Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??

dev1912
TarihTarih: Cuma, Mart 21, 2008 13:55
MesajMesaj konusu: Re: 'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 20 Mart 2008 Mesajlar: 2
Ben bütün yeşilerimi inatçı ayazlara çaldırdım... Sen kendinin ellerinden tut kendine benim için bir gül ver....

hoca1982
TarihTarih: Cuma, Mart 21, 2008 21:33
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Koç Şehir: Kırıkkale Kayıt: 03 Nisan 2007 Mesajlar: 113
Bu kez hakikaten pek bi" AFİLLİ YALNIZLIK"......

naznadas
TarihTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 03:28
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 190
senden ölesiye nefret ediyorum.yok ol ..yok ol

hazan
TarihTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:14
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
marvin oysa ben sana saklanmıştım .Pişmansın belki ama geçti çoktan yağmur yağdı ve tüm kaldırımlar ıslak. Ne denli kırgınım bir bilsen anlatamam anlatılabilesi değil . Crying or Very sad

EmelSevgi
TarihTarih: Pazar, Mart 30, 2008 01:59
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 19 Mart 2007 Mesajlar: 243
...
yine her seferki gibi haksızım
sebep yok, olması da imkansız
bu yaptığım iş ayıp, rezalet
fakat elimde değil!
seni kıskanıyorum, beni affet...

nazım hikmet

SempatiK
TarihTarih: Pazar, Mart 30, 2008 14:35
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 13
Kendimi kandırsam da seni hala unutmadım... Ama bunu sen hiçbir zaman bilmeyeceksin, bir gün gelirde görürsem seni, unutmuş rolümü en iyi şekilde yapacağımı bil, nasıl senin yanındayken mutluluk rolü yaptıysam...

daisy
TarihTarih: Pazar, Mart 30, 2008 15:27
Üye Üye
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç......

daisy
TarihTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 23:46
Üye Üye
üzgünüm..beni affet

recebemre
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:32
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Otomotiv Şehir: Bursa Kayıt: 15 Şubat 2006 Mesajlar: 55
bunu ve öncekilerin hepsini sana yazdım...
ama sen okuma!...

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:46
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 282
büyük hayalim-idin. senin dengin olabilmek için, bir bilsen neler büyüttüm sana.aklı küçüğü; büyüttüm.kalbi küçüğü;büyüttüm.yaşı küçüğü;büyüttüm. sevgimi;büyüttüm. umudumu;büyüttüm. hayalimi;büyüttüm. senin için ben büyüdüm. dedim ya hayaldin. yoktun ki. ulaşsaydım sana. belki benimdin ama ben istemedim. bendeki bu sevgiyi bu yaştaki birinin yüce kalbini görünce kıyarmıydın. eminim hayret ederdin. kim benim gibi, bir imkansızın pesinde kuru yapraklar gibi savrulur,yaralanır. ben nerden bulacağım bu yaraların merhemini. kim avutacak beni. belki kötüyüm deseydim ilacım başka kollardaydı ama senin bu sevgin kalbimde değil aklımda,aklımda değil kalbimdeyken kim senin gibi bakabilir. kim senin gibi olabilir. git.lütfen aklımdan çık.kalbimden de.çünkü herşey orda biter. Crying or Very sad Exclamation küçüğüm ben.bu kadar yara fazla.acı bana.eziliyorum bakışında.küçük bedenim kaldıramıyor artık. Crying or Very sad kim sarar bunları.

geçer bir gün.ama şuan acıyor canım.ama geçecek. çünkü bu gerçek aşk olamaz. çünkü ben senin için herşeyi yapmazdım. bu yüzden mutluyum.bir deneyimdi.keşke bunları yazan benim desem de anlasan.sen gerçek aşkım değilsin. ama niye acıyor canım. sen gerçek aşkım değilsin; silinirsin bir gün. Smile

baykus
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 23:39
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 186
yüreğime can ver çünkü yüreğim seni bekler...

sehrikalp
TarihTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 00:20
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 647
Mutlu olduğunu bilmek ne güzel.

vErda
TarihTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 02:13
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Moda Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mart 2008 Mesajlar: 234
yaptıklarından ötürü mutlu musun sen acaba?

susmasinsarkilar
TarihTarih: Salı, Nisan 8, 2008 14:34
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 456
Affedilemeyecek şeyler yaptın!!! 8 aydır emek verdiğim duyguları düşünceleri bir anda yıktın.... Ne halin varsa gör şimdi. Ben bana yapılan haksızlığın şokunu atlatacağım elbet. Belki ömrümün sonunda ama bu olacak elbet. O zaman işte o zaman sen düşün. Umarım senden nefret etmem!!! Böyle duygular barındıramayacak kadar az yer kapla beynimde!!!
Ama istesemde nefret edemiyorum. Muhattabım değilsin. Bazı değerlerin kıymetini anlayamadın.
Confused Sana söyleyeceğiM tek söz yolun açık olsun. Oh ya rahatladım Confused

azure
TarihTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:45
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Diğer Şehir: İstanbul Kayıt: 31 Mart 2008 Mesajlar: 21
beni bırakma..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
52. sayfa (Toplam 56 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code