokça..:( Kendimi unutuyorum kimi zaman..Sonra diyorum ki bütün bu koşturmacaların sonu nereye varacak? İstediğim şeyleri elde edebilecek miyim? İdeallerim gerçekleşecek mi? vesaire..vesaire.. Sonrası kocamaan beyin yorgunluğu işte..Biliyorum ki şu sıkıntılı zamanlar geçip gidecek göz açıp kapama mesafesinde, tıpkı hayat gibi..Off Günlük umarım herşey yoluna girer..Umarım!! Günlükcüm sana Lale Müldür'ün çok sevdiğim şiiriyle veda ediyorum..haydi eyvallah..

Rüyalar..

Güzel bir rüya:
Yanımda birisi
var, tanımadığım
birisi. "Ben yokken
ne yaptın?" diyor
"I didn't exist" diyorum.
"Ben de" diyor..
Kullanıcı avatarı
vErda
Takımdan
Takımdan

İsim: vErda

Mesajgönderen pyrazine » Çarşamba, Mart 4, 2009 05:21

Allah'ım bu günler de geçecek biliyorum. Herşey olacağına varırmış. Geminin kaptanı olma sırası bizde artık, aç kurtlara pabuç bırakamayalım..
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan

İsim: Ahmet

Mesajgönderen lonely » Cumartesi, Mart 14, 2009 02:05

Sevgili günlük iyi geceler
ben bugünden değil dünden bahsedeceğim sana
arkadaşlarımla çok eğlenceli bir akşam geçirdim işten sonra gidip bir yerlerde yemek yedik sonra bir kahve içelim diye dışarı çıktık ama çıktığımıza pişman edecek kadar yağmura yakalandık. Üstelik kahve içeriz diye ümitlenip gittiğimiz yerde bir tane boş masa yoktu ve gerisin geri çıkmak zorunda kaldık. insanlar neden evlerinde oturup da maç seyretmezler anlamadım. onların yüzünden yürü babam yürü isanbul'un bütün yağurunu yedik adam akıllı bir yer bulana kadar. arabalardan kaçtık su sıçratmasın diye şemsiyelerimizi uçurmasın diye rüzgar sıkı sıkı sarıldık sonra baktık ki olmayacak koyverdik gitti...paçalarımız üstümüz başımız sırılsıklam oldu ben eve yalnız dönerken arkadaşım otobüsün plakasını almaya kalktı :P neyse bir curcunanın ardından evime döndüğümde yorulsamda ıslansamda canım arkadaşlarımla çok keyifli bir akşam geçirmiştim...
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli

İsim: Burcu

Mesajgönderen Safkan » Cuma, Mart 20, 2009 00:51

Sevgili Günlük,
Bugün yine adressiz mektuplar yazdım..aslında kendime mi bunlar diye sordum ama cevap alamadım.
Her yerde kar var...Kış bitmedi bu şehirde..çok sıkıldım artık güneşi görmek istiyorum. Ne vardı sanki azıcık sevinsem???
Yeni bir güne istekle uyanmak istiyorum artık
çok yorgunum
iyi geceler
Safkan
Üye
Üye

İsim: Şahika

Mesajgönderen melankoligulu » Cuma, Nisan 24, 2009 15:37

Sevgili günlük,
Bugün onun annesi bizim eve geldi.... Annesini görünce öylesine umutlandım ki oda gelmiştir diye... Kalbim göğüs kafesimden çıkarcasına büyük umutlarla girdim odaya..ama o yoktu... Yaşama sebebim gelmemişti... Bahanesi dersler... ama ben biliyorum onun asıl derdini... Aklınca benden kaçıyor. Bana umut vermemek için uğraşıyor. Daha ne kadar kaçacak acaba günlük? Sonsuza kadar mı? Sonra kendime şu soruyu sordum... Gönlüm bu kadar yaralıyken, kendime olan güvenim derinden örselenmişken, bir daha aşık olabilir miyim acaba? Peki ya bir başkasına? AŞK, kafiyesizlere kafiye, gayesizlere gaye, canı sıkkınlara bir nebze heyecan ve haz sunmanın dışında neye yarardı bu yaban dünyada ?
melankoligulu
Üye
Üye

İsim: aslıhan

Mesajgönderen sehrikalp » Pazartesi, Nisan 27, 2009 21:33

Sustum, onu dinledim. Ellerimin arasına küçük bir sır bıraktı. Merakla gözlerine baktım, gözleri yoktu. Çözülmeyi bekledi. Sabah güneşiyle de kayboldu.

Ellerime baktım, sıcaklık vardı avcumda, sebebi belirsiz. Güneş doğunca uzaklara çevirip objektifimi hayaller, düşler çektim.

