Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Hayko Cepkin

FDkolik
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 23, 2007 18:05
MesajMesaj konusu: Re: Hayko Cepkin
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 194
Tanışma Bitti albümü muhteşem olmuş,bütün parçalar bir harika.Özellikle Siren,
Sıkı Tutun,Bertaraf Et,Yalnız Kalsam hepside birbirinden güzel...Her seferinde hiç sıkılmadan tekrar tekrar dinlenebilecek parçalar.......Tebrikler Hayko yine müthişsin..........

mrtkgl
TarihTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 19:56
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Eylül 2006 Mesajlar: 90
bugün aldım "tanışma bitti" adlı muhteşem albümü... ilk dinleyişte hoşuma giden nadir albümlerden biri... destek için birkaç tane daha alasım var Very Happy

merve05
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 23:58
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Şehir: Ankara Kayıt: 09 Temmuz 2007 Mesajlar: 10
sevmiyorum bu adamı Twisted Evil Confused

kemanci
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 14, 2007 00:56
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
şimdi geldim konserinden.parkormanda yapıldı. çok güzeldi gerçekten.hele poyrazı görmeliydeiniz,bas gitara ritm attı Confused Cool çelik gibi parmak lazım onun için.bir ara zaten klavyedeki parmakları göremedim.o kadar hızlıydı ki.. gerçekten çok başarılı bir sanatçı grubu yetişiyor.şiddetle tavsiye ederim=)

minis
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 16, 2007 10:54
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 12 Mayıs 2005 Mesajlar: 151
Canlı performansı süper..

Ne kadar tarzı ile eleştirilsede bence o geleceğin Marilyn Manson'ı (=

elif53
TarihTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 13:02
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Temmuz 2007 Mesajlar: 10
arkadaşlar içinide hayko'yu sevmeyenininiz varsa bence bu 777'yi dinlememenizden kaynaklanıyor olabilir Wink

valerie
TarihTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 00:13
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
sevmezdim ama çok güzel brutal yapıyor.. hatta sadece brutal vokal yapsa daha iyi olur:)

izlen
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 11:30
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Kırşehir Kayıt: 29 Ağustos 2007 Mesajlar: 4
selam son klibi güzel olmuş....bi arkadaşta söylemişti klipte başarılı değil diye bencede değil sahne performanslarında daha iyi.....seside müthiş bi röportajında sahneyi yakcam demişti bence rock'n coke da yaksın dehşet olur..haykonun en beğendiğim özelliği başkalarına özenmemesi ve böyle yapmasıda diğerlerinden farklılığınıortaya koyuyo böyle devam etsin...

evenesence
TarihTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 15:05
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Eylül 2007 Mesajlar: 2
hayko cepkin süper 1 numara

selcukaydin
TarihTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 17:21
Misafir
internetteki paylaşım sitelerinde baya bir haksızlığa uğradığını düşündüğüm -faşist haksızlıklar-, müziğine ve karekterine süper denilebilecek bir insan olduğunu zaman geçtikçe daha iyi anladığım şahsına münhasır bir zat Smile

evenesence
TarihTarih: Salı, Eylül 4, 2007 16:43
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Eylül 2007 Mesajlar: 2
hayko cepkin bir numara

rockme
TarihTarih: Pazar, Ekim 7, 2007 16:38
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Kayıt: 02 Ağustos 2007 Mesajlar: 8
Türk müziğine yeni bir renk bence. Metalle karışık. Güzel.

Earwen
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 00:05
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Başak Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ekim 2007 Mesajlar: 14
Ben bir türlü sevemedim hayko cepkin in şarkılarını ama bir kaç programda izledim muhabbeti gerçekten çok eğlenceli=)

gisem
TarihTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 18:55
Yeni Üye Yeni Üye
bende hayko yu fazla sevmezdim dinlemezdim açıkçası ama son albümünü dinledikten sonra gerçekten çok iyi bir sanatçı olduğunu anladım..şimdi bayılıyorum adama.cidden çok güzel şarkı söylüyor.

unutuldum
TarihTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 16:54
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 11 Aralık 2007 Mesajlar: 7
farklı tarzı ile dikkat çekmeyi başarıyor hemen..
bende ilk başlarda önyargım nedeniyle sevmemiştim kendisini.. fakat hata ettiğimi anlamam uzun sürmedi.. (:

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code