Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  FERHAT GÖÇER

hazan
TarihTarih: Perşembe, Aralık 7, 2006 02:39
MesajMesaj konusu: Re: FERHAT GÖÇER
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
yalnızlık senfonisini dinlediniz mi düet olanı funda arar'la . bence o şarkı hepsinden güzel.

sophie
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 02:32
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
kendini dinlettiren bir sese sahip,yorumcu olarak da çok başarılı.''yastayım'' , ''cennet'' gerçekten çok güzel parçalar.

CANER
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 11:03
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 452
Sesine hayran olduğum birkaç şarkıcıdan teki yastayım,cennet şarkılarını beğenerek dinledim hala da dinliyorum...

blackpearl
TarihTarih: Salı, Haziran 26, 2007 16:31
Misafir
Kayahanla olan tartışmalarını çok yanlış buluyorum..Sesi bu denli güzel,yorumu yeterince iyiyken bu denli reklamlara ihtiyacı yok diye düşünüyorum..Böyle yaparak kendi kariyerini zedeliyor bence..

Kikirik
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 12:45
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 08 Ekim 2007 Mesajlar: 5
Ferhat Göçerin sesine iyi diyenlerin geçen seneki konserine gidip görmelerini isterdim lafını demek isterim. Yanında yurt dışından gelmiş iki tane süper sanatçılarla birlikte şarkı söylemeye çalıştığını gözümün önünden hiç çıkarmıycam adamların sesi o kadar güzeldi ki Ferhat göçerinki duyulmuyordu bile duysam dahi duymak istemiyordum Smile Artı birşey daha var Ferhat göçerin arkasındaki o solistleri olmasa emin olun canlı şarkı söylemesi duyulmaz. Her insanda az da olsa kulak vardır. Mesela bir şarkıya eşlik etmek kolaydır yanından ses gelirse ama tek söylersen daha kötü söylersin. Bu da onun gibi bir durum.

Ha bir de şunu eklemek istiyorum Yastayım parçasını Ferhat Göçerden daha güzel Söyleyen Sefarad Grubu. O kadar içten söylüyorlarki insanın ağlayası geliyor Yastayım parçasını Sefaraddan dinledikten sonra Ferhat Göçerden dinlemek çok abes kaçar.

Rkoycu
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 16:21
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Bence güzel sesi var ..yastayım tabiki ilk başı çeken şarkısıdır...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code