SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesajgönderen sehrikalp » Cumartesi, Ağustos 23, 2008 23:40

1 Eylül. Orhan Pamuk'un yeni romanı "Masumiyet Müzesi" çıkacak. Nihayet kavuşuyoruz. Kim ne derse desin, sen gerçekten olağanüstü bir yazarsın.
Je est un autre
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin

İsim: Serkan

Sponsor

Sponsor

Mesajgönderen carizma » Pazartesi, Eylül 15, 2008 15:22

Üniversitenin ilk günü..Çanakkalenin küçük bir yerinde zaman öldürmeye çalışıyorum günlük..Merkez kampüsü hayal ederken küçük bir kasaba düştüğümü öğrenince şok oldum..Özel bir yurda yerleştim orada.Alışırım diye düşünüyodum ama İzmir'den sonra gerçekten sıkıcı geldi bana burası.. :( İşte birkaç arkadaş buldum bide İzmir'de dershanede tanıştığım ve iki sene aynı dershanede vakit geçirdiğim bir arkadaşımla zaman öldürmeye çalışıyoruz..Alışmaya çalışıyorum.İnşallah kısa sürede alışırım.. :?
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan

İsim: Sinan

Mesajgönderen Bugfixed » Pazar, Kasım 2, 2008 10:45

Sevgili günlük başımın ağrıları azalıyor inşallah hep gider.. Ben sonbahar kış adamıyım ondan olsa gerek...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

İsim: Murat

Mesajgönderen Ramos » Çarşamba, Kasım 5, 2008 21:31

merhaba günlük cok uzun zaman oldu uğramayalı sana...bu aralar garip geçiyor günler....vize zamanları yaklaşıyor...ee tabi haliyle benim de keyifler kaçmaya başlıyor... 1 ay öncesine kadar acayip şanslıydım herşey istediğim gibi oluyordu... ama bu aralar ne istersem tersi oluyor...feridun abinin şarkıları var en azından...
''Ne kadar yol gitsem de...Uzak hep uzak...Uzar gider bu hikaye''
Ramos
Üye
Üye

İsim: Metin

Mesajgönderen Ramos » Cuma, Kasım 7, 2008 02:42

Günlük kimseler uğramamiş sana ...
Güzel bir gün dü kapanış daha süper oldu...
emre aşık ve gol...
ümit karan ve gol...
sıra geldi şimdi pazara....
Ramos
Üye
Üye

İsim: Metin

Mesajgönderen kekillifd » Çarşamba, Kasım 12, 2008 15:05

Sıra Pazarda ve söz ''GENÇ FENERBAHÇELİLERİN'':

Selçuk ve GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL.....
Yine Emre Aşık ve GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL.......
Lugano ve GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL........
Ve DEIVID ve yine GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL....!!!!!

Lanet olsun!
Yine mi biz kazandık!?
(her zamanki gibi..)
kekillifd
Üye
Üye

İsim: Ali Ercan

Mesajgönderen Safkan » Cuma, Kasım 14, 2008 22:08

Sevgili günlük....
içimde anlamlandıramadığım bir hüzün....oturuyorum odamda..herşey güzel olsun diye dua ediyorum...herkes için...

--
LÜTFEN DUYURULARI OKUYUN VE MESAJLARINIZI ONLARA GÖRE YAZIN AKSİ TAKDİRDE YAZDIKLARINIZ ONAYLANMAYACAKTIR BİLGİNİZE:
http://www.lavinya.net/phpBB2/turkce-ye ... t3569.html
http://www.lavinya.net/phpBB2/duyuru1-t2.html
Safkan
Üye
Üye

İsim: Şahika

Mesajgönderen maviiaydan » Salı, Kasım 18, 2008 18:42

Bugün yine klasik sıkıcı bir gündü.Yine kendimi arıyorum.Sevdiklerimi , sevmediklerimi , yapmak istediklerimi istemediklerimi , olmak istediğim yeri düşündüm.Gezdim dolaştım ama gördüklerim gördüklerim değildi.Eve geldim müzik dinledim.Boşalttım beynimdekileri.Dinlendirdim ruhumu.Ohhh çektim bi kere.Nereye kadar gider ki bu böyle.
Duygular sözlerlemi dar sanırsın; Uzaklardan duyulur sessizliğimdeki sevgi; Görmüyor gözüm ne gökyüzündeki maviyi ne de denizdeki mavillenmiş yeşili; Uzun kirpiklerinde kaybolduğum sevgiyi arıyorum
maviiaydan
Yeni Üye
Yeni Üye

