| Yazar |
Mesaj |
|
| selcukaydin |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:59
Mesaj konusu: büyüsü bozulursa herşeyin |
|
|
|
Misafir
|
|
konuş diyorum içimden kendi kendime, konuş ! anlat bütün bildiklerini... belki karşılığı vardır , içinde yalnızlaştırdığın hislerin... korkuyorum kendimden... yine aynı senaryoyu oynamaktan korkuyorum... sanal bir dünyanın sanal insanları olmaya mı başladık nedir ? tüketiyoruz hayatı kağıt kaleme dokunmadan... sevgilinin sıcak teninin yerini almaya başladı soğuk ekran ne tuhaf...
konuş diyorum kendi kendime.. sonra sus diyorum YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN... en başa dönerse içte ki kalp kırıkları... kırılmaktan korkuyorum... anlatsam anlardın belki , sustum... ya büyüsü bozulursa herşeyin...
se.a.
|
|
|
|
|
| lonely |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 19:53
Mesaj konusu: Re: büyüsü bozulursa herşeyin |
|
|
Görevli

Burçlar:
|
|
konuş ki büyüsü bozulsun herşeyin...o büyü bozulsun ki gerçekleri görebilesin...
|
|
|
|
|
| Rkoycu |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 20:40
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Muhasebe
|
|
|
|
| xpapatyax |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 22:03
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğretmen
|
|
''YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN...''Belkide çok farklı olucak,denemeden bilinmez ki.Acaba diye için içini yiycek,risk almazsak acabalardan kurtulamayız.Belki yine kırılırız,belki de...
|
|
|
|
|
| divane86 |
Tarih: Pazar, Eylül 23, 2007 02:40
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
|
haykır ne varsa içinde anlat derdini. sana güzel olur herşey diyemem. ne olucaksa olur ya iyi olursa.. mutlu olmak için risk almak gerekir bazen. hem sonuç kötüde olsa senin aşkın büyüsü bozulmaz hiçbir zaman senin sevginin eşşizliği eşşiz kalacaktır daima...
|
|
|
|
|
| melodi61 |
Tarih: Pazar, Eylül 23, 2007 17:23
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
|
söyle içinde ne varsa konuş belki tek başına yaşadığın büyü yanındakiyle dahada büyür...
|
|
|
|
|
| blackpearl |
Tarih: Pazar, Eylül 23, 2007 23:18
|
|
|
Misafir
|
|
Bozulmasın büyüsü bir şeylerin eğer ki can yakmıyorsa, eğerki konuşulunca tadı kaçacaksa..Bırakın öyle kasın..
|
|
|
|
|
|
|