Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 10:25
MesajMesaj konusu: Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Selam..

Yaşıyorum ve hala hayattayım...

pyrazine
TarihTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 14:01
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 356
Evet günlük çok şükür ben de yaşıyorum..Yarabbim sabır diyorum. Hala hayatmin kadinini göreceğim zamani bekliyorum; sabrediyorum. Kokuşmuşluğun içinde kaybolmak istemiyorum. Bazen saçmalıyorum, hayatımı boşa harcıyorum. Ya sabır..

carizma
TarihTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 15:58
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 985
Çok kötüyüm. Dedem ağırlaştı.. Crying or Very sad doktorlar bile umudunu kesti. Bunu söylemek istemiyorum ama onu kaybedeceğiz galiba.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Allahım ne olur yardım et dedeme.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

CANER
TarihTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 17:03
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 521
geçmiş olsun carizma çok üzüldüm Crying or Very sad Allah acil şifalar versin inşallah düşündüğün şeyler olmaz

carizma
TarihTarih: Pazar, Mart 9, 2008 11:08
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 985
Sağol Caner kardeşim..İnşallah olmaz.. Crying or Very sad

rugrats
TarihTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 18:57
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Şehir: Konya Kayıt: 25 Haziran 2007 Mesajlar: 5
havalar ısındıkça insanın okulda durası gelmiyor ya tabi ki ben de öyle yaptım, durmadımSmile
bu sefer sevgilimle kaçmasam da, arkadaşlarla daha eğlenceli olduğu kesin

hazan
TarihTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 17:58
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
Sevgili Günlük

ßugün çok uyudum sanırım akşam eşim yorgun eve dönüp uykusu gelince ben hala cin gibi uykum olmadan durucam. Kesin kızıcak ben gidince uyursan akşam böyle mızıkçılık yaparsın ohh olsun sana yatakta uyumadan beklede akıllan dicek : ( ay çok üzüldüm ben akşama kadar bir formül bulurum onuda uyutmam uykum gelene kadar . Aman duymasın aşk olsun ben yorgunum erken kalktım hayatım neden böyle şeyler yapıyorsun der hatta kesin yastığın altına başını koyup küser Laughing Yaşasın kötülük diyesim gelsede akşam kıyamayabilirim ona : )

vErda
TarihTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 20:20
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Moda Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mart 2008 Mesajlar: 240
sevgili ve de pek değerli günlükcazım çok hareketli günler geçirmekle birlikte bir o kadar da karışık günler geçiriyorum Confused ruhen çok karışığım be günlük var mıdır bunun bir hal çaresi acaba..bahar da geliyo, çiçekler de açıyor, umarım bu hallerim bahara kalmaz geçer...bu günlük bu kadar sanırım..hoşçakal..

Rkoycu
TarihTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 22:00
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
carizma
( Sinan )
Allah acil şifa versin...Allah yardımcınız olsun...

melekkiz
TarihTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:35
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 14 Mart 2008 Mesajlar: 10
günlük...
hissizim...

terry
TarihTarih: Cuma, Mart 14, 2008 20:07
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
günlük harikayım çok isteyince oluyormuş son 1 haftadır çok istiyordum oldu harikaaa...

hazan
TarihTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 13:09
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
Sevgili Günlük ;

Nisan kardeşim aşık olmuşş ve çok mutlu ay ne sevindim anlatamam

sinan
TarihTarih: Pazar, Mart 16, 2008 03:10
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2088
günlük, sonunda bir ev bulabildik. zor işmiş doğrusu. neyse biraz soluklanabilirim artık :) şimdi tarih ayarlaması yapıp konsere fırsat yaratmam gerekiyor.

fd_dincer
TarihTarih: Pazar, Mart 16, 2008 12:27
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 207
Sevgili günlük bugün günlerden ne ve kaçıncı ayın kaçıncı günündeyiz Question
Bıktım be günlük kendimden herşeyden.. Hergün birini kaybediyorum ve aynı zamanda kendimi.. Kendim için birşeyler yapmak geçmiyor içimden..
Bugün farklı birşey yaptım aslında bir kağıda birşey yazıp bir şişenin içine koyup okyanusa saldım Smile

ve birikir içimde bir acı şehir ve sen Exclamation
seni seviyorum Exclamation

sinan
TarihTarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:19
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2088
günlük sen şimdi neden bir sevindirip bir üzüyorsun :) dün ayarladığım sandığım evde sorun çıktı. taşınamıyorum. erken sevinmek kötü birşey, hüznü daha kötü oluyor :)
neyse bir süre salaşkentten uzaklaşıcaz artık.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
89. sayfa (Toplam 96 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 94, 95, 96  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code