İsim: maviiaydan

Mesajgönderen tayfun4 » Salı, Aralık 23, 2008 19:41

bu ara yorulmaya başladım hemde çok.sabah 8 de evden çıkıp akşam 9 da eve dönüyorum.ondan mütevellit herhal. bilgisayar kursundayım,meb bütün siteleri yasaklamış,sade google açılıyor :) bu ne bohem hayat
tayfun4
Üye
Üye

İsim: Tayfun

Mesajgönderen nurayk » Salı, Aralık 23, 2008 23:46

....bugün rahatsızdım işe gitmedim evde kalıp dinlenmeyi tercih ettim günümün yarısı yatmakla geçti diğer yarısı da anne baba oturdum klasik bir gün :)::)))
nurayk
Üye
Üye

İsim: nuray

Mesajgönderen sinan » Pazartesi, Ocak 5, 2009 10:20

yaşlanma sendromu için erken değil mi be günlük :) 24 e az kala 24 ten korkuyorum nedense..
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesajgönderen hazan » Pazar, Ocak 18, 2009 00:46

sevgili günlük

benim doğum günümü pek kimse anımsamamış. hatta haksızlık etmek istemem ama kimse anımsamamamış:( içimden bir ses unutmuştur(lar) diyor. neyse
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

İsim: Mehtap

Mesajgönderen cillopum » Cumartesi, Ocak 24, 2009 12:09

sevgili günlük.....evde kağıda yazdığım gibi değil seni yazmaka bu kez.....üstüne çizikler atıp resimler çizemeyeceğim.huzuzrsuzluğu illede sözlere yansıtacağım.hava yağmurlu ankarada.huzursuzum.bir diş hekimini özledim galiba.içimde bastıramadığım tuhaf bi duygu var ilk defa güçsüz hissettiğim,yaşamadığım karşı koymakta zorlandığım bi his bu.nefretle karmaşık bi şey bu.ama yinede ona kendimi hatırlatmak istiyorum.ve biliyorumki birgün bitecek.....inandığım tek şey ve beni ayakta tutan ağlamamak için tek nedenim bu......bir gün bitecek demi günlük.lütfen bitsin bu karmaşa.içimdeki yalnızlığım bitsin.çok zor geliyo artık güçlü davranmak...hoşçakal:...
cillopum
Üye
Üye

İsim: tilya

Mesajgönderen yiltisss » Cumartesi, Ocak 24, 2009 23:14

Konya soğuk .. Sanki daha bir yalnızlık var üstümde bu aralar nedense.. Gücü tükenir ya insanın artık hiçbir şeye takati yoktur o haldeyim bende bugünlerde .. Erken pes etmek için ama yoruldum artık yalanlarından bu sahte dünyanın .. Gerçek varsa ya şimdi gelsin ya da sonsuza kadar beni yalnızlığıma terk etsin ..
yiltisss
Üye
Üye

İsim: yıldız

Mesajgönderen sinan » Salı, Şubat 17, 2009 05:36

günlük, demin bilgisayar takvimine gözüm çarptı da, fazla zaman kalmamış he. 5-6 ay sonra dediğim günleri hatırlıyorum da; 15+4 uzatma olsa bir de yuvarlasak 20 gün kaldı. hazırlık yaptım mı, pek sayılmaz. uzuuun ve bazen ürpertici gelen bir süre 15 ay ama az öncesine kadar bu kadar ciddiye binmemişti :) 15 ay farklı bir kişilik, farklı mekan, farklı olaylar vs.. fazla rutin hayata biraz iyi gelir mi bilmiyorum ama yine herkes gibi günleri sayacağım kesin :) neyse şu akraba arkadaş ziyaretlerini vs. hızlandırıp netteki işlerimi yoluna koysam iyi olacak yoksa bir 15 ay aç kalabilirim :D ah bu ben, ah bu uyuşukluğum..
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

ÖncekiSonraki

Dön Kürsünüz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir