Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  neden feridun düzağaç??

yasyaela
TarihTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 12:44
MesajMesaj konusu: Re: neden feridun düzağaç??
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 72
Feridun Düzağaç gerçekten çok özel bir insan.Şarkı sözünü çoğu kişi yazabilir;ama onun kadar anlamlı yazanı yok denecek kadar az.Sesi zaten tartışılmaz.Konserde şarkı söylerken o kadar içten söylüyor ki yazdığı o şarkıları o an yaşıyor ve yaşatıyor.Şarkılarında kendimi buluyorum.

ea1925
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 02:50
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Şubat 2008 Mesajlar: 7
ustad'dir, o yüzden..

emos
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 22:08
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Samsun Kayıt: 28 Ekim 2006 Mesajlar: 132
belki de geçiş dönemi haykırışlarımla, bir dipteyim sondayım depresyondayımla vurdu beni. çünkü o insanın ruhuna nasıl dokunacağını biliyor şarkılarıyla...

yazmeltemi
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:30
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Başak Şehir: İzmir Kayıt: 10 Ocak 2008 Mesajlar: 54
Bu soruya verebileceğim o kadar çok cevap var ki. Çünkü onu sevmek için öyle çok nedenim var ki:

-Efendi kişiliği,
-Yüksek karakteri,
-Magazine karşı duruşu,
-Türkçe'ye bağlı kalışı,
-İyi niyeti,
-Güzel kalbi,
-Mütavaziliği,
-Samimiyeti,
-Doğallığı,
-Şarkılarının anlamlı oluşu,
-Şarkı sözlerinin derin anlamlar taşıması,
-Bestelerinin güzelliği,
-Ruhuma hitap eden şarkılar yapabilmesi,
-Çok satılsın diye kaliteden asla ödün vermemesi,
-Sesinin güzelliği...

Bilemiyorum, daha ne diyebilirim... Bir sanatçıdan ve bir insandan daha ne beklersiniz? Düşünsem herhalde bir şeyler daha bulurum...

fdsevil
TarihTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:56
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Gaziantep Kayıt: 29 Şubat 2008 Mesajlar: 4
ahh nedenini bir bilebilsem...şarkıları müziği muhteşem kendine teslim ediyor beni..bilmiyorum ama kölelikse bu özgürlük istemem doğrusu Wink özgürlüğe tapan biri olarak düşünün artık Smile

naznadas
TarihTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 23:59
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 79
kendimi buluyorum sözlerinde..

vErda
TarihTarih: Cuma, Mart 28, 2008 01:26
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Moda Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mart 2008 Mesajlar: 220
"kendimi buluyorum sözlerinde.."

işte bu.. Wink

hayatsuyum
TarihTarih: Pazar, Mart 30, 2008 23:46
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Turizm Şehir: İstanbul Kayıt: 28 Şubat 2008 Mesajlar: 45
çünkü bana göre tarzında 1 numara
yeterlidir sanırım

feridunkolik
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 16:57
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Bursa Kayıt: 04 Nisan 2008 Mesajlar: 4
o herşeyiyle farklı bir insan gerçekten işini layıkıyla yapan gerçek bir sanatçı onu kelimelerle ifade etmekte zorlanıyorum müthiş bir adam duygularını bu kadar güzel ifade eden bir sanatçı olduğunu düşünmüyorum zaten feridun düzağaç gibi onu dinleyen insanların da çok özel kişiler olduğunu düşünüyorum herkesin anlayabileceği bir müzik değil sadece onu dinleyen kitlesinin anlayabileceği bir sanatçı

uzak
TarihTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 00:14
Üye Üye
Yaş: 32 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 182
ne güzel tanımlamış yazmeltemi. Ama kızına olan bağlılığını ve iyi bir baba oluşunu unutmuş.. ben olsam bunu da eklerdim.

"ne güzel sanatçımızsın sen Feridun Abi" Smile

uyumsuzfani
TarihTarih: Salı, Haziran 3, 2008 12:34
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 03 Haziran 2008 Mesajlar: 53
çukurova ünv. gelmiş bir bankta gözünde gözlükleriyle oturmuş sigarasını tüttürüyordu belliki memleket özlemini giderip gençliğini düşünüyordu... yüzüme baktığı anda içim huzurla doldu gözündeki o gülümseme olağanüstü...boyle biridir feridun duzagac.bu ulkede hala muzik adina guzel şeyler yapilabildiginin kanıtıdır.sesi,sözü,müziği alir götürür sizi cok uzak diyarlara. su gibi akar melodi ve o naif ses off off
belki gunes bir gun ikimiz icin dogar..
belki korkulari hayallerimiz bogar..
o masal günü gelinceye kadar,
susuyorum..
susuyorum..
susadikca yuzun düşeer aklıma..
korkar oldum duşlemekten..
adini anarim cogalir sesim.. dediğinde susma susma çoğalsın sesin yankılansın diyorum içimden eyy feridun değme yüreğimin en ucra yarasına..işte bu yüzden feridun düzağaç..ve sözün bittiği yerdeyim o yüzden susuyorum... usulca...

birEflatunOlum
TarihTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:31
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 27
açıklayamam herhalde neden olduğunu... çekiyor işte.. gözlerini sımsıkı kapayarak okuduğu lavinia karşısında durabilir mi insan...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code