Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

sinan
TarihTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 01:05
MesajMesaj konusu: Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Web Şehir: cinstanbul Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2035
sizler sağolun arkadaşlar. acılar hüzünler şükür ki her zaman ilk hissedildiği an gibi hissedilmiyor. zaman buna biraz çare olabiliyor
Sosyal İmleme

sevgik
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 13:08
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Mimar Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Nisan 2008 Mesajlar: 1
Ben mimar olduğum için bugün yeni bir tesadüfle karşılaştım 1 hafta sonra sevgilimle nişanlanacağız çok mutluyum Very Happy

fd_dincer
TarihTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 10:23
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 186
herşey berbat ve yarınlarda öyle olacak..her gün sana bunu yazmama gerek yok artık sevgili günlük önemi yok artık hiçbirşeyin!

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 08:55
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2329
Sevgili günlük sobalar kalkalı bir ay oldu. Bütün ağaçlar yeşerdi. Yaza geçiş yaparken bu sabah uyandığımda kar yağıyordu. Gerçi Şebinkarahisar'a bekliyorduk. Kısa bir süreliğine de olsa evin penceresinden o puslu havayı, karın yavaş yavaş heryeri beyazlatma anını izlemeyi özlemiştim.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
93. sayfa (Toplam 93 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 91, 92, 93
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code