Avcumda sımsıkı gözlerin...
Je est un autre
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin

İsim: Serkan

Mesajgönderen iceberg » Pazartesi, Mayıs 18, 2009 17:30

Sevgili Günlük,

Bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi. :(

Varlığımın beni çok seven kişiler arasında yarattığı anlamsız gerginliğin tam ortasında kalmak mı yoksa anlamsız bir mücadelenin içerisinde kazandığım küçük ama yalan zaferlerle sarhoş olmanın ardından ayılmak -hatta sarhoş olamamak- mıdır buna sebep?...Ya da herşeyin koskocaman bir hiç oluşunu birkez daha görmek mi?

Bilemiyorum..Bilmiyorum..Bilmekte istemiyorum :(

Ama tek bildiğim yorulduğum....Hemde çok...

Susmak istiyorum...Kelimesiz, düşüncesiz ve harektesiz olmak....

Sadece susmak ve suskunluğumdan suçlanmamak :cry:
iceberg
Üye
Üye

İsim: Bulent

Mesajgönderen damdanakan » Pazar, Haziran 7, 2009 00:19

kafam o kadar güzelki günlükkkk
damdanakan
Yeni Üye
Yeni Üye

İsim: asaf

Mesajgönderen lonely » Pazar, Haziran 7, 2009 21:18

Selam günlük :)
Bugün F1'e özenip kartinge gittik. Kendi çapımızda da olsa çok eğlendik.
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli

İsim: Burcu

Mesajgönderen melankoligulu » Çarşamba, Haziran 10, 2009 20:51

günlüğüm bu aralar psikoloğa gidiyorum....bu takıntılı aşktan ve bu hastalıktan kurtuluyorum çok şükürrrrr...kendimi dinlemeyi öğrendim
melankoligulu
Üye
Üye

İsim: aslıhan

Mesajgönderen Ramos » Perşembe, Haziran 11, 2009 00:25

iyi geceler günlük...
ihmal ettik seni bu aralar..
çok fazla takılmadım nete kusura bakmazsın artık...
yarın son finale gircem bir dönemi daha bitirdik...
çok berbat bir dönem geçti....
tadı yok tu yine günlerin, sadece Feridun abi dinleyerek geçti bir dönem..
mayıs 11 de üstadımı feridun abimi de dinledik canlı canlı..
Çok Aşık ile girişi yapdık yaklaşık bir buçuk saat çoşturdu üstad bizi...
Bağıra bağıra sesi de kıstık...
Neyse sen uyumaya devam forumu gezeyim biraz...
Ramos
Üye
Üye

İsim: Metin

Mesajgönderen recebemre » Perşembe, Haziran 11, 2009 23:19

Sevgili Günlük;
Sana ilk kez yazıyorum... Kendimden bile saklamak istediğim birşeyi üstelik.
Bugün yine onu gördüm. Daha doğrusu o yine beni gördü. Alıştığım, aradığım gibi fırsat buldukça bana bakatığını, yine anlam veremediğim gibi birşeyler aradığına şahid oldum. Emin olmaktı, amacım. Yüzümü her çevirdiğimde gözlerimin aynı eksende defalarca keşistiğini defalarca farkettim.
Ne düşünmeliyim?
Ne hissetmeliyim?
Ne yapmalıyım?
İlk adımı sürekli beyefendilerden mi bekler, hanımefendiler, hakikaten? Yoksa hislerinden sıyrılıp bir an dahi düşünebildiğinde; suskunluğun bir başka sebebi, başka sebebleri olduğunu mu farkediyordurlar?
Ne düşünmeliyim?
Ne hissetmeliyim?
Ne yapmalıyım?
Bu zamana kadar bakışlarına kayıtsız gözüksede gözlerim, aslında kayıtsız olmadığımı açık etmeli miyim?
recebemre
Üye
Üye

İsim: Recep

Mesajgönderen sinan » Pazar, Ağustos 23, 2009 14:58

günlük bugün müzeleri gezdik baya. asker olmamızın avantajı ile buraların hepsini ücretsiz gezdik tabi :D aya sofya, yerebatan sarnıcı, topkapı islam eserleri müzesi, sultanahmet vs. güzeldi yani anlıyacağın. ama zaman azalıyor ufaktan kışlanın yolunu tutmak lazım. bir güneş daha batacak, doğacak şafağa yol vermek için :p 258 çok fazlaymış gibi geliyor ama geçen 170 küsur güne göre yine çok olumsuz düşünmemek gerek he :) hayırlısıyla..
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

İsim: Sinan

ÖncekiSonraki

Dön Kürsünüz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir