Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  sanırım sensin bu...

fotosentez
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 18:20
MesajMesaj konusu: Re: sanırım sensin bu...
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
bugün daha iyiyim.msn de nickinde''ben senden ayrılmadım beni senden ayırdılar''yazıyo ki annemle babama yazmış muhtemelen.ev ortamı kötü annemle babam kavgalı ses seda çıkmıyo benimde sinirlerim bozuk.kötü bi gün.gündüz bile karanlık geliyo.gözlerim alışmış galiba üzerime çöken kara bulutlara...

CONFIDENT
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 19:34
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Satış-Pazarlama Şehir: İstanbul Kayıt: 24 Kasım 2006 Mesajlar: 27
onun yüreği hiç sende olmamış. yokluğun arasında varlık diye bi kavrammış sadece. boşver gitsin. sana gönül veren her durumda yanında olandır. kafana bile takma. düşünücek ya da üzülecek daha fazla şey vardır hayatında bunları değerli kıl kendinde.

carizma
TarihTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 17:11
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 958
Senin söylediğin gibi sen onun için çok savaş verdiysen ve "o" seni terkettiyse; bırak gitsin.
Sen onun için savaş verip "o" kaçıyosa gerçekten bırak gitsin.
Ağlamayı da bırak.
Senin gibi hayat dolu bi kıza ağlamak yalışmıyo.
Sen tüm bunları atlatınca yüzündeki ifadeleri teker teker sıralayalım.

Crying or Very sad Sad Confused Smile Very Happy

İşte en son halini düşün ve kendini üzme artık.Bunlarda geçer merak etme.

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 20:09
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
ya çok teşekkür ederim hepinize.öyle iyisiniz ki.benim için bu kadar çaba verdiğiniz için bile şöyle kocaman bi gülücük size Laughing

dinledimdeanladim
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 01:08
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
işte böyle yaprak biz seni gülerken en azından gülümserken görmeye alışmışız hem sen hep ne dersin" birazcık umut nolur"
bu arada yeni okudum yazını yüreğine sağlık...hem ben dizelerinin tamamlanacağınada eminim çünkü bunun için başkalarına ihtiyacın yok muhtaç olduğun kudret yüreğindeki asil duygularda saklı Laughing zaten yazı yazmak bi aşk bi yerden sonra tutku içine girdiğin an çıkamazsın Very Happy

BuRCuUUU
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 03:03
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Giresun Kayıt: 01 Aralık 2006 Mesajlar: 76
ıngaaa yaa çok güzel yazmışsın duygularını çok güzel dile getirmişsin umarım sonu istediğin gibi olur

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:04
Takımdan Takımdan
haklısınız..yakışmıyodu bana anladım zaten.ben kendimden çok şey vermeye alışmışım.ben bi uçurumun yanında yaşıyorum sanki..yanıma pek kimse yaklaşmaz..biri geldi mi de gitmesin diye o kadar çaba harcarım ki..hep kendimden veririm.belki de bu yüzden bi süre sonra bittiğimi sandım.hemde o kadar fedakarlık yaptığım insanların gözümü açıp da baktığımda yanımda olmadıklarını görünce..bittim sandım.ama siz oldukça nasıl bitebilirim ki ben...iyiki varsınızSmile

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:24
Misafir
yaprakcığım bu ve benzeri acıları hepimiz yaşıyoruz.
sen çok zeki bi insansın bunu görebiliyorum. ve yine beni yanıltmadın herşeyin farkına vardın kısa zamanda Wink

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:32
Takımdan Takımdan
sağol yasincim..hepiniz sağolun:)

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 10:45
Takımdan Takımdan
tamamlamış Crying or Very sad öyle de güzel yazmış ki..ama herşey bittikten sonra Crying or Very sad altına da özür dilemiiş birsürü kez..sevdiğini söylemiş.. Crying or Very sad ama geri dönmek yok çok incindim hırpalandım..ne yapacağım ben ya

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 13:24
Misafir
kimse kararına etki etmemeli yaprak. sonuçta seçimi sen yapmalısın ki ileride pişman olmayasın. yaşadıklarını getir gözünün önüne. ölç - biç ve kararını ver. her ne olursa olsun senin seçimin olsun Wink

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 13:30
Takımdan Takımdan
kendi kendime verdiğim sözlerden kaçıncı dönüşüm bu
yasincim çok zor durumdayım anlatamıyorum burada:(kötüyüm gerçekten...

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 13:33
Misafir
tamam yaprak, sakin olmalısın. üzme kendini. forumda kapatıyoruz bu konuyu. insanlar güzel yazıların hakkındaki fikirlerini belirtsinler. başka alanlarda konuşuruz Wink

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 13:37
Takımdan Takımdan
tamamdır.

ponnik
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 18:02
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Şehir: Sakarya Kayıt: 08 Aralık 2006 Mesajlar: 640
paylaştığın için sağol yaprak devamını bekliyoruz

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code