Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

sinan
TarihTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 01:05
MesajMesaj konusu: Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2071
sizler sağolun arkadaşlar. acılar hüzünler şükür ki her zaman ilk hissedildiği an gibi hissedilmiyor. zaman buna biraz çare olabiliyor

sevgik
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 13:08
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Mimar Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Nisan 2008 Mesajlar: 1
Ben mimar olduğum için bugün yeni bir tesadüfle karşılaştım 1 hafta sonra sevgilimle nişanlanacağız çok mutluyum Very Happy

fd_dincer
TarihTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 10:23
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 204
herşey berbat ve yarınlarda öyle olacak..her gün sana bunu yazmama gerek yok artık sevgili günlük önemi yok artık hiçbirşeyin!

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 08:55
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2357
Sevgili günlük sobalar kalkalı bir ay oldu. Bütün ağaçlar yeşerdi. Yaza geçiş yaparken bu sabah uyandığımda kar yağıyordu. Gerçi Şebinkarahisar'a bekliyorduk. Kısa bir süreliğine de olsa evin penceresinden o puslu havayı, karın yavaş yavaş heryeri beyazlatma anını izlemeyi özlemiştim.

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 14, 2008 19:13
Admin Admin
abi burada sıcaktan kaçacak yer arıyoruz :( neredeyse klima illetini kullanmaya başlayacağız

Bugfixed
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 14, 2008 22:54
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2357
Smile

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 17, 2008 00:41
Admin Admin
hayat rutinleşmekteydi. duygusal anlamda mutsuz sayılmazdım çünkü hoşlandığım biri vardı ama bişey belli değildi. bilinmezlik beni çekiyor galiba bazen. hoşuma gidiyordu netleşmemesi.

evet günlük şuan biraz daha net. şuan içimde ufak bir hayal kırıklığı kaldı :D neyse.yine de güzeldi. sevmeyi seviyorum :)

merwemm
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 17, 2008 18:50
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Mayıs 2008 Mesajlar: 2
sevgili günlük;
bugün çok kötü bir gün geçirdim..neden h bir zaman ler istenildiği gibi gitmez..
ağlamak istiyorum günlük hıçkırıklarla bağırarak ağlamak istiyorum..

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 19, 2008 13:21
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 269
yine boştu gözler..amaçsızdı çevremdekiler..ama hiç sinirlenmedim...hep anlatmaya,doğruyu göstermeye çalışırdım...dün bir mola verdim...baktım herkes nefes alıyor,o kadar. etrafımda ağaçlar,sular,kuşlar,böcekler...korktum...alışık değilim temiz havaya...sonra her duyduğumda ağladığım bir şarkı çalmaya başladı. gözlerimden kendi kendine yaşlar boşaldı.kafamı kaldırdım.berrak bir gök. dedim niye biz insanlar güzeli göremiyoruz? heryer ağlıyor halimize.uyanamadık..yalnız kaldığım ağaç dalını terk ettim. baktım: yine boştu gözler.amaçsız yaşam,yaşam olur mu? dedim... hayır.belki ben "yaşayan" şanslı birkaç kişiden biriyim...
şimdi dünün yorgunluğu gözlerime çökmüş,ama uyumak imkansız.uyusam,uyusam....nerdee.... Embarassed

divane86
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 21, 2008 00:37
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1088
içim huzursuz beynimde sanki kelimeler birbirine çarpıyor ve ne anlatmak istediğini anlayamıyorum günlük. ama en garibi ne başka biryerde nede başka bir zamanda olmak istiyorum. tam burda tamda şimdi aklımda çarpışan kelimelerle uykuya dalmak istiyorum.. garip...

TUTKUN
TarihTarih: Cuma, Mayıs 30, 2008 03:41
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: muhendis Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Nisan 2007 Mesajlar: 50
Bu gece ofiste sabahlıyorum. Uykusuzluk cabası. Gece uzun . Ben kesin biterimde , bu gece bitmez. Şunu biliyorum sabah her yerim sızlayacak Crying or Very sad

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cuma, Mayıs 30, 2008 18:34
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 269
Bugün müdür yardımcımızla kavgamız çok iyi oldu. Haksızlık yapmasın, ama deli oldu oh. Arkadaşlarla tekrar bir araya geldik ve mutluyum, hep böyle kalsam ya....

naznadas
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 31, 2008 00:51
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 79
kızması gereken ben iken,kızılan ben oldum yine.kelimeler içimde tıkandı ya,saat kaç oldu uyuyamıyorum.berbat bir gündü.

yiltisss
TarihTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 14:28
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 11 Eylül 2006 Mesajlar: 128
Sabah sınav,öğleden sonra boğucu bir sıcak ve yaklaşan bir sınav.. Hayat beni sınıyor.. Confused

pyrazine
TarihTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 19:43
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 332
Akşam yatarken saati 9:00' a kurdum, sabah kalkınca Yonca Evcimik'in 9:15 vapuru şarkısını dinlerim diye ama meğersem şarkının adı 8:15 vapuruymuş, yanlış hatırlıyormuşum Laughing Neyse yarın 8:00 de kalkarız artık...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
93. sayfa (Toplam 95 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 92, 93, 94, 95  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code