Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Yeniden Başlayabilseydim Hayata

menoktadenokta
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 00:39
MesajMesaj konusu: Yeniden Başlayabilseydim Hayata
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 446
Yeniden başlayabilseydim hayata, ilkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder, güzelin tadına varır, çocuklarla oynardım, birşansım daha olsaydı, eğer...

divane86
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 01:31
MesajMesaj konusu: Re: Yeniden Başlayabilseydim Hayata
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1088
herkes gibi biraz bende isterim yeniden başlayabilmeyi ama pek fazla değişiklikte istemezdim açıkcası o yüzden pek düşünmüyorum başka bi hayatım olsa şunları yapardım diye yaşadığım hayatı yaşamak istediğim gibi yapmaya çalışıyorum sadece...

metnazirk
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 12:46
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 23 Eylül 2006 Mesajlar: 210
yeniden başlayabilseydim hayata..
yanlış tercihlerden ve beni bu yanlış tercihlere iten yanlış insanlardan uzak dururdum...

Rkoycu
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 15:32
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Aynı günlerimi tekrar yaşardım...Özellikle çocukluğumu...

valerie
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:29
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
yeniden hayata dönmek incinmek istemem..

picasso
TarihTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 19:42
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1320
yeniden başlayabilseydim hayata,yine seni tanıyıp yine sana aşık olmak isterdim...

metaboy
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 00:43
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Müzik Şehir: İstanbul Kayıt: 28 Eylül 2007 Mesajlar: 12
sade bir hayat isterdim

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 23:49
Misafir
Neden olmasın ? diye sormalı insan kendine..Yanıt kolay be hiç olumsuz olmaz ama soruyu sorabilmek zor bu karamsarlıkla..Kendini karamsarlığından arındırdı mı insan,bunu gerçekten başarabildimi başlanabilir hayata yeniden ama kaldığınız yerden..Neden olmasın ?

esra35
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 19:12
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Diğer Şehir: İzmir Kayıt: 06 Ekim 2007 Mesajlar: 21
yeniden başlayabilseydim hayata ;herşeye rağmen yine SEN'i severdim... birgün biteceğini bile bile severdim..daha bir sıkı sarılırdım sana, yanında uyumak yerine senin uyumanı izlerdim sabaha kadar,elini daha sık tutardım gözlerine daha çok bakardım seni ne çok sevdiğimi daha çok hissettirirdim sana......

//düzenlendi
sevin tabi. sevmek çok değerli,güzel birşey.
ama sewmeyin. sewmek özensizliktir

picasso
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 23:04
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1320
benim ne isteyeceğim aslında çok da önemli değil...acaba diyorum sen benim için ne isterdin?

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 23:41
Misafir
yeniden başlayabilseydim hayata; daha bir dolu dolu yaşardım her anımı , pişmanlıklarım olmazdı keşke dediğim... sana daha iyi davranırdım eminim... seni kaybetmek en son şey olurdu isteyeceğim... yeniden başlayabilseydim hayata ; bu kadar acıyı çektireceğimi bildiğim için yoluna çıkmazdım belki senin... yeniden başlayabilseydim... son pişmanlığın olmazdım senin...

sehrikalp
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 19:29
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 599
Yeniden başlayacağım hayata. Mutlaka başka bir hayat daha verilmeli. Ne olur bu sefer umursamaz bir insan olayım.

bahar26
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 16:04
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Muğla Kayıt: 05 Aralık 2007 Mesajlar: 106
Yeniden başlayabilseydim hayata;
daha dolu dolu yaşardım,kendime daha iyi davranırdım ve ablama yaptığımı asla yapmazdım.

sophie
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 22:14
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
tek günümü bile boşa geçirmezdim o zaman,ve keşke dememek için elimden geleni yapardım bir de...

anovi
TarihTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 00:04
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Hatay Kayıt: 23 Ocak 2008 Mesajlar: 40
Ben eskimo olmak isterdim; her yerin beyaz olduğu bir yerde yaşamak için,

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code