Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  büyüsü bozulursa herşeyin

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:59
MesajMesaj konusu: büyüsü bozulursa herşeyin
Misafir
konuş diyorum içimden kendi kendime, konuş ! anlat bütün bildiklerini... belki karşılığı vardır , içinde yalnızlaştırdığın hislerin... korkuyorum kendimden... yine aynı senaryoyu oynamaktan korkuyorum... sanal bir dünyanın sanal insanları olmaya mı başladık nedir ? tüketiyoruz hayatı kağıt kaleme dokunmadan... sevgilinin sıcak teninin yerini almaya başladı soğuk ekran ne tuhaf...

konuş diyorum kendi kendime.. sonra sus diyorum YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN... en başa dönerse içte ki kalp kırıkları... kırılmaktan korkuyorum... anlatsam anlardın belki , sustum... ya büyüsü bozulursa herşeyin...

se.a.

lonely
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 19:53
MesajMesaj konusu: Re: büyüsü bozulursa herşeyin
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 611
konuş ki büyüsü bozulsun herşeyin...o büyü bozulsun ki gerçekleri görebilesin...

Rkoycu
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 20:40
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Haklısın Burcu..

xpapatyax
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 22:03
Üye Üye
Yaş: 34 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Manisa Kayıt: 05 Eylül 2007 Mesajlar: 108
''YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN...''Belkide çok farklı olucak,denemeden bilinmez ki.Acaba diye için içini yiycek,risk almazsak acabalardan kurtulamayız.Belki yine kırılırız,belki de...

divane86
TarihTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 02:40
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1108
haykır ne varsa içinde anlat derdini. sana güzel olur herşey diyemem. ne olucaksa olur ya iyi olursa.. mutlu olmak için risk almak gerekir bazen. hem sonuç kötüde olsa senin aşkın büyüsü bozulmaz hiçbir zaman senin sevginin eşşizliği eşşiz kalacaktır daima...

melodi61
TarihTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 17:23
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Trabzon Kayıt: 23 Ekim 2006 Mesajlar: 195
söyle içinde ne varsa konuş belki tek başına yaşadığın büyü yanındakiyle dahada büyür...

blackpearl
TarihTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 23:18
Misafir
Bozulmasın büyüsü bir şeylerin eğer ki can yakmıyorsa, eğerki konuşulunca tadı kaçacaksa..Bırakın öyle kasın..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code