Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

fd_dincer
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 10:52
MesajMesaj konusu: Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 207
dayı olmak gibisi yokmuş Cool

okyanus_derin
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:46
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
Sevgili günlük,
hiç bir doğum günümde yalnız başıma evde oturmamıştım.çok garip hatta iğrenç bir duygu..
en yakın arkadaşlarımdan dediğim 2 kişi doğum günümü hatırlamadı.. ama en uzağımdaki insanlar bile hatırladılar,mutlu olmamı dilediler.. bazılarına gereğinden çok mu değer veriyorum acaba?
neyse her şeye rağmen yaşamak güzel..

fd_dincer
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:06
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 207
günlük sonumu görüyorum..uzun lafın kısası ben onsuz dünyayı yaşayamamki ben unutmayı bilmem ben güclü olmayı bilmem benim dünyam o..cok yakında yanındayım Exclamation

kekillifd
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 14:56
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 09 Temmuz 2008 Mesajlar: 40
Oğlum günlük...
Sınav sonuçlarının açıklanmasına az kaldı...
Stress yok..
Kozan'da birincilik hedefliyorum!
Ama yine de lisenin bitmesi ve arkadaşlarımdan ayrılmış olmam biraz koyuyor insana be...
Bir de üniversite konusunda kararsazm...
Offf offffffffffffff
Bitmez bu dünyanın derdi...
Böyle arkadaş... Confused Sad

Safkan
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 16:28
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
Sevgili günlük,
Tesadüflere inanmalı mı??
Aynı otobüste olmamızı başka neyle açıklayablirim ki??
ya da her sabah yaşadığım bunca heyecan neden??
Üfff be günlükçüm bütün bu soruların cevabını kim bilir??

okyanus_derin
TarihTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 12:06
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
Bugün ayın 11'i. Sıradan basit bir gün. Dakikaları sayıyorum zaman geçsin veya geçmesin diye içimden dualar ediyorum...
yok, yok vazgeçtim sıradan bir gün olma özelliğini kaybetti bu gün; sınav sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı..!!

carizma
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 11:56
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 983
Sınav sonuçlarımı görmek için sabahtan beri sürekli ösym'nin sayfasını açmaya çalışıyorum.
Daha başaramadım. Twisted Evil güldüğüme bakma günlük sinirlerim bozuldu burda.. Evil or Very Mad ha gayret bir daha enter...

Mrve38
TarihTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 17:37
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Haziran 2008 Mesajlar: 30
sevgili günlük ,

herşey daha taze daha gidişinin 10cu gününü yaşıyorum her bir gün sanki bir ömür gibi uzun sürüyor bilmem nasıl
bir hasret bu bilmem nasıl bir sabır bu ama sözüm söz
onu bekliyeceğim dönenece teskeresi gelenece ..

vatan borcu namus borcu derim beklerim .. !!

Safkan
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:17
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
Sevgili günlük,

Neden bilmem içim karardı bugün?? Hava kapalı ondan mı???
ve o benim farkıma ne zaman varacak???

Yüz vermiyor bana hayat...

menoktadenokta
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 22:32
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 449
sana bu günümü değil dünümü anlatmak istiyorum. dün çalışma yoktu isteyen çalışabiliyordu ben çalışmadım. kahretsin ki geç kalmak istedimsede yine 06:00da ayaktaydım ama inadına yattım uyuyamasamda Smile. arkadaşlar çalışmaya çıktı odamda yalnız kaldım açtım bilgisayarımı müzik dinledi. taaki saat 20:00 a kadar. arkadaşım hadi dışarı çıkalım dedi ve çıktık o gün gitmediğimiz yerlere gidelim dedik atladık taksiye mega center'a gittik. çok güzel bir yerdi. eğlence süperdi. kazaklar ağırlıklı olsada her milletten insanlar vardı ve farklı milleten olsalarda onlar kazak vatandaşıydılar. Ramstore (migros)'a girdik yiyecek içecek şeyler aldık dışarda yedik iki kazak bayanla muhabbet ettik ve dönmek istemeiysemde mmecburen döndük saat geç olmustu sanırım 11:45 civarıydı kazakistanda o saatte dolaşmak biraz tehlikeli. ya polis durdurup rüşvet alacak yada iki sarhoş bizle kavga edecekler. bindik taksiye eve döndük. 27 temmuz ikibin8 Almata/Kazakistan

Safkan
TarihTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 14:49
Üye Üye
Sevgili günlük...
Bugün çabuk geçse keşke
işte yok vakit çok yavaş geçior
akşam olsa da Burçin'le buluşsam
gezsek şöyle kızkıza
üfff

snmcobain
TarihTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 20:29
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Amasya Kayıt: 03 Ağustos 2008 Mesajlar: 1
slmm
bugün çok sıkıcıydı.artık hayattan zewk almiorum..hiçbişey yolunda gitmioo.o Sad askımıda göremiorum.4gün oldu ama çok ösledim.ya oda giderse offf sıkılmaya basladım herseyden keşke kurt'ün yanında olsammm

Admin:
Selam. Bugün çok sıkıcıydı. Artık hayattan zevk almıyorum. Hiç birşey yolunda gitmiyor. Aşkımı da göremiyorum. Dört gün oldu ama çok özledim. Ya o da giderse? Of, sıkılmaya başladım herşeyden. Keşke Kurt'un yanında olsam!

Buyurun arkadaşlar, iki yazı arasındaki farkları bulun! Evil or Very Mad Çok mu zor böyle yazmak?

Safkan
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 12:54
Üye Üye
Sevgili Günlük,
Dün gece süperdi, Konser, ortam....Mükemmel bir debneyimdi...Björk süperdi...hava süperdi...
Kendimi tam anlamıyla yenilenmiş hissediyorum...(Şu an işte olsam bile Mad )

Her günüm böyle geçse keşke...biraz umut..biraz mutluluk..biraz huzur...

naznadas
TarihTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 00:28
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 206
kaç gün oldu .bugün hergünkinden daha kötüyüm.hiçbir şey teselli ve mutlu etmiyor.hava güzeldi.saatlerce amaçsızca kalabalığa karıştım.ama şu müthiş
yalnızlık ve çaresizlikten kurtulamadım.kimseyle canım konuşmak istemedi.
ne konuşabilirimki.

yasyaela
TarihTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 23:44
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 77
Selam günlük ,dün arkadaşımın düğünü vardı .Pist'te kırmızı elbise giyinmiş çıplak ayakla içinden geldiği gibi oynayan biri vardı.Tıpkı Yıldız Tilbe gibi .İşte o bendim.Nasılsa beni çok fazla kimse tanımıyordu.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
95. sayfa (Toplam 96 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... , 94, 95, 96  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code