Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Resimler

Bugfixed
TarihTarih: Pazar, Mart 5, 2006 13:50
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2358
arkadaşlar tamamdır resimlere yorum ekleyebilirsiniz. Tabiki elinizdeki resimleri de yükleyebilirsiniz. Wink

dreamone
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 02:44
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben bıkac tane ekledım yenı melek galadan telefondan cekım oldugu ıcın cok kalıtelı degıl onemlı olan paylasım Wink

emrepark
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 11:52
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
ellerinize ve yüreğinize sağlık son fotoğraflar çok güzel olmuş,

unforgiven666
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 10, 2006 17:48
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 25 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: üğrenci Şehir: Bursa,bilecik,Eskişehir ve Marmaris :) Kayıt: 01 Mayıs 2006 Mesajlar: 4
çok sagolun arkadaslar resımler ıcıngercekten cok guzelle

hazan
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 02:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
murat galiba sen çok benim teşekkür etmem gerek resimler için çünkü msn'mde bile kullanıyorum Very Happy

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 14:14
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
yaaa murat abii galeriye giriyorum resimlere yorum yazmak istiyorum... kutucuktaki onaylama kodunu giriyorum sorun cıkıyor neden acaba?? hani diyorum ki onaylama kodunu kaldırsak nasıl olur... eğer kaldırmayı dusunmuyorsan daha belirgin veya okunaklı yazarsan mutlu olurom abiii... simdiden ilgine saol..

scalon
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 14:34
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
seyytan demiş ki:
yaaa murat abii galeriye giriyorum resimlere yorum yazmak istiyorum... kutucuktaki onaylama kodunu giriyorum sorun cıkıyor neden acaba?? hani diyorum ki onaylama kodunu kaldırsak nasıl olur... eğer kaldırmayı dusunmuyorsan daha belirgin veya okunaklı yazarsan mutlu olurom abiii... simdiden ilgine saol..

sabah benim de başıma geldi. kutudaki resme tıklayınca yenii bir resim geliyor ekrana. ben o şekilde yazdım yorumumu. bir de öyle dene istersen?

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 15:21
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2358
dostum oradakileri test ederken sakın yanlış anlamayın ilkokul bire giden 3 çocuğa değişik değişik hepsini okutturdum sorun çıkmadı yani gözde sorun yoksa orada kesinlikle yoktur.

ikinci olarak kaldırmak çok ama çok saçma çünkü o güvenlik nedeniyle eklenmiş bir eklentidir. zaten gülşahın dediği gibi gene okuyamıyorsanız üzerini tıklayınca yenisini verecektir. gene tıklarsan başka verir.

birde zaten altta onuda belirtmiştim. tıkla göremiyorsan yeni değeri al gibi.

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 19:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
saol murat abii bakalım olacakmı? olur herhalde... saol abi ilgine...

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 19:57
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
sen sağol dostum lafımı olur.

feza
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 20:42
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
ben de ekledim foto..eski fotolar az ama olsun...rumeli konseri çıkışında baya bi beklemiştim ama değmiş beklediğime derim hep Embarassed

Safkan
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 10, 2006 12:08
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 179
Bende o kadar uğraştım ettim ama bi türlü eklenmiooooo.Çok büyükmüş resimler hata verio işte.Ya da hata vermesede takılıo fln maalesef resimlewr bana kaldı işte napiiimmmmmm Question

Adventureman
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 10, 2006 13:12
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1202
Arkadaşlar Fotoğraf yüklemek Aslında Çok Basit ...
Orada ki Açıklamaları Okuyun !

Max. Dosya büyüklüğü: 5000 kb
Max. resim eni: 1024 px
Max. resim boyu: 1024 px

İkinci Bir Olay İse Aşşağıda ki Alanları Doldurmanız Gerekiyor

Fotoğraf ismi:
Açıklama:
Anahtar Sözcükler:
Doğrulama Kodu:

ecee
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 17:53
MesajMesaj konusu: Re: Resimler
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Ankara Kayıt: 01 Ocak 2007 Mesajlar: 13
resimler için teşekkürler fevkalade hepsi Laughing

Bugfixed
TarihTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 14:55
MesajMesaj konusu: Re: Resimler
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar galeri de tüm kategorilerde 2005 öncesi resimlerin küçük resimleri (thumbnail) bozuktu. 2005 öncesi dönüştürü o kalitede yapıyordu. Dün ve bugün 2005 yılı öncesine ait olan resimlerin küçük resimleri tekrar oluşturulmuştur.
Eğer atlamış olduklarımıza denk gelirseniz buraya yazarsanız sevinirim.
Sayfalarda F5 lemeyi, cachelerinizi temizlemeyi unutmayın Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code