Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 14:43
MesajMesaj konusu: Re: Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler var
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2358
O da aklıma geldi de emrah. Belki biraz yanlış ama bayanların bu denli bu tür işlerde bu kadar çalışmalarına gönlüm razı olmamıştır o nedenle. Onlar daha fazla yoruluyorlar çünkü.

blackpearl
TarihTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 21:43
Misafir
Evet çekip gitmeyi isteyip de hayata çivi çakanlardanım sanırım..Büyük isyan,büyük şamata..Yaygaralar yaratıp susan sonra yine her şeyden sıkılıp sıkan biriyim işte..

ozlem
TarihTarih: Salı, Mayıs 1, 2007 12:25
Üye Üye
Gitmek ama nereye?
Her yer birbirinin aynı binalar ve insanlarla doluyken...

TUTKUN
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 2, 2007 00:40
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: muhendis Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Nisan 2007 Mesajlar: 50
bir kere gitmeye yeltendim dostlarım bırakmadılar. iyiki sizler varsınız dostlarım.

tayfun4
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 10, 2007 23:23
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 24 Nisan 2007 Mesajlar: 61
ben sıkıldım burdan, her gün biraz daha azalıyorum bu berbat yerlerde. bi de onu unutmam için gitmem gerek,başka türlü unutamam,uzun bi süre görmezsem iyi olur sanırım. nasip olursa, çanakkale'ye gitmek isterim. akşamüstleri,sahilde,bi bankta oturup simidimi yerken,martıları,denizi seyretmek istiyorum. iyi gelir belki (:

destina7
TarihTarih: Cuma, Mayıs 11, 2007 20:41
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Mayıs 2005 Mesajlar: 99
ben okuduğum bölümden memnun değilim arkadaşlar yok iş için en uygun yok ailem istiyor diye diye asla tercih yapmayın sonra benim gibi olursunuz allahtan benim seneye bi şansım daha var hayatımdan şehirden değil ama bölümümden çekip gitmek istediğim kesin.

uzak
TarihTarih: Cuma, Mayıs 11, 2007 23:39
Üye Üye
Yaş: 32 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 182
destina7 çok haklı.
Ben ailem istiyor diye değil ama hasbelkader bankacı oldum maalesef. İçimdeki çığlığı duysam da artık çekip gitmek kolay değil.
Hayatınızı bir çöplüğe dönüşmüş halde görmek istemiyorsanız içinizdeki sesi dinleyin. Çığlığa dönüşmeden...

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 12, 2007 10:35
Misafir
Hayatımdan memnun olmadım hiç..Fırsatım olsa hemen çıkar giderim gerçekten..Memnun olabileceğim bir hayat var mı ya da ben şu anki yaşamımı o standartlara taşıyabilir miyim bilmiyorum..Bu ne mesleki açıdan ne de çevresel,içten gelen bir rahaysızlık,şikayet aslında hayata dair..Ben doğarken bile antipatim varmış buraya..

masalperisi
TarihTarih: Pazar, Mayıs 13, 2007 13:00
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 15
evet uzak haklı ;
Hayatınız bir çöplüğe dönüşmeden içinizdeki sesi dinleyin.çığlığa dönüşmeden..

benim içimdeki ses 2 senedir çığlık atıyor haykırıyor..ama elimden hiç bişi gelmiyor öle bi çıkmazdayım ki ne yapıcam nasıl dayanıcam daha ne kadar gücüm kaldı bilmiyorum..
çekip gitmek istiyorum çoook uzaklara kimsenin beni bulamayacağı bi yere..
bazen sel olup ne bulduysam yüreğime bindirip bilinmeyen denizlere doğru yola çıkmak istiyorum...şimdi herşey anlamsız ne bu kentin zifiri karanlığı nede su olmak getirmiyor bana benden alıp götürdüğün aydınlığı...

hakancayirli
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 08:53
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Basın / Yayın Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ekim 2007 Mesajlar: 1
Bir gün Hepimiz göçücez... Gitmek İstiyorum evet gitmek istiyorum.Sıkıldım bu monotonluktan,Sıkıldım bu sevme sevilmeme yarışından ,sıkıldım bu hayat zorluklarından , gitmek istiyorum buralardan .... Birdaha dönmemecesine .Belki oralarda sığınıcak bir liman bulup unutmak istiyorum . Sadece sözcüklerin, sevginin konuşulduğu sevilmemenin olmadığı değer verdiğin gibi değer aldığın yere gitmek istiyorum artık....Bu istediklerim belki çok zor , belkide imkansız ama bu Dünya'da ki amacımı unutmadan bunu başarmak istiyorum imkansızı başarmak zorlukla yarışmak istiyorum ve ben orayı bulduğum zaman herkeze anlatıcam SÖZ...

vazgecemem
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 14:38
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 04 Haziran 2007 Mesajlar: 107
Arkamda hiç bir iz bırakmadan oyle bı gitmek isterımki.Hapishanedekiler den farkım yok gibi....

wolfesc
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 9, 2008 02:39
Üye Üye
Bazen korkularımıza yenik düşüp sevdiklerimizin bize arkasını döndüğünü düşünüp hayattan sıkılırız biz aslında sevdiklerimizin hayatının merkezi olmaya çalışırız ama unutmamamız gereken şey biz sadece onların hayatlarının bir parçası oluruz... hayatında baş rolde sen varsın ne başkası olmaya çalış ne de hayatına başkalarının yön vermesine izin ver... Twisted Evil

fulyags1979
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 11:22
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Diğer Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2008 Mesajlar: 29
Ben hayatımdan çok memnunun Allahın bana verdiği bedenim ruhum sağlıklı aklım yerinde beni sevenler var hayatta benimde sevdiklerim ben yaşamak istiyorum bu şehir çok kirlenmiş çok zor bir şehir olsada ben burda mutluyum ailem başka diyarda ama ben onları özlemektende mutluyum...

ikincicikis
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:08
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Kocaeli Kayıt: 24 Ocak 2008 Mesajlar: 24
... kimse kalmadı ki !

yasyaela
TarihTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 01:14
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 72
Hayata yüklediğimiz anlamlar çok önemli .Yanar döner bir hayatım var. Bazen hüzün dolu oluyorum bazen de hayattan zevk almaya çalışıyorum.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code