Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

SERAPben
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 14:15
MesajMesaj konusu: Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Takımdan Takımdan
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 800
Sevgili günlükçüğüm bugün benim için çok güzel birgün.Bu sabah çocukluk arkadaşım gelip buldu beni,görüşmeyeli yıllar olmasına rağmen onu ilk gördüğümde tanıdım hiç değişmemiş gözlerinin içi gülüyor hala,tıpkı çocukluğundaki gibi Smile Evlenmiş bide küçük bi kızı vardı yanında henüz 2 yaşında çok sevimliydi.Akşam için buluşmaya karar verdik eski günleri yad edicez Smile Canım ya anne olmak o kadar yakışmışki ona Very Happy Neyse günlükçüğüm gece anlatırım sana görüşürüz yine Wink

Nyks
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 19:24
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Samsun Kayıt: 23 Aralık 2007 Mesajlar: 64
Sevgili Günlük...Bir aralar hep yazardım sonra gitti o heves galiba...Ama bugünden itibaren başlıyacağım galiba yine yazmaya Smile Neyse bugünlük buraya yaziim bari Wink

Sevgili günlük bugün benim doğum günüüüüm Very Happy Çoktandır bu kadar mutlu olmamıştım.Bütün özlediğim arkadaşlarımla görüşmek çok iyi geldi bana Very Happy
İyiki doğdum ben Laughing

SERAPben
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 00:45
Takımdan Takımdan
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 800
Dilara öncelikle doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu seneler.Doğum günün kutlu olsun Very Happy

SERAPben
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 02:54
Takımdan Takımdan
Merhaba günlükçüğüm.Evet sabah güzel başlayan günüm akşam çocukluk arkadaşımla buluşmama kadar devam etti haberlerde verilen şehit haberleri dışında Crying or Very sad Bir askerimizde trabzon'dan ve çok sevdiğim bi ailenin oğlu.Aslında sana güzel şeylerden bahsetmek isterdim ama olmuyor işte yazdığım haber bile insanın tüylerini dondurmaya yetiyor.İçimden geçen tek şey pkkya lanet okumak

terry
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 11:40
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mayıs 2006 Mesajlar: 576
evet günlük uzun bir aradan sonra yine senleyim kısa bir ada tatili yaptım ve yine arkadaşlarımla birlikteyim

dionysos17
TarihTarih: Salı, Şubat 26, 2008 04:42
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 28 Ekim 2007 Mesajlar: 15
kimin ajanısın sevgili günlük!!

hazan
TarihTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:03
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 989
Sevgili günlük

Ellerimde beyaz kırmızı güllerin kokusu var henüz kurumadılar. Camdan bir fanus içinde inciler ve üstüne dökülmek üzere zaman teslim edilmiş gül yaprakları kurumaya yüz tutan... Marvin'in eşimin güzel süprizinden bu güller. Varlığı için minnet duyduğum hayata ve ruhumda gezinen tek el sana sonsuz teşekkürler marvin : )

terry
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 10:41
Üye Üye
bugün bana "seni sevmiyorum" dedi bunu kaldırmak çok zormuş iyi değilim anlayacağın yine üzgün ve kırgınım

adaa
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:24
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 10 Şubat 2007 Mesajlar: 57
bugün çok sıkıcı bir gün.aslında sıkıcı değilde ben birazcık hastayım sanırım.dersede gitmek istemedi canım.zaten hoca kitabın aynısını okuyor.
deniz kenarında güneşin içimi ısıtmasını istiyorum şu an sadece

yazmeltemi
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 18:17
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: İzmir Kayıt: 10 Ocak 2008 Mesajlar: 56
Bugünüm çok güzel geçti Very Happy Sabah nlp kursu aldığım yere gittim, bir arkadaşımla birlikte özel çalıştık hocamızla, çok keyifliydi Very Happy Birlikte iş yaptığım lidrlerden biri de geldi, onu özlemiştim, onu görmek de çok iyi geldi. Daha sonra, beraber ders dinlediğimiz arkadaşımla birlikte bir biyoenerji uzmanıyla tanıştık. Daha sonra vapura bindik... Çok güzel bir gün geçirdim yaaa... Hava da günlük güneşlikti... Very Happy Çok yoruldum ama çok mutlu bir gün geçirdim Very Happy Darısı başınıza arkadaşlar Smile

yasyaela
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 20:06
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 80
Sevgili günlük,bugün çok karışık duygular içerisindeyim.Bulunduğum şehri terk edip alışık olmadığım bir şehre gitmek zorundayım.Oysa alışmıştım İstanbul'a .Her şeye yeniden başlamak zor geliyor .İyi yanı da var tabi.En sevdiğim kişi beni orda bekliyor olacak.

picasso
TarihTarih: Pazar, Mart 2, 2008 13:07
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1325
merhaba günlük.nasılsın?geçiyordum da bir uğrayıp halini hatrını sorayım dedim....hoşçakal şimdilik

marziye
TarihTarih: Salı, Mart 4, 2008 10:07
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
günlük hala oldum ikinci kez hala oldum halaaa...
ya bu çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin bebeğim seni çok sevdim hoşgeldin evimize

adaa
TarihTarih: Salı, Mart 4, 2008 16:14
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 10 Şubat 2007 Mesajlar: 57
sevgili günlük,
bugün tiyatro çalışmalarına başladık.çok mutluyum:)

terry
TarihTarih: Salı, Mart 4, 2008 18:39
Üye Üye
günlük yine içimdeki sesi susturamıyorum yanlış yapıyorum sonunda yine kendime eziyet edeceğim

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
88. sayfa (Toplam 97 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 95, 96, 97  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code