Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İster misiniz?

hazan
TarihTarih: Pazar, Temmuz 23, 2006 06:43
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
gelmedin öğrenmeye . umarım zamanın yokluğundandır...

derinmavi
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 18:34
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: samsun Kayıt: 18 Nisan 2006 Mesajlar: 40
ben de her türlü üflemeli aletlere hastayım.her birinin sesi insanı icine hapsetmeyi biliyor.

gizkuasss
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 01:48
MesajMesaj konusu:
Misafir
klarnet çalmak istiyorum ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum. "yanarım"ı (sertab erener) çalmayı çok isterdim...

desperada
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 10:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Keman ve gitar calyorum, gitari ilk sahil muahbbetlerinde calabilmek icin bir ritim enstrümani olarak elime aldim, sonra baktim flamenco, blues ve rock olaylari var ve insan caldikca caliyor... artik yapisik ikizim, is yerinde bile gizli gizli caliyorum Rolling Eyes Ayrica Izmit/ Kocaelinde gitar calmak istiyenler icin bildigim cok iyi bir gitarist var, kendisi kuzenim olur ve bu konuda ders vermisligi vardir, ilgilenen olursa yardimci olurum

Rock

okyanus_derin
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 13:27
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 518
ben yan flüt çalmak istiyorum ya... süper bi şey!çıkardığı ses büyülüyo resmen beni.
çok zormuş ama çalması, üfelemesini bile zor öğreniyormuşsun sanırım!
yakında gitarımı alıcam bende çalıcam inşallah.ahhh ya bi ses olsaydı, azcık Embarassed Smile

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 23:36
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 609
ben gitar çalabilmeyi çok istediğimi yazmıştım hala da istiyorum (bu demek oluyor ki ben daha gitarımı alamadım Crying or Very sad ) ama nasıl yaklaştım bilemezsiniz artık çok kısa bir zaman kaldı elime almama Razz Razz Razz
şimdi bir sorum var benim zamanım kısıtlı çalışıyorum ve izin günlerim düzensiz. bana ne önerirsiniz hayallerimi gerçekleştirmem için nasıl bir yol izlemem gerekir? kurs veren birileri var mı bildiğiniz? ben İstanbul'dayım bu arada. ilk etapda internetten mi uğraşsam akorlar vs. vs. yoksa direkt bu işi bilen birinin kapısını mı çalsam????????
arkadaşlar cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler Razz

bozcaadali
TarihTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 02:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
Bilen biri ile haftada iki gün bile çalışsan bu yeterli olur arkadaşım yani haftada toplam 4 saatle 2 ayda çalabilirsin fakat şunu da belirteyim her gün eline alıp uğraşman gerekir, parmakların nasır bağlamadan olmuyor. Azim edersen kısa zamanda çalabilirsin zor değil bence. Wink

memed
TarihTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 12:13
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Yay Şehir: Giresun Kayıt: 18 Ağustos 2006 Mesajlar: 55
Ben kıracın parçalarını gitarla çalmayı isterdim ama öncesinde gitar almam lazım tabiki Laughing

okyanus_derin
TarihTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 13:42
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 518
nasır olayına ve ellerin acımasına karşı bi arkadaşım japon yapıştırıcısı sürüyordu parmaklarına..

lonely
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 00:37
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
arkadaşlar merhaba ben birşey daha soracağım gitarımı nereden almalıyım nereye gitmeliyim herkes ilk etapda ucuz bir şey al diyor ama ucuz diye gidip de kötü bir gitar almak istemiyorum önerebileceğiniz yerler var mı? ben bu işi kafama taktım artık sevdiğim şarkıları kendi gitarımla çalmak istiyorum Smile

bozcaadali
TarihTarih: Pazar, Ağustos 27, 2006 23:58
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
lonely bana kalırsa ucuz bir gitar alma derim çünkü bir kez alınıyor öğrenince daha iyisini alırım dersen hep kalıyor şahsen bizim öyle olmuştu, istersen orta maliyette bir gitar al hem zaten öğrenmen çok zaman almayacaktır çok çalışınca çabuk öğreniliyor.Birde İstanbul Unkapa'nın dan al derim ama yanında gitardan anlayan biri olsun Wink

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 00:28
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
tamam bozcaadali dediğin gibi yapacağım ilk iznimde birisini ayarlayıp doooğru Unkapanı'na... Wink
teşekkürler Razz

melodi
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
istediğim parayı gitarımla çalabiliyorum ve bundan çok büyük zevk alıyorum artık gitarlarımla bir bütün oldum özellikle sınav dönemlerimde ayrılamıyoruz

crazy16
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 15, 2006 14:10
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Kasım 2006 Mesajlar: 2
ya bende hastayım gitara.yeni yeni öğreniyorum fakat kendime öğretmen arıyorum istanbuldanım.bilen varsa istanbulda bayan gitar öğretmeni lütfen özel msj atsın.

sofican
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 16:05
MesajMesaj konusu: Re: Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İstemisiniz
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Üni.öğrencisi Şehir: İzmir Kayıt: 05 Aralık 2006 Mesajlar: 50
Kesinlikle öğrenmeli ama ertelemeden (!) ben öyle yaptım ; yaklaşık dört yıldır çalıyorum...Ama bir de bu işte çalmanın üstüne söz söylemeyi seviyorum kiiii Razz Başka şarkılar çalmak da güzel ama bir de sıkıntınız ,üzüntünüz gitarla bir muhabbete girişti mi ya da o andaki sevinciniz....İşte ben bunu seviyorum en çok...Ben susuyorum onlar konuşuyor çok keyifli bir şey gerçekten...

edit: yaska

(lütfen imlâ kurallarına özen gösterelim.)

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code