Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  sevdiğiniz elinizden uçup gidiyorsa ....

hoca1982
TarihTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 18:58
MesajMesaj konusu: Re: sevdiğiniz elinizden uçup gidiyorsa ....
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Koç Şehir: Kırıkkale Kayıt: 03 Nisan 2007 Mesajlar: 269
Uçtu gitti hiç bişey yapamadım o kadar çaresiz bıraktı ki beni sadece arkasından baktım uzun uzun......

ravza
TarihTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 09:00
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Ağustos 2008 Mesajlar: 177
Selçuk abim senin durumun ne gerçekten bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu ne ya o seni bırakmış gitmiş ama her saniyen onla yine hep ondan bahsediyosun. Bırakıp gitmesinin mantıklı bir nedeni var mı yokmu bilmiyorum ama sen de bırak gitsin kendini paralıyosun burda onun ruhu bile duymuyor... Hani söz vermiştin sen bize Wink

hoca1982
TarihTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 18:10
Üye Üye
Haklısın gonca ya napayım duygusal insanın biriyim Crying or Very sad Beni de anla da...:DSen bana bakma arada öyle olurum ama hala bir yanım hayat dolu merak etme gonca Wink

safir
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 11:29
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Hukukla İlgili Şehir: Gaziantep Kayıt: 10 Eylül 2007 Mesajlar: 105
ne yapabilirsinki...gitmek istediği anda bitmiştir her şey zaten..durdurmaya çalışmakta anlamsız olur...

hazan
TarihTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 20:40
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 989
Varlığına muhtaç aşklar sevgiler yaşamadım ki ellerimden uçuşunun acısını yaşayayım. Ben uzaklarda sessiz kuytu şehirlerde , alaca karanlık yağmur altında yanlı8z danslarda , yol ortası durup bir yağmur damlasını avucumda tutup gülümseyebilen biriyim İstanbul tanığımdır ... Sevmek ölürcesine onsuzda sevmektir.. varlığını alıpr gidince azalmaz...

hoca1982
TarihTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 20:45
Üye Üye
Azalmadı be mehtap o yokken bile yaşadı benim sevdam ama artı yordu beni götürsün kendi gibi..Artık yeni bir yürek istiyorum sevda yüklü....

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code