Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Ezginin Günlüğü

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 01:02
MesajMesaj konusu: Re: Ezginin Günlüğü
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2079
barış akarsunun yorumladığı "leyla"yı dinliyorum şuan. orjianli kadar güzel yorumlamış. kendi yorumunu katmış, başka bir can vermiş şarkıya rahmetli

carizma
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 19:01
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 968
"aşk bitti" yi dinliyorum.kendinden bişey buluyor insan ezginin günlüğünü dinleyince..

berkcanay
TarihTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 18:07
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Trabzon Kayıt: 15 Kasım 2007 Mesajlar: 11
ezgi'nin günlüğü gerçekten on numara. gündemde kalmayıda pek sevdiklerini sanmıyorum hani.. sigara şarkısına bayılırım Wink

minis
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 19:19
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 12 Mayıs 2005 Mesajlar: 160
Hakkında uzun süre konuşulabilecek bir grup.. Neredeyse çoğu şarkısı insanı kendinden gecirebilceke düzeyde.
Aşk bitti'yi 20 defa üst üstte dinleyebilirim..

burukbahar
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 19:37
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Elazığ Kayıt: 12 Ocak 2008 Mesajlar: 11
Ben henüz 16 yaşımda olmama rağmen 1998 yılından itibaren sıkı bir dinleyiciyim.onlarla büyüdüm ve hala büyümekteyim.onların müziğini dinlemek bile bu insanı insanlığından utandıran şu dönemlerde gurur verici.

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 23:46
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2079
Alıntı:
geçti zamanı ateşin aşkın
şimdi kül vakti

:)

SERAPben
TarihTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 00:21
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 190
Ezginin günlüğü nasıl özel bir grupsun sen ya Wink hergün dinlemeden yapamadığım ender gruplardan birisin. Kaliteyse kalite, sesse ses, şarkıysa şarkı. Özellikle mutlu olmak varken, yan kalbim, gemi, rüya, papatya, dut ağacı, ayrılıkta söylenmiş bir yaz türküsü, yalgızam, düşler sokağı.... Daha saymakla bitmez Exclamation Şimdiki grup elemanları: Nadir Göktürk(değişmeyen tek elemanı), Hüsnü Arkan, Eylem Atmaca, Fatih Saçlı, Erkan Gürer, Sedat Yapıcı, Gökhan Tümkaya Idea

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code