Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  sevdiğiniz elinizden uçup gidiyorsa ....

julia82
TarihTarih: Salı, Mayıs 27, 2008 23:53
MesajMesaj konusu: sevdiğiniz elinizden uçup gidiyorsa ....
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Ordu Kayıt: 27 Mayıs 2008 Mesajlar: 6
Bir insan sevdim ki farklı illerde olduğum için ayrılmak zorunda kaldık . Kim için mi ailem için .. Ama ayrılmak çare mi diyeceksiniz koca bir HAYIR . Aksine daha bir yakınlaşma içinde oluyorsunuz .....Sevenler ve sevilenler sakın bu hataya düşmeyin ve sevginizin peşinden gidin ... İşte hayat bana bu yüzden acı hem sevdiğim hemde yaşam sevincim gitti..

Bugfixed
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 28, 2008 18:13
MesajMesaj konusu: Re: sevdiğiniz elinizden uçup gidiyorsa ....
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
Aile ile araya eşlerin bir çizgi çizmesi gerektiğini düşünüyorum. Zor gibi gözükse de en güzeli budur. Çizgiyi çizerken de kalp kırmadan. Onlar da illaki anlayış göstereceklerdir. Olay bu çizgiyi çizebilmekte ve nasıl çizildiğinde. Ve son olarak iki tarafta birbirlerini gerçekten seviyorlar ise bence birarada olmamaları için bir neden yok. Tabi herşey üslubunca olmalı.

naznadas
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 29, 2008 02:27
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 211
Elimden geleni yaparım, tüm kalbimi ortaya koyarım.. Ona rağmen gidiyorsa, Feridun Düzağaç şarkıları iyi anlatıyor gerisini..
...geleceksin belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin, bir keşkeye daha yer yok kalbimde...

sophie
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:55
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
eğer uçup gidiyorsa sevdiğin elinden,bırak gitsin...gitmek isteyen sen ne yaparsan yap gidecektir zaten,çabalamak sadece can acıtır...hem sorun ne olursa olsun çözmeye çalışmak yerine vazgeçmek,hatta tabir-i caizse kaçmak,gerçekten sevene ve sevgisine yakışmaz...ailelerse sevginin gerçekliğini görünce onun karşısında durmaya dayanamayacaktır zaten...

melankoli45
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 20:03
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Satış / Pazarlama Şehir: Manisa Kayıt: 02 Mayıs 2008 Mesajlar: 48
yapıcak birşey yoksa,susmak en güzeli.

Mrve38
TarihTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 16:54
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Haziran 2008 Mesajlar: 30
gitseydiim sevmezdin sevseydin gitmezdin ben senden vazgectiim ...

Seven insan asla gitmez.. gittiysede sevmemistir diye dusunuyorum ben..

baykus
TarihTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 21:01
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 186
aldırma deli gönlüm
giden gitsin
sen şarkılar söyle içinden boşver

şarkısını söylerdim...

fd_dincer
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 09:39
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 207
boşver..

birEflatunOlum
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 22:17
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 33
tutarım.. eminim kalacaktır..

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 11:03
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
susmak.. en iyi çözüm.. bi köşede beklemek..

ozqee
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 14:18
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Elazığ Kayıt: 17 Haziran 2008 Mesajlar: 9
Hiç umrumda olmaz. Beni kaybetmeyi göze alanı ben kazanmak için uğraşmam.

---
Mesajınız Görevliler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen site duyurularını okuyunuz.
Mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
http://www.lavinya.net/phpBB2/turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler-hakkinda-t3569.html
http://www.lavinya.net/phpBB2/duyuru1-t2.html

Safkan
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 15:07
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
Ayrı şehirlerdesiniz diye ayrılmak bilmiyoyrum ne kadar mantıkı. Evet biliyorum çok zor... Mutluluklar, üzüntüler herşeyi yaşamak zor ama denemek lazım belki üstesinden gelinebilir....

uyumsuzfani
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 17:05
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 03 Haziran 2008 Mesajlar: 53
seviyorsam üzmüyorumdur zaten buna rağmen gidiyorsa ne diyebilirimki çabuk gitsin ben anca tamir ederim ruhumu Sad

naznadas
TarihTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 02:38
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 211
uçup gitti...savaştım...bekledim..geldi..

Safkan
TarihTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 14:13
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 320
hayırlısı yaaa

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code