Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  OYA ERKAYA AYMAN

bozcaadali
TarihTarih: Pazartesi, Mart 19, 2007 20:39
MesajMesaj konusu: OYA ERKAYA AYMAN
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
OYA ERKAYA AYMAN PANOLARIDIR.

Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.

Teşekkürler.
Lavinya.Net

Başarılı bir basçı Oya ablamız hem stüdyo çalışmalarını hem de konserlerini bir arada yürütmeye çalışıyor umarım kendisini de en kısa zamanda aramızda göreceğiz, başarılarının devamını diliyorum Oya ablama...

kemanci
TarihTarih: Pazartesi, Mart 19, 2007 21:01
MesajMesaj konusu: Re: Oya Erkaya Ayman
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
oya erkaya denince bile karnım ağrıyor benim.bır insan hem güzel hem yetenekli hem akıllı hem karizmatık ....yok ya ..tamam kıskanmıyorum Crying or Very sad Very Happy takdir edilesi kadın dediğin böyle olur denesi, konserlerde hayranlıkla izlenesi bass insanı.gitara üniversitede başlamış olmasına rağmen londra da bassist of the year sertifikası ile muzik okulu bitirmiş.boğaziçi bilgisyar mezunu......ahhh karnıma birşey oldu evet ya ben bu kadını çok seviyorum.hep böyle devam eder inşallah

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Mart 19, 2007 23:22
MesajMesaj konusu: Re: OYA ERKAYA AYMAN
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1221
Yüzünüzden gülücükleriniz eksik olmasın. Çok başarılısınız. Bir çok bayan insan var sizi örnek alan. Hep bizimle kalın.

mazonami
TarihTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 03:42
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrencilik Şehir: Adana Kayıt: 19 Aralık 2004 Mesajlar: 65
muhteşem bir bas gitarist
sahnedeki duruşu ara sıra onu izlerken konseri unutmamı sağlıyor
iyi ki var, iyi ki fd ile var:)
hep var olsun, bizimle olsun ve sevdikleriyle

floydian
TarihTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 12:13
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Şehir: Bursa Kayıt: 03 Kasım 2006 Mesajlar: 40
bulutsuzluk özlemine çok kısır bir dönemde dahil olmuştu. talihsiz bir durum olarak görüyorum bunu. b.ö. ile fazla kalamaması beni üzmüştü ama şimdi bakıyorum da, feridun abinin yanında çalmaktan mutlu, burak güven abim de bulutsuzlukla güzel bir uyum içerisinde. bize de arkamıza yaslanıp iki topluluğu da takip etmek kalıyor. Smile Smile

fulyaa
TarihTarih: Cuma, Nisan 13, 2007 14:59
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 28 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: X Şehir: İstanbul Kayıt: 13 Nisan 2007 Mesajlar: 9
bence çok başarılı bir bas gitarcı.işini severek yapıyor.

başarılar... Razz

ortayaslicift
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 23, 2007 15:43
Üye Üye
Yaş: 47 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: MEMUR Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Aralık 2006 Mesajlar: 85
Sevgili OYA ERKAYA AYMAN; F.D'nin şirin mi şirin gitarı boyundan büyük,gitaristliği süper hanım hanım ekip arkadaşı.Konserlerin arkada kenarda duran ama ruhunu katarak şarkıların canına can katan objesi.Gülüşlerinizi kısıtlamayınız bizlere,yakışıyor size... Smile Sizsiz de olmaz bizim için F.D. konserleri ve albümleri,eksik kalır..

alpevren
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 24, 2007 16:28
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Nevşehir Kayıt: 20 Eylül 2006 Mesajlar: 39
klasik gitar çalıyorum kendi çapımda ve yazın bir aksilik olmazsa basa başlıycam elektrodan daha çok ilgimi çekiyor neyse idolüm oya abla onun gibi bir basçı olabilirim inşallah.

bu arada şöyle bir de olay var "Ayrıca, çok yakında; benim ve eşim Serkan Ayman’ın besteleri olan, bas ve vokal üzerine kurulu parçalardan oluşan ve bir edisyon şirketi için hazırladığım jingle CD si çıkacak." ifadesini kullanmış bundan haberi olan var mı alıntı yaptığım sitede söyleşinin tarihi yoktu haliyle zamanı hakkında bilgim yok fikri haberi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

kemanci
TarihTarih: Salı, Ocak 29, 2008 00:13
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
Bir dergideki röportajını okudum. Başarılı hatunlar adı altında yapılan bir röportaj. Keşke okumasaydım. Artık daha çok kıskanıyorum Bir de sitesinde Işıl'ın fotoğrafını gördüm.Daha da kıskandım=P Çok şirin bir bebek. Bir de öğretmenliğe ara verdiğini duydum. Onu kıskanmadım bak =P Bir de sağda solda gezinirken bir sitede fotoğrafını buldum. Kollarını kavuşturmuş, objektife bakıyor.. (kıskançlık koktu yine di mi?) Banane ya ben büyünce Oya Erkaya olacağım! ( Hadi çocuğum git sen ekmek ye dediğinizi duydum hiç saklamayın)

alpevren
TarihTarih: Salı, Ocak 29, 2008 09:34
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Nevşehir Kayıt: 20 Eylül 2006 Mesajlar: 39
çok aradım öyle bi resim bulamadım linki koyar mısın çok mutlu olurum.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code