Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  BULANIK HAYATIMIN EN PARLAK YANI!!!

bahar26
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 00:20
MesajMesaj konusu: BULANIK HAYATIMIN EN PARLAK YANI!!!
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Muğla Kayıt: 05 Aralık 2007 Mesajlar: 106
Gücüm yok artık ayrıklıklara dayanamıyorum.Nefesim kesiliyor,bedenim titriyor ayrılırken.Ayrılırken ölümü diüşünüyorum.Sonra aklıma sen geliyorsun.Bulanık hayatımın en parlak yanı oluyorsun.Herşey seninle başlıyor güzelleşiyor ve renk buluyor.Can buluyor bedenim,herşey susuyor yalnızca"SEN"oluyor mutluluk...
Ardından ayırlık vakti geliyor yine.Yeniden birleşebilmek için mi geliyor ayrılık?Bir daha asla görüşmemek için mi?
Ve ayrılırken gözyaşlarıyla ıslanmış birkaç satır kalıyor geride ve hafızalarda yarı silik o enfes anlar....
Yaklaşık bir buçuk yıl önce asla unutmayacağım ve unutmayı da istemediğim birine yazmıştım,yani Murat Şahin'e sadace paylaşmak istedim...

GULCIN
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 19, 2008 09:34
MesajMesaj konusu: Re: BULANIK HAYATIMIN EN PARLAK YANI!!!
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 654
Alıntı:
Gücüm yok artık ayrıklıklara dayanamıyorum.

Confused Confused Sad Yüreğine sağlık

bahar26
TarihTarih: Pazar, Ocak 20, 2008 15:00
MesajMesaj konusu: Re: BULANIK HAYATIMIN EN PARLAK YANI!!!
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Muğla Kayıt: 05 Aralık 2007 Mesajlar: 106
Sağol gülçin

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code